• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Milletvekili Demir’den Ramazan Bayramı mesajı

Milletvekili Demir’den Ramazan Bayramı mesajı
AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda tüm İslam aleminin ve Muğla halkının bayramını kutladı.

Demir, Evde kaldığımız bu bayramda, teknolojik imkanlarla yakınlarımızla ve sevdiklerimizle bayramlaşmayı tercih edeceğiz. İnanıyorum ki, birbirimize kavuşacağımız, kucaklaşacağımız günler yakındır.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir mesajında, bu Ramazan Bayramı’nın biraz buruk geçmesine rağmen, milletçe birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olduğuna vurgu yaptı. Türkiye’nin salgınla mücadelesinde başarısından da söz eden Demir; “Mübarek Ramazan Ayını geride bırakırken, yeni bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya genelinde yaşanan ve ülkemizde de görülen Covid-19 salgını nedeniyle bu bayramı milletçe biraz buruk geçireceğiz.

Ülke olarak, sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla pandemi sürecini son derece başarılı yönettik. 90’a yakın ülkeye tıbbi yardım ve ekipman desteğimizle ülkemizin insani değerlerini dünyaya bir kez daha gösterdik ve bunların da karşılığını almaya başladık.” dedi.

Bu süreçten güçlü biçimde çıkılacağına inandığını ifade eden Demir, “Salgın nedeniyle bugüne kadar bildiğimiz tüm yaşam biçimleri sekteye uğrasa da millet olarak birlik-beraberliğimizin ve dayanışma duygularımızın çok daha güçlendiğine inanıyorum. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu mücadeleyi son derece başarılı bir şekilde yürütmektedir. Muğlamızda da Valiliğimizin koordinesinde salgına karşı başarımız takdire şayandır. Normalleşme için hazırlıklarımız aşama aşama hayata geçirilmektedir.” Diye konuştu.

Bu bayramın teknolojik imkanlar kullanılarak kutlanacağını dile getiren Demir, Muğla halkının ve İslam aleminin bayramını kutladığı mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: “Ancak şimdi, biraz daha sabır göstermeliyiz. Bayramda, ülkemiz genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağına harfiyen uyup, sosyal hareketliliği sıfırlayarak, salgınla mücadelede hızla sonuca yaklaşacağız. Evde kaldığımız bu bayramda, teknolojik imkanlarla yakınlarımızla ve sevdiklerimizle bayramlaşmayı tercih edeceğiz. İnanıyorum ki, birbirimize kavuşacağımız, kucaklaşacağımız günler yakındır. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta siz kıymetli Muğlalı hemşehrilerim ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, daha güzel günlere kavuşabilme umuduyla huzur, sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141