• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

MGC’den Denizli çıkarması

MGC’den Denizli çıkarması
Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Denizli’de bir dizi ziyarette bulundu.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbulut, Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Topaloğlu ve Cemiyet Üyesi Tülay Sükûn, Denizli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne paydaş ve destek olan Denizli merkezli ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürlüğü ile Bereket Enerji Üretim AŞ’ye gerçekleştirilen ziyaretlerde, plaket takdim eden MGC Başkanı Süleyman Akbulut, paydaş çalışmaları çok önemsediğini dile getirdi.

fgfdg.jpg

ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürlüğü’nde, ADM Elektrik Genel Müdür Ahmet Bayramoğlu’nu makamında ziyaret eden MGC heyeti, Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki elektrik dağıtım sisteminin modern teknoloji uygulamaları hakkında da bilgiler edindi.

Ziyarette, mesleki ilerlemenin olmazsa olmazı olarak gördükleri konunun ‘liyakat’ olduğuna vurgu yapan MGC Başkanı Süleyman Akbulut, “Gelinen noktada, ‘gazetecilik’ mesleğini lekeletmeden yürütmeye çabalıyoruz ve bizim gibi düşünen arkadaşlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Liyakat ve güvenin çalışma hayatındaki öncelikleri arasında yer aldığına değinen ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu ise “İletişimde karşılıklı güven ortamı olunca, problemler çok daha kolay çözülüyor. Biz bölgemize inanıyor ve insanımıza güveniyoruz. Yaratıcılıkların harekete geçirilmesinden yanayız. Yöneticiler genellikle çalışanlarına iş tarifi yapıp, rota çizerek, onlardan, gösterilen sonuca yalnızca bu yolla ulaşmalarını bekliyor. Böyle olunca da çalışanların heyecanı düşüyor, kendilerini değersiz hissediyor. İnsanlar sadece yaptıklarının sorgulandığı bir ortamda, fayda üretme kabiliyetini yitirir. Oysa tam tersi olmalı, çalışanların inisiyatif alıp, farklı yaklaşımlar sergilemesine izin verilmeli. İş hayatında inovasyon ancak bu yaklaşımla ortaya çıkar” şeklinde görüşlerini belirtti.

jhgj.jpg

MGC Başkanı Süleyman Akbulut da yaşanan aksaklıklar nedeniyle insanımızın bir zihniyet devrimine ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Akbulut, “Memnuniyetlerimizi ifade etmede özürlüyüz. Yaşam içinde, içten bir teşekkür zor görülüyor. Sorunlar için verilen tepki ile yapılan iyi işler arasındaki tepkide ise çok büyük farklılıklar var. ADM ile dostluğumuz, elektrik kesintisi hakkındaki bir köşe yazımla başladı. Gelinen noktada ise ADM Elektrik Dağıtım’ da çok ciddi bir ilerleme oldu” açıklamasında bulundu.

Bölgede 33 bin metre karelik bir coğrafyada, 65 bin kilometre uzunluğundaki elektrik hatlarının işletmesini kesintisiz bir performansla icra ettiklerini belirten Genel Müdür Ahmet Bayramoğlu, “Böylesi bir sistemi kusursuz yönetebilmek için çok yüksek performansla çalışmamız lazım! Teknolojinin olanaklarından faydalanıp, modern otomasyon uygulamaları ile donanımımızı geliştiriyoruz. İnsana dayalı süreçleri azaltacak önlemler alıyoruz. Elektrik dağıtım sisteminin tümünü bir anda yenilemek belki olanaksız ama aşama aşama bu modernizasyonu yapacağız ve bunu da insanımıza anlatacağız.” dedi.

“Muğla’da bile artık restoranlarda manzaralı masalar yerine, prize yakın masalar tercih ediliyor” diyen ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ ne gösterdikleri paydaşlık nedeniyle teşekkür eden MGC Başkanı Akbulut, daha sonra Genel Müdür Ahmet Bayramoğlu’na bir plaket sundu.

MGC heyeti daha sonra Denizli’de diğer bir paydaşı olan Bereket Enerji Üretim AŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ömer Yurtseven’i ziyaret etti. Müdür Yurtseven’e de plaket sunan Akbulut, kendisine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Yurtseven, “Cemiyet üyesi tüm vefakâr arkadaşlara başarılar diliyorum. Üretim santralimizin olduğu bölgede, hem basın emekçisi arkadaşlarla omuz omuza çalışmayı, hem de bağlı oldukları sivil toplum kuruluşu MGC ile el ele, gönül gönüle işbirliği içinde yol almayı bir ilke kabul ediyoruz. MGC bu çerçevede, bizim önem verdiğimiz, çalışmalarını takdir ettiğimiz, saygın bir kuruluş. Bundan sonra da her zaman bilgi alışverişi ve haber konularındaki çalışmalarına destek olmayı bir görev sayacağız. Teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Meslek kalitesine paydaş destek

MGC Başkanı Süleyman Akbulut ise Yurtseven’e “Göreve geldiğimiz günden bu yana paydaş çalışmaları çok önemsiyoruz. Gelinen süreçte de bu paydaş çalışmalardan çok verimli sonuçlar ortaya çıktı. Paydaşlarımızdan en önemlilerinden biri olan Bereket Enerji Üretim’ in cemiyetimize sağladığı destekten dolayı Ömer Yurtseven’e çok teşekkür ediyorum. Meslek kalitemizin arttırılması, ilimiz ve bölgemizin sosyo-ekonomik gelişmesi adına da paydaş çalışmalarımızın sürdürüleceğinin bilinmesini isterim. Bereket Enerji Üretim AŞ nezdinde cemiyetimize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141