• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Çözüm süreci yok Kandile gidin'

MHP Lideri Devlet Bahçeli Çözüm süreci yok Kandile gidin
Milli Hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. G-20 Zirvesindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşmaların arkasında olduklarını belirten Bahçeli, Oslo'da toplanan Akil İnsanlar Heyeti içinse çok sert konu

Milli Hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Engelliler için meclise yasa teklifi verdiklerini ve aylıklarında artırım yapılmasını istediklerini belirten Bahçeli, G-20 zirvesini, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın Gözlem noktalarına finansör olması ve son olarakta Oslo'da toplanan Akil İnsanlar heyetini ele aldı.

Dünyanın 1 ve 2 dünya savaşı öncesinde yaşadığı gerilimi yaşadığını belirten Bahçeli şöyle konuştu:
"Yemenli bir çocuğun Londra'daki bir çocuk değeri yoktur. Tarihin hiçbir noktasında zulmün bu kadar sözünün geçtiği zalimlerin bu denli cesur olduğunu göremezsiniz.  Arjantin'de G-20 zirvesi yapıldı. Türkiye haklı ve meşru duruşu ile zirveye damga vurmuş. Hakkın ve haklının sözcüsü mertebesine çıkarak tüm gözleri üzerine çekmiştir. Biz bu düşüncelere aynen ve eksiksiz katılıyoruz.

ZİRVEDEKİ ÜLKELER TERÖRE DESTEK VERİYOR
31 Maddeden oluşan zirvenin sonuç maddesinde Paris iklim anlaşmasının aynen uygulanması terörün her türlüsü kınanmış terörle mücadelede kararlıkla durulmuştur. Ancak bu ülkelerden bazıları teröre verdikleri desteği nasıl açıklayacaklar.

ABD TERÖRLE YANAK YANAĞA
Türkiye ve ABD müttefiktir. Bunun karşılıklı sorumlulukları vardır. ABD terör örgütleri ile yan yana yanak yağadır. ABD kimi kimden korumaktadır. Gözlem noktaları için yapılan açıklamalara bakıldığında ABD Türkiye'ye gelecek tehlikeleri koruma bahanesi ile açıklıyor. Bunun adı terör ajanlığıdır terör seviciliğidir.

ARABİSTAN VE BAE EMPERYALİZME TUTSAK GERİ DÖNMEK HARAMDIR

Fıratın doğusu temizlenene kadar mücadelen geri dönüş yoktur geri dönmek haramdır. Bu miletin ayranı bir kabarırsa herkes canını kurtacak delik arayacaktır.

Gözlem noktalarını Suudi Arabistan'ın finanse edeceği iddiaları vardır... Bu doğruysa, Kaşıkçı cinayetinin altından kalkamayan Suudi Arabistan yönetimi, Türkiye husumetini gizleyemeyen Birleşik Arap Emirlikleri, ABD'ye olan diyet borçlarını anlaşılan bu şekilde ödeyeceklerdir. Emperyalizme tutsak olmuş bu ülkelerin nereleri İslam, nereleri doğrudur.

BU ÜLKELER İSLAMA SAPLANMIŞ ZEHİRLİ HANÇER
Türk milletine tuzak kuran, günahla kol kola giren iradesiz ve icazetli yönetimler İslam'ın sırtına saplanmış zehirli hançerden başka bir şey değildir.  Suudi Arabistan, Allah'tan korkuyorsa, kuldan utanıyorsa önce işlediği cinayetin hesabını versin... Bu iki ülkenin 15 Temmuz ihanetine nasıl baktıkları artık sır değildir. Şimdi de Türk düşmanlığı ve ABD'nin gözüne girebilmek için bölücü terör örgütlerine destek vermeleri alçaklıktır..." 

ALMANYA'DAKİ SKANDAL
Almanya'da İslam Konferansı yapıldı. Burada Diyanet yok sayılmıştır. Bizi daha da öfkelendiren ise açık büfede domuz eti servis edilmiştir. O ülkenin bu ülkenin islamı olmaz. Hakikat tektir Allah katında din İslamdır. İslam Konferansı düzenleme hakkını kendinde nasıl görmüştü. 

KILIÇDAROĞLU'NUN ZİYARETİ
Bir başka endişe verici konu ise Almanya’yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı’nın sözde konferansa tek bir söz edememiş olmasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu nereye savrulduğunu ya bilmiyor. CHP Genel Başkanı kayıptır. Almanya’dan yardım dilenmek manda özlemi değil midir. Seni ve zihniyetini HDP de kurtaramaz, çürük İP de tutamaz. Gerici diye suçladığı vatan evlatları milli değerlere sahip olanlar ise Kılıçdaroğlu unutmasın ki biz de gericiyiz, gerici kalmaya seve seve hazırız. Zillet şemsiyesi altında buluşanlar bu milletin tarihine yabancıdır.

SOLUMUZA FLU BAKIYORUZ 
Devşirmelerle yola çıkmak, çıkarcıların yakasına rozet takmak edepsizliktir. Meclis araştırma önergesi verip kendileri çalıp kendileri oynarlar, sosyal medyadan tezvirata heves ederler. Solumuza flu bakıyoruz demedik mi. Cumhur ittifakından başka her yere kapalıyız demedik mi.

TÖVBE İSTEDİ
İP bizim nazarımızda tövbe etmedikçe önergeleri yalnızca kağıt israfıdır. Yakında aya otoban için Meclis’e önerge sunarlarsa kimse şaşırmasın. Anlayan anladı, anlamayan da zillete çoktan daldı. CHP-İP verkaçı ile hazırlanan Meclis önergeleri doğmadan ölmüştür. Maksatları arızalıdır. Bizim onlarla işimiz yoktur ama meselemiz vardır. 30 Mart’ta bu hesap sandıkta görülecektir.

ÇÖZÜM SÜRECİ YOK
Yeni bir çözüm süreci için kendini akil sanan zeka özürlüler bu kış kıyamette niye Oslo’ya giderler. Kandil’e gitseler, mağarada oturup çözüm gevişi getirseler zahmete katlanmazlardı. Yine bildik isimler sahnededir. Anlaşılan sözde yazar, aydın, siyasetçi artığından oluşan koro hala akıllanmıştır.

Kulak verin akiller... Çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. İsterseniz PKK'ye katılın, isterseniz Avrupa kadrosuna katılın ama Türk milletinin tahammülünü zorlamayın. Kendinizi mekap giyerek dağda bulursunuz. Meydan boş değil MHP'nin gözü üzerinizdedir."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141