• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Minik Yüreklerin Büyük Gösterisi

Minik Yüreklerin Büyük Gösterisi
Profesyonel İlgim Koleji'nin okuma yazma öğrenen 1. sınıf öğrencileri "okuma bayramı"gösterisi izleyenleri büyüledi.

Minik Yüreklerin Büyük Gösterisi

Profesyonel İlgim Koleji'nin okuma yazma öğrenen 1. sınıf öğrencileri "okuma bayramı"gösterisi izleyenleri büyüledi. Marmaris'in eğitim alanındaki yükselen yıldızı Profesyonel İlgim Koleji miniklerinin "okuma bayramı" gösterisi büyük beğeni topladı. Minik yürekli çocuklarının gösterilerini aileler büyük bir gururla izlediler.

Profesyonel İlgim Koleji 1. sınıf öğrencileri "okuma bayramı" gösterisi Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonda Pazartesi akşamı gerçekleştirildi. Okuma Bayramı etkinliğine okul yönetimi, öğretmen ve veliler katıldı. Minik öğrencilerin şarkı, marş, drama ve dans gösterileri büyük bir ilgi ve gururla izlendi.

b21.jpg

Öğretmen ve ailelerine bayram coşkusu içinde gösterilerini sunan minikler, okuma yazmayı öğrenerek yıllar sürecek olan eğitim hayatlarına ilk girişi yaptıkları gecede oldukça mutluydular. Küçük Kara Balık drama gösteri velilerden büyük bir beğeni ve alkış topladı. Minik öğrencilerin ustaları aratmayacak performansı velileri oldukça gururlandırdı.

Okuma yazmaya geçme sevinçlerini bayram coşkusuyla yaşayan 1. Sınıf öğrencilerinin velileri sınıf öğretmeni Nuriye Yılmaz'a emeklerinden dolayı çiçek ve günün anısına hediye takdim ettiler. Okuma Bayramı'nın hazırlıklarına emeği geçen öğretmenlere de okul yönetimi çiçek takdim etti.

1. sınıf öğretmeni Nuriye Yılmaz velilere hitaben yapmış olduğu konuşmasında, minik öğrencilerinin gayretli ve azimli olduklarını ifade etti. Yılmaz; "Çocuklarımız azimli ve gayretliler verdiğim görev ve sorumlulukları yapmak için çok çalıştılar hepside. Onlara biraz da zaman gösterin onları biraz daha anlamaya çalışın" dedi.

Profesyonel İlgim Koleji Müdürü Sema Demir Hüner "okuma bayramı" programında konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleri ile başladı. "Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan Sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

Geleceğimiz olan çocuklarımıza emeği geçen bütün öğretmenlerimizin ve Nuriye Öğretmenimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza uzun bir eğitim yılları maratonunda başarılar diliyorum. Yolları açık olsun" dedi.

Minik öğrencilerin gösterilerinin ardından veliler sınıf öğretmenleri ve çocuklarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141