• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Mobil Destekli Bilet Sitesi Biletbilet.com

Mobil Destekli Bilet Sitesi Biletbilet.com
Son birkaç yıldır teknoloji anlamında hayatımızda oldukça büyük gelişmeler yaşanmaya başladı. Özellikle internet ve bilgisayar kullanımının gittikçe yaygınlaşması sonucunda her işimizi kolaylıkla internet üzerinden halledebileceğimiz bir noktaya geldik.

Son birkaç yıldır teknoloji anlamında hayatımızda oldukça büyük gelişmeler yaşanmaya başladı. Özellikle internet ve bilgisayar kullanımının gittikçe yaygınlaşması sonucunda her işimizi kolaylıkla internet üzerinden halledebileceğimiz bir noktaya geldik. Bilgisayarlardan sonra akıllı cep telefonları ve tabletlerin kullanımının da yaygınlaşması sayesinde internet her an elimizin altında, kolayca ulaşabileceğimiz bir hal aldı. Özellikle yoğun ve hızlı bir iş ve gündelik yaşam temposuna sahip olan kişiler internet sayesinde çoğu işlerini kolaylıkla halledebilme imkanına kavuştular. Böylece kısıtlı olan zamanlarını daha verimli kullanarak hem kendilerine hem de sevdiklerine vakit ayırabilme lüksüne sahip olabiliyorlar.

                Akıllı telefonların kullanımının yaygınlaşması sayesinde bu telefonlar için özel olarak tasarlanan uygulamaların sayısı da her geçen gün artıyor. Biletbilet.com olarak sizlere daha kaliteli bir hizmet verebilmek ve istediğiniz her an bizlere kolayca ulaşabilmenizi sağlamak amacıyla mobil telefonlarınızda kullanabileceğiniz uygulamamızla online bilet keyfini yaşamaya devam etmenizi sağlıyoruz.

                Mobil uygulamamız sayesinde web sitemizde olduğu gibi akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi kullanarak da kolaylıkla internet üzerinden kredi kartınızı kullanarak uçak bileti satın alabilirsiniz. seyahat edeceğiniz tarih içerisinde tüm uçuş firmalarının düzenlemiş olduğu uçak seferlerini ve koltuk ücretlerini uygulamamızı kullanarak görüntüleyebilir, seçmiş olduğunuz sefere ait olan uçak bileti alma işlemlerinizi bilgisayarınızı kullanmak zorunda kalmadan cep telefonunuz üzerinden kısa süre içerisinde halledebilirsiniz.

                Biletbilet web sitemizde olduğu gibi mobil uygulamamızda da farklı uçuş firmalarının düzenledikleri seferleri tek bir ekranda görebilir, firmalar arası fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Böylece biletbilet.com sayesinde oldukça ekonomik bir şekilde seyahatinizi gerçekleştirebilme imkanına sahip olabilirsiniz. mobil uygulamamızla bilet satın alma işlemlerinizi gerçekleştirirken kredi kartınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. kart bilgilerinizin ve kişisel bilgilerinizin güvenliğini ön planda tutarak tasarlanan uygulamamız sayesinde uçak bileti satın alırken bilgilerinizin yabancı kişilerin eline geçmesi riski ile karşı karşıya kalmadan güvenli bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

                Akıllı cep telefonları ve tabletler için özel olarak tasarlanan uygulamamızı ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kısa süre içerisinde kurulumunu gerçekleştirerek istediğiniz zaman seyahat işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141