• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

MUĞLA ÜLKÜ OCAKLARINDAN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ!

MUĞLA ÜLKÜ OCAKLARINDAN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ!
Muğla Ülkü Ocakları toplu Sünnet Şöleni düzenliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş’in de davetli olduğu program 28 Eylül Cumartesi günü Sosyal Kültürel gerçekleşecek.
Muğla Ülkü Ocakları toplu Sünnet Şöleni düzenliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş’in de davetli olduğu program 28 Eylül Cumartesi günü Sosyal Kültürel gerçekleşecek.
Bir çok gösteri ve etkinliklerin yer alacağı program Muğla Ülkü Ocakları İl Binasının önünden başlayacak Sünnet Konvoyu ile başlayacak.
Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel yapmış olduğu açıklamada ; Muğla tarihinde Ülkü Ocakları olarak İlk defa gerçekleştireceğimiz toplu Sünnet şölenimiz yoğun talep görüyor.Muğlanın bir çok köyünden telefonlar ve kayıtlar alıyoruz.Vatanımız ve milletimiz için çok kıymetli olan, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte böyle bir programa imza etmek son derece mutluluk verici.Programımızı Sn.Genel Başkanımız Sinan Ateş’in talimatları ve direktifleri ile oluşturuyoruz.Sünnet çocuklarımızın yanı sıra  Muğla’daki tüm çocuklarımızın eğlenebilmesi  ve keyifli bir gün geçirmeleri adına tüm etkinliklerimizi detaylı bir şekilde hazırlıyoruz.
69724186_1570546109753691_3077700034473492480_n.jpg
ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE TÜM MUĞLA EĞLENECEK!
Ortaya çıkardığımız program tüm ailelerin ve  çocukların eğlenebileceği bir hale geldi.Oyun parkları, gösteriler ve çeşitli etkinlikler ile doya doya doya bir gün geçireceğiz.Kültürümüzün gereksinimlerinden zeybekler , mehter gösterileri ikramlar ve daha birçok sürprizimiz olacak.
ÇOCUKLAR TÜRK MİLLETİNİN BİR DEĞERİDİR!
Ülkü Ocakları olarak, çocuklara karşı sorumluluk hissediyor, onlara çok değer veriyoruz.Çocuklar için proje çalışmaları yürütüyor, onlara yönelik Kitaplar çıkartıyoruz. Genel Başkanımızın talimatları ile Çocuklarımızın için Nutuk , ve Kutadgu Bilig kitapları çıkartıldı ve Tüm Ülkede ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleşti.Yine her ay çocuklarımız için çıkan bir Bilge TÜRK dergimiz mevcuttur.Bu dergimizi Ülkü Ocaklarından tedarik edebilirler.Bu vesile ile bu programımız da yine çocuklara verdiğimiz değer ve onlarla birlikte olduğumuzda yaşadığımız mutluluğu tescillemek adına güzel bir girişim oldu.
TAMAMEN ÜCRETSİZ VE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR!
Programız tamamen ücretsizdir ve sadece Sünnet çocuklarımız ve ailelerimiz değil, Tüm halkımız davetlidir.Biz o gün Tüm hemşerilerimiz ile buluşmak istiyoruz.Birliğimizi beraberliğimizi orda yenilemek ve geleceğimiz olan çocuklara verilmesi gereken önemi birlikte hatırlatalım diyoruz.
PROGRAMIMIZ GÜN BOYU DEVAM EDECEKTİR
Programınız saat 11.00’da Muğla Ülkü Ocaklarının önünde başlayacak olan konvoy ile yapılacak Muğla turundan sonra Sosyal Kültürel alanda 12.00 da başlayacak yemek ile devam edecektir.Akşam saatlerine kadar etkinliklerimiz devam edecektir.Çocuklarımıza hediye takdimleri yapılacak, onlarla beraber zeybek gösterilerimi olacaktır.Bir aksilik çıkmaz ise Genel Başkanımız programımıza katılıp çocuklarımız ile buluşacak, bizleri şereflendirecektir.
SÜNNET ŞÖLENİNİ GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ!
İnşallah programımız her yıl geleneksel hale getirmek istiyoruz.Nasip olursa Birincisi ile güzel bir başlangıç yapacağız, ve her yıl üstüne birşeyler daha katarak gerçekleştireceğiz.Bu bağlamda destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, tekrar Tüm hemşerilerimizi 28 Eylül de Sosyal Kültürel Alanda buluşmaya davet ediyorum.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141