• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Miss cıvılızation of the world

Miss cıvılızation of the world
Akkaya Production'ın dünyadaki birçok ülke güzelinin katılımı ile gerçekleştireceği ve onursal başkanlığını Süha ÖZGERMİ'nin üstlendiği MISS CIVILIZATION OF THE WORLD – DÜNYA MEDENİYETLER KRALİÇESİ Güzellik Yarışması,

Akkaya Production'ın dünyadaki birçok ülke güzelinin katılımı ile gerçekleştireceği ve onursal başkanlığını Süha ÖZGERMİ'nin üstlendiği

MISS CIVILIZATION OF THE WORLD – DÜNYA MEDENİYETLER KRALİÇESİ

Güzellik Yarışması, adından da anlaşılacağı gibi tüm dünya uygarlıklarını bir organizasyon ile ülkemizde buluşturacak. Tarihteki birçok medeniyetin izlerini sınırlarında taşıyan kahramanlıkları ile ünlü ilimiz Gaziantep, bu yarışmaya ev sahipliği yapacak.


28 Şubat'ta ülkemize gelecek olan yarışmacı güzeller, Gaziantep Royal Hotel'de gerçekleşecek olan bir haftalık kamp sürecinin ardından 7 Mart Cumartesi gecesi yapılacak organizasyon ile 2009 DÜNYA MEDENİYETLER KRALİÇESİ olabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Final gecesi, ulusal kanallarımızdan OLAY TV tarafından 100'den fazla ülkede canlı yayınlanacak. Kamp süresi boyunca Gaziantep'i ve ülkemizi tanıma fırsatı bulacak olan dünya güzelleri, kendi ülkelerini de bizlere tanıtacaklar. Tam anlamıyla dünya medeniyetlerini ülkemizde buluşturacak olan organizasyonda birçok sürpriz yaşanacak. Ünlü isimlerin jüri üyeliği yapacağı organizasyonda sahne showları ve konserler geceye renk katacak.

Bu büyük organizasyonu ülkemizde gerçekleştirecek olan Akkaya Production Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKKAYA, amaçlarının bu organizasyonu daha da büyütüp geleneksel hale getirerek, tüm dünyaya yaymak olduğunu açıkladı. “Başlıca hedefimiz hem kendi kültürümüzü ve yüzyıllara dayanan medeniyetlerimizi tüm dünyaya duyurmak, hem de dünya güzellerini ülkemizde ağırlamak ve ülkemizi tanıtmaktır.” diyen Ahmet Akkaya, organizasyonda emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkür etti.

MISS CIVILIZATION OF THE WORLD Güzellik Yarışması'na katılacak ülkelerin güzelleri bir bir belirleniyor. Türkiye'yi temsil edecek güzel, organizasyon komitesi tarafından yapılan elemelerde Eda ERKUT olarak belirlendi. Azerbaycan'ı Sovket GASIMOVA'nın, Finlandiya'yı Anna POHTIMO'nun, Ukrayna'yı Inna IVANOVA'nın, Letonya'yı Ieva LASE'nin, Kazakistan'ı Yusifova YEKATERINA'nın, Rusya'yı Yulia KLIMOVA'nın, Belarus'u Aleksandra SEVCENKO'nun ve Estonya'yı Diano MOCNAYA'nın temsil ettiği bu görkemli yarışma, daha birçok ülke güzelinin katılımı ile gerçekleşecek.

Bu uluslararası organizasyona Zeugma kentini topraklarında barındırmış şehrimiz Gaziantep'te bulunan Royal Hotel ev sahipliği yapıyor. Onursal Başkanlığını Sayın Süha ÖZGERMİ'nin üstlendiği yarışmada, Organizasyon Komite Başkanı ise Ahmet AKKAYA.

BASIN KORDİNATÖRÜ : SELİM ÖZTÜRK

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141