• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Milletvekili Öztürk’ten Terörle Mücadele Vurgusu...

Milletvekili Öztürk’ten Terörle Mücadele Vurgusu...
“Mücadelemiz, sadece 780 bin metrekarelik vatan topraklarında devam etmiyor. Her yerde o girilmeyen mağaralara şimdi giriliyor”

“Mübarek kandil gününde bizlere bu acıları yaşatan hainleri bu millet ve Yüce Rabbimiz affetmeyecektir. Milletimizinde de desteği ile terör belasının kökünü kazımaya kararlıyız.”

 

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “Türkiye'nin ve Türkün güçlenmesine asla bunların tahammülü yoktur. Bundan çok rahatsızlar. İstedikleri kadar tahammül etsinler ya da etmesinler bizim buna imanımız var” diye ifade etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,  yaptığı yazılı açıklamada, son dönemlerde yaşanan  terör eylemlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle“emperyal güçlerin Türkiye'yi parçalamaya yönelik adımları “ olarak nitelendirerek, "Türkiye'nin ve Türkün güçlenmesine asla bunların tahammülü yoktur. Bundan çok rahatsızlar. İstedikleri kadar tahammül etsinler ya da etmesinler bizim buna imanımız var” dedi.

Milletvekili Öztürk, sözlerini, “Bu ülke tarihte olduğu gibi güçlü yerine yeniden oturacaktır. Bunu beraber yapacağız. 35 yıldır bu ülkede terör var. Dikkat edin şimdi bu mücadelenin şekli, çeşidi değişti” şeklinde sürdürerek, şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz günlerde TBMM’de yaptığım konuşmamda da ifade ettim. Mücadelemiz,  sadece 780 bin metrekarelik vatan topraklarında devam etmiyor. Her yerde o girilmeyen mağaralara şimdi giriliyor. Kandil hakeza öyle. Terörün adeta güneyde Irak ve Suriye'deki bize olan dayatmalarına karşı artık özel kuvvetlerimizi, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte operasyonlarını sürdürüyor. 44 şehidimiz var son olarak. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin.

Kur'an-ı Kerim'de müjdesini veriyor. 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridirler siz bilemezsiniz'. Birçok benzer ayetler var. Bu yolunuz boş bir yol değil. Rabbim inşallah bizlere de bu makamı lütfetsin. Bu yolda omuz omuza yürüyeceğiz. 'Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber sana ağuşunu açmış duruyor peygamber" diyor ya Akif. Peygamberimiz şehitleri bekliyor. Peygamberlik makamından sonra en yüksek makam şehitlik. İnşallah bu tecrübeler bundan sonraki süreçte bize çok daha farklı bir güç katar"

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yaşanan süreçte bizlere olan desteklerini her zaman hissettiğim sevgili hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Mübarek kandil gününde bizlere bu acıları yaşatan hainleri bu millet ve Yüce Rabbimiz affetmeyecektir. Milletimizinde de desteği ile terör belasının kökünü kazımaya kararlıyız.Bu yolda canını ortaya koyan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, olmak üzere cümlemizin Allah yar ve yardımcısı olsun”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141