• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Milliyetçi Hareket iktidar olacak

Milliyetçi Hareket  iktidar olacak
MHP Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Türkiye’mizi 13 yıldır inim inim inleten AKP hükümetinden kurtaracağız” dedi.

 

 

İyibilir: MHP’yi iktidara taşıyacağız

 

MHP Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Türkiye’mizi 13 yıldır inim inim inleten AKP hükümetinden kurtaracağız” dedi.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Teşkilatı, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Partinin Muğla Milletvekili adayları, hemen hergün geldikleri ilçede tek tek görüştükleri vatandaşlara ‘Bizimle Yürü Türkiye, Bizimle Yürü Marmaris” çağrısında bulunuyor.

MHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir de Marmaris’e gelerek  esnaflar ve vatandaşlarla  söyleşti. MHP Marmaris  İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği 38 yaşındaki genç Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir, Armutalan ve Beldibi mahallelerinde binlerce vatandaşla görüştü.

Altıncı sıra adayı olmasını “Ben mevki makam peşinde değil davamızın peşindeyim. Bu sebeple parti içerisindeki  konumum, sıralamam, görevim ne olursa olsun, Milliyetçi Hareket için adeta canımı dişime takarak çalışırım. Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı gösterilmekten büyük onur duyuyorum” sözleriyle değerlendiren Nazmi İyibilir, gazetecilere açıklamalarda bulunurken şöyle konuştu:

 “Tek hedefimiz elbirliğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımaktır, çok çalışarak bunu başaracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Bunun için uğraşıyoruz. İktidar olduktan sonra Türkiye’mizi 13 yıldır inim inim inleten AKP hükümetinden kurtarmış olacağız.”

İyibilir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“HERKESE KARŞI SORUMLULUK HİSSEDİYORUM”

“3 kızım var ve ben evlatlarımın geleceği için mücadele ediyorum. İleride bana ‘Bu ülke için ne yaptın baba?’ diye sorduklarında güzel bir cevap verebilmek için bu yola çıktım. Bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelebilmesi için uğraş vereceğiz. Evlatlarım için kendimi mecbur hissediyorum. Çünkü herkese karşı sorumluluk hissediyorum. Buradan kaç kişiyi meclise gönderirsek bunda hakkım olduğunu, ne kadar az kişiyi gönderirsek de o kadar suçum olduğunu düşüneceğim. Ben bunu böyle görüyorum. Partililerimizin de benimle aynı sorumluluğu hissettiğini biliyorum. Muğla genelinde kapı kapı dolaşıyoruz, sıkılmadık el bırakmayacağız. Şayet bu şekilde çalışırsak, Allah kısmet ederse Muğla’da seçimden alnımızın akıyla çıkacağız.”

SEÇİME KADAR UYKU ORUCU

İyibilir, vatandaşların desteğini alarak partilerini iktidara taşımak için 7 Haziran’a kadar gerekirse uyumayacaklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

 “Bu sadece bir seçim değil aynı zamanda milli bir görevin yerine getirilmesi faaliyetidir. Ülkesini ve milletini seven, milletimizin geleceğinden endişe duyan herkes faaliyete dahil olmalıdır. Halkımızı 17 Aralık hırsızlık ve yolsuzluk olaylarının hesabını sormak için Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olmaya çağırıyoruz. Biz çok koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ülkeye gönül vermiş yürekler olarak, 7 Haziran'a kadar adeta uyku orucuna girdik.  

“BİZİMLE YÜRÜ MARMARİS”

Muğla  halkı sessiz durur ama hesap sormayı da iyi bilir. 7 Haziran bu ülkeyi kaosa sürükleyenlerle hesaplaşma günüdür.  12 yıldır Ülkeye bir çivi bile çakmayan AKP ile hesaplaşmasının vaktinin gelmiştir. Türkiye’miz, Muğla’mız, Marmaris’imiz  Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında hizmete doyacaktır. Tekrar tekrar, tüm halkımızı partimize destek olmaya çağırıyor, ‘Bizimle Yürü Türkiye, Bizimle Yürü Marmaris’ diyorum" (Temel IRMAK)

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141