• BIST 9464.73
  • Altın 2488.057
  • Dolar 32.5993
  • Euro 34.7989
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Mhp’li Eroğlu Ülkemizin Geleceğine Oy Verelim

Mhp’li Eroğlu Ülkemizin Geleceğine Oy Verelim
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Uğur Salih Eroğlu; Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimine gidildiğini belirti.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Uğur Salih Eroğlu; Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimine gidildiğini belirterek, Türk Milletinin sadece ülkeyi 5 yıllık yönetecek iktidarı değil, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine, hukukun üstünlüğüne karar vererek ya DİKTATÖRLÜK ya da DEMEKRASİ’yi seçeceğini ifade etti. 

Seydikemer ilçesine bağlı Eşen Mahallesinde ve bölge mahallelerde gerek mesleki deneyimleri, gerekse de siyasi çalışmaları ile  halk tarafından sevilen bir kişi olan ve geçtiğimiz günlerde de MHP Muğla Milletvekili Aday Listesinde ismi yer alan Veteriner Hekim Uğur Salih Eroğlu, “Ülkücü bir ailenin çocuğu olduğunu ve küçük yaşlardan bu yana ülkücü hareketin içinde yer almaktan dolayı onur ve gurur duyduğunu söyledi. 

Ülkenin Geleceğine Oy Verin 

Ülke olarak diğer seçimlere nazaran 1 Kasım seçimlerinin çok ciddi ve önemli bir seçim olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Uğur Salih Eroğlu, “1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde halkımızdan ülkemizin ve milletimizin geleceği için Milliyetçi Hareket Partisine oy vermelerini istiyorum. Benim, partimin milletvekilli listesindeki sıralamam hiç önemli değil. Ben ve diğer arkadaşlarım makam mevki uğruna değil, bu vatana, bayrağa, ezana ve milletimize olan aşkımız neticesinde bu yola çıktık. İnşallah halkımızda ülke ve milletimiz için çıkmış olduğumuz bu yolda bize destek olurlar ve 1 Kasım akşamı zafere ulaşırız” dedi. 

Algı Operasyonu Yürütülüyor

Hükümetin algı operasyonunu iyi yürüttüğünü dile getiren Uğur Salih Eroğlu, ülkede ekonomi başta olmak üzere her şeyin iyi gittiği algısının oluşturulduğuna dikkat çekti.Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “4–5 yıldır ekonominin çarkları durdu. 2008’den bu yana milli gelir 10 bin doların altında kaldı. İşsizlik oranı her geçen gün artıyor. Buna rağmen algı operasyonlarıyla ülke sanki güllük gülüstanlıkmış gibi gösteriliyor, adı konmamış kriz ortamı istikrar olarak sunulmaya çalışılıyor. 7 Hazirandan bu yana AKP nin ülkeye yaşattığı tablo halk diliyle “Ölümü gösterip sıtmaya razı etme” çabasıdır.

13 yıldan bu yana hükümeti tek başına yönetmekte olan AKP zihniyetinin yürütmüş olduğu yanlış politika sonucu ülkemiz büyük bir çalkantı içerisine gidiyor. 2000’li yıllarda tamamen biten terör örgütleri çözüm süreci altında beslenerek yeniden piyasaya çıktı. Ve her gün hain saldırılar düzenliyor ve gencecik fidanlarımızı şehit veriyoruz. Hiç utanmadan yandaş medya aracılığı ile halka hitap ederek 400 milletvekili isteyerek terörü bitireceklerini söylüyorlar. Ey AKP zihniyeti çocuk mu kandırıyorsunuz? 13 yıldan bu yana tek başına iktidarsın neden o zaman terörü yok etmeye çalışmadın,  şimdi mi aklın başına geldi? Meclisteki 550 milletvekili yerli ve milli olacak diyorsun. Nereden çıktı bu milliyetçilik aşkın. Daha iki yıl önce milliyetçi kesime ve ülkücü kesime bir sürü ağza alınmayacak laf söylüyordun. Hayırdır rüya mı gördün?

Şimdi hepimiz görüyoruz ki oy düşüşlerinin farkına vardılar ve milliyetçi görünerek, milliyetçi kesimin oyuna talip olmaya çalışıyorlar. Bu millet 13 yıldır senin yalanlarına inandı. Artık inanmaz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141