• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

MGC Üyelerine Milas’ta da sağlık desteği!

MGC Üyelerine Milas’ta da sağlık desteği!
Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında daha önce iki özel hastane ile üyelerine sağlık hizmetleri alanında indirim anlaşması yapan Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetimi, benzer bir çalışmayı Milas’ta da hayata geçirdi…
Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında daha önce iki özel hastane ile üyelerine sağlık hizmetleri alanında indirim anlaşması yapan Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetimi, benzer bir çalışmayı Milas’ta da hayata geçirdi… Milas’ta hizmet veren Özel İzan Sağlık Hastanesi yönetimi ile imzalanan protokol kapsamında Cemiyet üyelerine ayakta veya yatarak görecekleri tedavilerinde % 10 ve % 20 indirim sağlanacak…
Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ile Milas’ta faaliyet gösteren Özel İzan Sağlık Hastanesi arasında, Cemiyet üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi amacıyla indirim protokolü imzalandı.
mgc-milas2.jpg
Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde gerçekleşen protokol töreninde MGC Yönetim Kurulu Üyesi Melih Kaşkar ve MGC Milas İlçe Temsilcisi Oktay Çayırlı, Özel İzan Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Özcan, Şevket Özcan ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman yer aldı.
Yönetim kurulu adına protokolü imzalayan MGC Yönetim Kurulu üyesi Kaşkar, cemiyetin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yürüttüğü projelere bir yenisini daha eklemekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, üye memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.
Özel İzan Sağlık Hastanesi yönetimine teşekkür eden Melih Kaşkar, “Muğla Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak daha önce Fethiye’de yer alan özel hastanelerde üyelerimize yönelik sağlık indirimi anlaşması yapmıştık. Bugün ise bir benzerini Milas’ta hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milas’ın ilk ve tek özel sağlık hastanesi olan Özel İzan Sağlık Hastanesi ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlanmış olup, üyelerimize ayakta ve yatarak görecekleri tedavilerin sonucunda belirli miktarlarda indirim yapılması çerçevesinde protokolümüzü imzaladık. Zor koşullarda görevlerini sürdüren basın mensuplarına yönelik katkı ve desteklerinden dolayı hastanemiz yönetimine teşekkür ediyor, imzalanan protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Özel İzan Sağlık Hastanesi’nin 2007 yılından itibaren il ve ilçedeki binlerce hastaya hizmet veren tam donanımlı bir sağlık merkezi olduğunu belirten Başhekim Özman ise, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin köklü bir meslek kuruluşu olduğunu ifade ederek, “Deneyimli tüm sağlık personeli ve diğer çalışanları hastalarımızın kısa zamanda sağlığına kavuşması için hasta odaklı, sürekli gelişen kalitesi, katılımcı yönetimi ve ekip ruhu içinde çalışması ile sağlık hizmeti sunan hastanemizde, zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımıza ve yakınlarına sağlık hizmeti anlamında katkı sunmak bizler için gurur verici bir gelişme olmuştur. Genç bir yönetime sahip olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne ve kamuoyunun doğru bir şekilde haber alması için gece gündüz çalışan tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından düzenlenen protokol, MGC Yönetim Kurulu Üyesi Melih Kaşkar ve Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman arasında imzalandı.
İmzalanan indirim protokolü ile sağlık güvencesi bulunan MGC üyesi basın mensupları ayakta ve yatarak gördükleri tedavilerden % 10, sağlık güvencesi bulunmayan üyeler ise % 20 indirimli faydalanacak. Anlaşma, üyelerin eş ve çocuklarını da kapsıyor.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141