• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

MHP’DE KEMAL KALEMCİ’YLE YOLA DEVAM

MHP’DE KEMAL KALEMCİ’YLE YOLA DEVAM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci yeni atanan ilçe yönetim kuruluyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Kalemci: “Yeni bir yönetim oluşturmayı bizleri layık gören sayın genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beye Genel Başkan  yardımcımız Teşkilat Başkanı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Bey'e ve çok değerli İl Başkanı Mehmet Korkmaz Bey'e huzurlarınızda Çok teşekkür ediyorum.

Partimize güç katacağına inandığımız bir yönetim oluşturduk bütün yönetim kurulu arkadaşlara yeni görevlerinde sonsuz başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.

Görev yaptığımız süre içerisinde arkadaşlarımızla beraber hep ilkleri gerçekleştirdik. Dünyalıklar peşinde hiçbir zaman ayaklarımızı tozlandırmadık. Lekeli hiçbir işin içinde bulunmadık. Hiçbir dava arkadaşımızın başını yere eğdirtmedik. Bir insanın en büyük sermayesi Servet'e makamı değildir, taşıdığı karakterde diyerek hep dürüst yollardan yürüdük güzel ahlaklı olmayı kendimize rehber edindik. Bulunduğumuz yerde her zaman Allah rızasını ön planda tutacağımızı söyledik. Dedik ki bizim olduğumuz yerde çıkarcı menfaatçi adamlar barınamaz ve barındırmadık.

Siyaseti kendi çıkarlarımız için değil milletimizin çıkarları doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Milliyetçi Ülkücülerin hedefi Türk devletini Dünya klasmanında 1 numara yapmaktır.

Bizleri ülkücü yapan en belirgin yönümüz şahsi beklentilerimizi milli geleceğimiz ve hedeflerimiz içinde eritebilmiş olmamıza gizlidir. Kalabalıklar arasında sıkışıp yanlış razı olmaktansa tek kişi kalarak doğrunun peşinde giden özgüvenli olmalıyız. Derdi vatan millet Sakarya olmayan irade sergileyemez. Bizler bu vatan için canını heybesine atıp koşanlardayız bu hareket Cumhuriyet tarihinin en büyük en köklü fikir ve siyaset hareketidir. Milliyetçi Hareket Partisi bir aynadır onda gördüğünüz her şey kendimizden başkası değildir. Gördüğümüz noksanlıklar da kendi noksanlıklarımızdır.

MHP Türk milletinin gören gözüdür. Vazgeçilmez irademiz vatan ve millet sevgisidir.

Benim aklım hep Türkiye'dir diyen Türk milletine hizmet etme yolunda kilitlenmiş milletin değerlerine, gözü gibi bakan bir lidere sahibiz.

Allah liderimize sağlık ve sıhhat versin.

6 yıldır MHP Marmaris’te Benimle beraber görev yapan  mücadelede olan paylaşımda bulunan seçimlerde bizimle beraber çalışan partimize hizmet etmeyi gaye edinen tüm temiz yürekli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun diyorum.

Allaha emanet olun

Ne mutlu yürekten Türküm diyene” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141