• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

“Menteşe ilçe Başkanı Tamer Topal”

“Menteşe ilçe Başkanı Tamer Topal”
Ak Parti Muğla İl Başkanlığında ilçe Başkan adayları tanıtıldı. İl Başkanı Kadem Mete’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda İlçe Başkan adaylarının yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanlığı görev teslimi de gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Başkanı Mete, İl yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, önceki dönem İl kadın Kolları başkanı Armağan Erol ve yeni il kadın kolları başkanı Ümmühan Toksöz katıldı. Toplantı açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mete şöyle konuştu.

“Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler sonucu kongresi yapılmayan bütün ilçelerde adaylarımızı belirledik. Fethiye, Datça ve Ula’da mevcut ilçe başkanlarımızla göreve devam ediyoruz. Ortaca ilçemizde halen il yönetim kurulu üyeliğimizi yapan Hakan Fevzi İlhan, Köyceğiz’de daha önce ilçe başkanlığı yapan Şahan Şahan, Bodrum’da bir önceki yönetimde siyasi hukuki işler başkanlığını yürüten Ömer Özmen ve Milas’ta Abdullah Kıbrıslı aday olarak belirlenmiştir.

 

“Menteşe ilçe Başkanı Tamer Topal”

Menteşe ilçemizde ise kongre öncesi genel merkezimiz tarafından atamayla, halen il yönetim kurulu üyeliği yapan Tamer Topal Bey başkan olmuştur. Huzurlarınızda yetki belgesini takdim etmek istiyorum. Dedi. İl Başkanı Kadem Mete toplantıda ilçe başkanı olarak atanan Tamer Topal’a yetki belgesini takdim etti. İl Başkanı ilçe kongre tarihlerine ilişkin ise şöyle konuştu.

 

“Aralık ayı sonuna kadar kongreler tamamlanacak”

 

“ Kongrelerimizin tarihlerini de hatırlatmakta fayda var. 8 Aralık Cuma saat 10.00 da Köyceğiz, aynı gün saat 15.00 de Ortaca kongremiz, 9 Aralık saat 11.00 de Menteşe aynı gün saat 15.00 de ise Ula, 10 Aralık Pazar günü saat 11.00 de Milas saat 15.00 de ise Bodrum kongremiz, 23 Aralıkta saat 14.00 de Datça ilçe kongremiz var, 24 Aralık saat 14.00 de Fethiye ilçe kongresiyle birlikte Aralık ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi bitirmiş olacağız.dedi.

İl Başkanı Kadem Mete kadın kolları başkanlığınının devir teslimi ile ilgili olarak’da şunları ifade etti.

 

“Ak Partide eski diye bir söylem yoktur”

 

“Göreve geldiğim 2016 yılının Nisan ayından bu yana çalışmakta olduğum Kadın Kolları Başkanımız Sn. Armağan Erol Hanımın görevini bir başka arkadaşımıza devredeceği bir toplantı için siz değerli basın mensuplarımızı davet ettik. Bu durum Ak Partide bir bayrak yarışıdır. Zamanı gelen arkadaşımız hizmetini yapar, hizmetinin sonucunda da bir başka arkadaşımıza bu görevi devreder. Bildiğiniz üzere milletvekillerimiz için’eski’ tabirini kullanmayız, onları dönemlerine göre anarız. Örneğin 23. Dönem Mv. gibi. Bizde de eski diye bir kavram yok. Makamlar ve mevkiler sadece hizmet etme aracı olarak bulunulan yerlerdir. Biz makamlardan veya mevkilerden kuvvet alarak farklı bir havaya bürünen, ulaşılması güç hale gelen insanlar olmadık ve olmayacağız. Ak Partide bu makamlar ancak ve ancak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi hizmet için vardır ve bu makamlar aslında bize yüktür. Çünkü bu hizmet şuuruyla görev yaparız vaktimizden, nakdimizden, çoluğumuzdan çocuğumuzdan feragat ederiz ve davamız için milletimiz için memleketimiz için bu çalışmalarda fedakarlıkta bulunuruz.

 

“Kadınlarımıza Bodrum’da yapılan saldırıyı unutmadık ! ”

Görev yaptığım süre içerisinde her zaman bu fedakârlığı yaptığına şahit olduğum başkanım Armağan Hanımla beraberiz. Birlikte 15 Temmuzu ve 16 Nisan Halkoylaması sürecini yaşadık . Özellikle Bodrum’da Pazar esnafını ziyaret ederken birtakım kendini bilmez insanların nasıl da kadınlarımıza sataştığına, ağza alınmayacak laflar sarf ettiğine şahit olduk. Ne yazıktır ki bu hareketleri yapanlar da kadındı. Yapılanlara rağmen Armağan başkanım ve ekibi dimdik bir şekilde davamızı ve hizmetimizi anlatmaya devam etti. Ben özellikle o günü çok önemsiyorum. Telefonla arayıp halini hatırını sorduğumda ‘Başkanım hiç moralinizi bozmayın, biz yine dimdik bir şekilde broşürlerimizi dağıtmaya, davamızı anlatmaya devam ediyoruz.’ demişti. Ben şimdi huzurlarınızda kendisine söz vermek istiyorum ve ardından plaketini takdim edeceğim. Dedi.

 

Sözü alan Armağan Erol duygularını şu şekilde açıkladı;

“ Plaketi kadın kolları teşkilatımız adına alıyorum”

Mensubu olmaktan gurur duyduğum partime, bana bu onur ve gururu yaşattığı, dolayısıyla ülkeme ve memleketime hizmet etme fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum.

Görev yaptığım yıllar içinde benden yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen halkıma, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçelerdeki kadın kolları başkanlarım ve onların yönetim kurulu üyesi kardeşlerime ve il başkanlarıma minnettarım.

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları yeni Başkanı Ümmühan TOKSÖZ kardeşime başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağım.

Benden yana kime ne hakkım geçtiyse hakkımı helal ediyorum, sizlerde haklarınızı helal ediniz. Dedi.

Yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz ise şu ifadeleri kullandı.

“Siyasette kadınlarımızı daha faal hale getireceğiz.”

15 Kasım 2017 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından Muğla İl Kadın Kolları Başkanı görevine atandım. Daha önce Yatağan İlçe Kadın Kollarında çalıştım. 3.Başkanımız Armağan Erol hanımla çalışma imkânımız oldu. Partimize vermiş olduğu emeklerden, gayretlerden dolayı sizin huzurunuzda Başkanımız Armağan Hanıma çok teşekkür ediyorum. Yine hep beraber çalışmayı temenni ediyorum. Hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız bu bayrağı daha iyi yerlere taşımaktır.

Daha sonra Armağan Erol’a plaket ve Ümmühan Toksöz’e çiçeklerini takdim eden Mete şu sözlerle basın açıklamasına son verdi.

Menteşe hakkında küçük bir açıklama yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki partimizin Mkyk organı tarafından bu dönem bazı kurallar getirildi. Bu kuralların içinde tek görev alma şartı da var. Örneğin belediye meclis üyesi olan bir arkadaşımız ilçe başkanı olamaz ki bu doğrultuda daha önce belediye meclis üyesi olan iki ilçe başkanı arkadaşımız görevlerine devam etmek için belediye meclis üyeliği görevinden istifa ettiler. Daha önce Menteşe ilçemizde yapılan istişareler sonucu güzel bir teveccüh alan Eray Çiçek kardeşimiz de aynı zamanda belediye meclis üyesi olduğu için bu görev ona genel merkezimiz tarafından verilmedi. Ancak bu demek değildir ki bazı vatandaşların dediği gibi Eray Çiçek kardeşimizle sıkıntı var. Eray Çiçek kardeşimiz bizim yine üyemizdir, belediye meclis üyemizdir ve sevdiğimiz bir kardeşimizdir. Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141