• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Muğla’nın En Hızlıları Belli Oldu

Muğla’nın En Hızlıları Belli Oldu
Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen en geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” yarışmasının bölge yarışları heyecanıİzmir’da gerçekleşti.

Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen en geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” yarışmasının bölge yarışları heyecanıİzmir’da gerçekleşti. İzmir ve çevre illerden İlköğretim çağındaki yüzlerce sporcunun katıldığı yarışmada, dereceye giren minikler 14 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde yarışmaya hak kazandılar. Heyecan dolu yarışlar sonucunda; 10 yaş kategorisinde İzmir’den Beren Taşdelen ve Aydın’dan İsa Said Taşcı, 11 yaş kategorisinde Muğla’dan Elçin Köstel ve Muğla’dan Yusuf Kaan Ateş, 12 yaş kategorisinde İzmir’den Bahar Öztürk ve İzmir’den Egemen Gürcan, 13 yaş kategorisinde İzmir’den Simay Özçiftçi ve İzmir’den Emir İlbasan, 14 yaş kategorisinde İzmir’den Evin Leblebicioğlu ve İzmir’den Emir Can birinci olarak İstanbul’da gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandılar. İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde ise çocuklar ‘Türkiye’nin En Hızlısı’ unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanma fırsatına kavuşacaklar.

 

İlköğretim çağındaki çocukların sporla tanışmasını ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlayan Türkiye’nin en kapsamlı spor organizasyonu “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” Samsun bölge finalleri yüzlerce çocuğun katılımı ile gerçekleşti. Çarşamba Stadı’nda gerçekleşen finallerde minikler Türkiye’nin en hızlısı olabilmek için yarıştılar. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün inisiyatifi ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun desteği ve ORG Sports'un organizasyonu ile düzenlenen “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” bölge finallerinde birinci olan çocuklar İstanbul’da gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandılar.

 

Toplamda 5 milyona yakın çocuğun katılımının beklendiği "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı” yarışlarında elemeleri geçen çocuklar 14 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek Büyük Türkiye Finali’nde ise büyük ödül için yarışacaklar. Kendi yaş kategorilerinde birinci gelecek çocuklar, ‘Türkiye’nin En Hızlısı’ unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanma fırsatına kavuşacaklar.

 

Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Büyük Finali’nde ilk üçe giren sporculara, yarışmaya katıldıkları yıldan sonraki eğitim öğretim süresi dahilinde spor yaşantılarına devam etmeleri şartıyla aylık burs verilecek. Ayrıca kendi yaş kategorilerinde Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Finali sonucunda birinci olacak sporcular da Avrupa Atletizm Şampiyona’sını Amsterdam’da izlemeye hak kazanacak. Bölge finalleri ve Türkiye finalinde dereceye giren sporculara da Nerf tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141