• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

MHP Marmaris’te katılım rüzgarı

MHP Marmaris’te katılım rüzgarı
Marmaris’te aralarında farklı sosyal ve meslek gruplarına mensup 150 kişi düzenlenen kahvaltılı programda MHP'ye katıldı.

Marmaris’te aralarında farklı sosyal ve meslek gruplarına mensup 150 kişi düzenlenen kahvaltılı programda MHP'ye katıldı.

MHP Marmaris ilçe başkanlığının tertip ettiği kahvaltılı katılım törenine MHP MKYK üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Selim Bağcıoğlu, MHP Ula İlçe Başkanı Oğuz Akarfırat ve çok sayıda partili katıldı.

Cumartesi günü Kırçiçeği Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı katılım programında konuşan ev sahibi MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci MHP'nin Türk siyasetinde ki duruşundan bahsettiği konuşmasında "Lider Devlet  Bahçeli önderliğinde devlet bekası ve millet geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Ülke çıkarları doğrultusunda siyaset yapan partimize hoş geldiniz, şeref verdiniz" diyerek yeni üyelere temennilerini iletti.

868396c3-feba-4ddd-83e7-4b260031cf48.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ise, ‘Uzun süreden beri çeşitli basın ve medya kuruluşlarının yaptıkları MHP'de istifa depremi yalanı haberleri hepinizin malumudur. Çünkü aslı astarı olmayan, algı üzerine kurgulanan bu haberlere ne yazık kibazı çevreler itibar ediliyor bu haberleri de daha da çok yaymaya gayrette gösteriyordu. Biz de bugün buradan cevap veriyoruz. Muğla genelinde son bir ayda 5 binin üzerinde üye kaydı gerçekleştirdik. Marmaris İlçe Teşkilatımız da sayın başkanımız Kemal Kalemci öncülüğünde 150 yeni üye kazandırarak gücümüze güç kattı. MHP bitti, MHP’de deprem var diyenlere en güzel cevabı bugün burada veriyoruz. Bu MHP'de istifa depremi değil, katılım rüzgarıdır katılım depremidir. Yalan yanlış haberlerle MHP aleyhine algıya oynayan bir takım basın ve medyanın, Kalbi,vicdanı, ve güzü kör değilse bu muhteşem katılım haberlerini de yazmalıdır. Bu Katılımlar devam edecektir ilçe ilçe bu katılımlar yapılacak, Milliyetçi Hareket Partisine ilgiyi ve yönelişi herkes görecek 2019 hedefimizi mutlaka gerçekleştireceğiz’ dedi.

20180310_103901.jpg

 MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan; "MHP, ülkemize zarar vermek isteyen her unsurun karşısındadır. Bu vatan kurtuluş savaşında nasıl tek vücut olduysa bugünde aynı şekilde olmak zorundadır. Çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Devlet ve millet bütünleşmesi için elimize geçen tarihi fırsatların gereğini ülkemizin geleceği için yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz için dün ne yaptıysak, bugünde onu yapıyoruz, yarında yapacağız. Bizler büyük bir aileye mensubuz Türk'üz, Türk milliyetçisiyiz bu büyük milletin partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin üç hilalli sancağını burçların en üst noktasına dikmek için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Bizim partimizde alt taban üst taban kavramı kesinlikle yoktur. Yeni katılan herkes dava arkadaşımızdır. Katılan yeni dava arkadaşlarımıza partimize hoş geldin diyor, kendilerini tebrik ediyorum’ dedi.

Düzenlenen katılım programında partiye yeni katılanlara rozet takıldı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

20180310_114502.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141