• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

MHP adayından yüzde 40 hedefi

MHP adayından yüzde 40 hedefi
MHP'de liderlik yarışı kızıştı. Adaylardan Ahmet R. Yılmaz rakiplerine seslendi. Partinin oy çıtasını da yükseltti.

MHP Genel Başkan adayı Ahmet R. Yılmaz iddialı konuştu. Kongreye Bahçeli'ye rakip olan Yılmaz partisinin yüzde 40 oy ile iktidara gelmesinin hayal olmacağını iddia etti.

Yılmaz, ayrıca adaylardan Koray Aydın ve Devlet Bahçeli'ye sağduyu çağrısında bulundu. Yılmaz kampanya sürecindeki sloganını ve hedeflerini yazılı açıklamayla duyurdu.

KONGRE ŞÖLENE DÖNÜŞMELİ

"MHP milletimizin en üstün haslet ve değerlerini temsil eden, köklü gelenekleri olan, milletimizin sığınacağı ve her zaman güvenle sırtını dayayabileceği milletimizin yıkılmayan son liman ve son kalesidir.

Bu nedenle MHP'NİN yönetimine talip olan herkesin Kongre sürecinde ki mücadelesini, kamuoyu önünde, MHP'nin gücünü yıpratacak yönde değil aksine, gücüne güç katacak vakar ve sükûnetle yürütmesi gerekmektedir…
Bu Kongre süreci milletimizin iktidarla kucaklaşacağı, yeniden, ideolojik ekseninden sapmalar göstermeden, köklerini şanlı tarihimizden alan İslam ve milliyetçiliğin tek vücut haline dönüşeceği, iki üstün hasletimizin bir kez daha; kavuşma, buluşma ve hasretle kucaklaşma şöleni olmalıdır…

Bu bağlamda, kişisel ve nefsi ihtiraslara teslim olmadan, sağduyu ile halkımıza, iktidar olma gücünün MHP' deki varlığını, göstermek herkesin asli görevi olmalıdır... Süreç, MHP nin halkımızla milli ve kutsal değerler etrafında birleşip, bir olup, el ele tek başına iktidar yürüyüş sürecidir. Süreç, Hak ile Batılın bir birinden ayrıştırılması ve Hakkın Batıla üstün gelme sürecidir. Böylesi bir süreçte itidal, sükûnet ve birlik en üstün değerlerimiz olmalıdır.

DİĞER ADAYLARA 'BİRBİRİMİZLE ÇEKMİŞMEYELİM' ÇAĞRISI

Olağan üstü kongre talebi ile Olağan Kongre arasındaki süre son derece kısa ve çekişmeyi gerektirmeyecek kadar hızlı geçecek bir zaman dilimidir.

Bu nedenle, süreci zorlayarak, iç çekişme görüntüsü ile AKP ' nin eline, MHP karşıtı politik bir enstrüman verilmemesine dikkat edilmelidir.”Dost sevindiren değil ,Düşman kahreden'' bir ilke ile hareket etme zorunluluğu olan bir süreçten geçilmektedir..

MHP HALKLA KUCAKLAŞMALI

Bizim hedefimiz büyük ve güçlü bir Türkiye'nin yapılanmasını sağlayacak, riyakârlıklara son verecek, milletimizi ve inançlarımızı aşağılayan yozlaşmaya son verecek, yalnızca milletimize değil tüm insanlığa huzur ve sükûneti, hak ve adaleti geri getirecek bir MHP'Yİ halkımızla kucaklaştırmak olmalıdır. Bu çerçevede, birlik görüntüsü her makamın üzerindedir. Bu, iktidar yolunun ve yürüyüşünün temel şartıdır. Enerji içerde değil AKP 'nin tahripkârlığına karşı dışarıda millet lehine kullanılmalıdır.

SLOGAN ' 3 HİLAL ÜÇ MAKAM'

MHP için iktidar olmak kaçınılmazdır.'' 3 hilal 3 makam '' slogan haline gelmeli ve buna önce kendimiz inanmak zorundayız..Hedefi iktidar olan MHP için % 40 üzeri bir oy ile iktidarı elde etmesi artık hayal değildir.O zaman bu çekişmelerin hiç birinin anlamı da kalmayacaktır.İktidar olacak MHP 3 hilalin birini Başbakanlığa ,diğerini Meclis Başkanlığına ve sonuncuyu da Cumhurbaşkanlığına taşıyacaktır.Bize düşen, gücümüze inanıp doğru kadroları iş başına getirmektir. Dolayısı ile 3 ay önce ya da 3 ay sonra yapılacak olan bir Kongre zaman açısından hiç bir şey ifade etmemektedir."

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141