• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kütahya'da

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kütahya'da
Bahçeli: "Domaniç'ten esecek milli rüzgar, buradan kopacak milliyetçi rüzgar, tüm uğursuzlukları, yanlışlıkları, kötülükleriinşallah defedecektir"- "Ekmeğiniz pahalanırken, mutfak tüpü 10 yıl içinde 4 kat, benzin 3 kat zamlanmışken ve üstelik gelirini

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Domaniç'ten esecek milli rüzgar, buradan kopacak milliyetçi rüzgar, tüm uğursuzlukları, yanlışlıkları, kötülükleri inşallah defedecektir" dedi.

Bahçeli, 732. Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenlikleri için geldiği Domaniç ilçesinde partisinin yerel seçimlerde Kütahya ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Söğüt'ten ecdadın Domaniç ile kendine yuva yaptığı kutlu vatan köşesinde mahalli idareler seçimleri için yola çıktıklarını söyledi.

Aslını ve neslini savunmak için Domaniç'ten destek ve yardım beklediklerini ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

"Domaniçli kardeşlerim sizlere soruyorum. Geçmişte 3 hilali, dedelerimiz buradan kaldırmıştı. Bugün de tarihi yeniden tekrar etmeye var mısınız? Dün buradan Türkmen ve yörüklerin zafer naraları duyulmuştur. Bir kez daha bunu yapacak mısınız? Hayme Ana, Domaniç'te millet ve devlet için ellerini açıp mübarek dilinden dualar etmişti. Domaniçliler, aynı kararlılık ve inancı sergileyecek misiniz? Domaniç, mazisindeki ihtişama kavuşmalıdır. 400 çadırlık Türkmen asaletin çağrısının ayağa kalkması gerekiyor. Domaniç'ten esecek milli rüzgar, buradan kopacak milliyetçi rüzgar, tüm uğursuzlukları, yanlışlıkları, kötülükleri inşallah defedecektir."

- "Sözde ekonomi bahaneleri ileri sürmektedir"

Bahçeli, şöyle devam etti:

"Başbakan Gezi Parkı'yla oyalanırken hala Gezi Parkı üzerinden nemalanır ve oy devşirmeye çalışırken, Domaniç ilçemiz aklında bile değildir. Sizlerin bu yokluk ve kıtlıkla ödediğiniz vergilerinizi Suriyeli muhaliflere saçmaktadır. Mısır'daki İhvan'a dağıtmakta, Mursi'ye peşkeş çekmektedir, bölücüler için sarf etmektedir. İmralı canisinin, yattığı hücresini yeni baştan inşa etmek ve mefruşatını yenilemek için harcamaktadır. Size gelince bütçe dengesi hatırlanmaktadır. Sözde ekonomi bahaneleri ileri sürmektedir. Soruyorum size? Sizler açken, işsizken, çaresizken, Başbakan ve Hükümeti sağa sola kendi kazançları gibi para yağdırmasını ahlaklı buluyor musunuz? Ekmeğiniz pahalanırken, mutfak tüpü 10 yıl içinde 4 kat, benzin 3 kat zamlanmışken ve üstelik geliriniz hızla erirken, Başbakan ve hükümetinin israfını, meşru ve insaflı görüyor musunuz?"

Bahçeli, konuşmanın ardından ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı.

Muhabir: Hadi Şengül
Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141