• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

‘Mücadelenizden taviz vermeyin!’

‘Mücadelenizden taviz vermeyin!’
''Tarihi Kanla Yazılmış Olan Bir Milleti Asla Ve Asla Kanla Korkutamazsınız''Diriliş Başkanları Derneği Antalya İl Başkanı Faruk Yalçın, İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısı sonrasında yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın’ın terör saldırısını lanetle

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türklerin son kalesidir. Devletimizin gücü ve iradesi sağlamdır. Devletimizin tepesinde taaaaaa en tepesinde çelikten bir irade vardır. Bu çelik irade ülkemizin ve Müslüman âleminin yenilmezlik simgesidir. Allah Devletimizin en tepesindeki bu çelikten iradenin sırtını yere getirmesin”

‘Mücadele sürecek!’

Türkiye’nin büyük bir mücadele içerisinden geçtiğini dile getiren Yalçın, “Ülkemiz bir yandan bölücü terör örgütleri, bir yandan paralel yapılanma, diğer yandan da Haçlı orduları ile amansız bir mücadele içerisindedir. Bizlerin evlerimizde, işyerlerimizde refah ve huzur içerisinde yaşamamız için görevlerini icra eden tüm güvenlik güçlerimiz, her an ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olmasına rağmen yılmadan, yorulmadan, korkmadan hainlere karşı amansız bir şekilde mücadele etmektedirler” diye konuştu.

‘Sizden nefret ediyoruz!’

Türkiye’nin müttefiki gibi görünen ülkelerin sözde dayanışma mesajlarına tepki gösteren Yalçın, “Terör uzmanı değiliz ama yürek uzmanıyız. Acılarımızla burulan yüreklerin titreşmelerini duyar gönüllerimiz. Yayınladığınız ikiyüzlü kınama mesajlarının satır aralarını okuyabiliyoruz. Türk hükümeti ve Türk devlet büyüklerini ziyade tutarak yayınladığınız dayanışma mesajlarını muhatap almıyoruz. Bilakis içimizdeki öfkeyi katlıyor bu ikiyüzlülüğünüz. Sizden nefret ediyoruz. Emperyalist tarihinizden, insanları alıp satan köle kültürünüzden, kendi topraklarınızın dışında özgürlük adı altında ölüm, kan ve acı dağıtan askerlerinizden nefret ediyoruz.

Bizim içimize yerleştirdiğiniz casuslarınızdan, ajanlarınızdan, dönmelerinizden, hainlerinizden, içimizdeki sizlerden nefret ediyoruz. Polislerimizi öldürebilirsiniz, askerlerimizi öldürebilirsiniz, jandarmalarımızı öldürebilirsiniz, diplomatlarımızı öldürebilirsiniz… Bizim zaten bir gün ölecek olan ölümlülerimizi öldürebilirsiniz. Ama dünya tarihi boyunca her daim kıskandığınız, hiçbir zaman sahip olmadığınız ve asla sahip olamayacağınız, devlet aşkımızı, ruhumuzu, gençlerimizi öldüremezsiniz.

Siz bizi öldüremezsiniz. Siz bizim ölümlülerimizi bile şehit ederek ölümsüz kılarsınız ancak. Çünkü Allah yolunda öldürülen polislerimize biz ölüler demeyiz. Bilakis onlar bizim en gerçek dirilerimizdir. Fakat siz bunu anlayamazsınız.

Bizim kıt kanaat geçinen polislerimiz ve askerlerimiz, açlık ve eksiklik demeden, korku nedir bilmeden o imtihana girer. O canlı bombayı uzaktan vurmak yerine koşar sarılır ona.

Allah ve Vatan deyince; Bir ALO yeter. Siz bunu anlayamazsınız. Biz anlarız. Biz hiç bir zaman sizden olmadık, olmayacağız. Siz ise hiç bir zaman bizim gibi olamadınız ve olamayacaksınız” ifadelerini kullandı.

‘Mücadelenizden taviz vermeyin!’

Başkan Yalçın açıklamasının devamında Diriliş Başkanları olarak Türkiye geneli 60 il, 153 ilçe ve uluslararası 23 ülke başkanlarıyla ve teşkilatlarıyla her daim Türkiye’nin huzuru ve refahı için devletin tüm kurumlarının bir numaralı destekçisi olduklarını belirterek, “Kıymetli Devlet Büyüklerimiz dik duruşunuzdan mücadelenizden asla taviz vermeyin. Büyük Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de dualarla dimdik ayaktadır ve ayakta kalacaktır.

Kahraman Büyük Türk Milleti 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde, vatanı için nasıl tek ses, tek yürek olduysa, bugün de terör belasına karşı tek ses tek yürek olmuştur.

Aziz Türk milletinin gözü kulağı bundan böyle devletimizin en tepesindedir.

Buradan teröre çanak tutan Avrupa'ya sesleniyoruz. Buradan teröre çanak tutan Amerika'ya sesleniyoruz. Kısacası buradan ülkemizi bölmek isteyen tüm hainlere sesleniyoruz. Kulaklarınızı iyi açın!

Kahraman Türk Milleti iktidarı ile muhalefeti ile bundan böyle birdir, diridir, iridir, hep birlikte Türkiye'dir.

Sözlerimizi bitirirken şehit olan tüm güvenlik güçlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyor, yaralı olan emniyet güçlerimize Yüce Allah'tan şifa diliyoruz, tüm güvenlik güçlerimizi Yüce Allah'a emanet ediyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141