• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Mehmet Kocadon: ‘Muğla bir!’ dediler 1000 parçaya böldüler

Mehmet Kocadon: ‘Muğla bir!’ dediler 1000 parçaya böldüler
Demokrat Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte Demokrat Parti Muğla İlçe Belediye Başkan Adayları ile Muğla Sınırsızlık Meydanı’nda, Muğla Kazanacak sloganıyla düzenlenen
Demokrat Parti Muğla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına; Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Demokrat Parti’den Muğla’nın Milas İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Serçek, Yatağan Adayı Mehmet Serdaroğlu, Dalaman Adayı Beyhan Korkut, Ortaca Adayı Hasan Karaçelik, Seydikemer Adayı Durmuş Korkmazoğlu ve çok sayıda Muğlalı katıldı. Mehmet Kocadon’a eşi Hülya Kocadon ile kızları Zeynep ve İpek Kocadon da eşlik etti.
 
Muğla’da ne Cumhur ne de Millet İttifakı kazanacak, Muğla’da Halk ittifakı kazanacak!
Alkışlar arasında tüm Muğla’yı büyük bir coşkuyla selamlayarak sözlerine başlayan DP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, “Nasıl bir güzelliktir ki, biz seçim ofisi açalım dedik, mitinge dönüştü. Bizim yolumuz hepinizin bildiği gibi sevgi yolu, birlik beraberlik yolu. Bizde ‘Ben dedim’ yok, ‘Biz’ var ve halkımızın dediği olacak. Bu halkın dediği olacak! Hepiniz biliyorsunuz ki birlikte bu süreçlerden geçtik. Büyükşehir yasasını biliyorsunuz. 2016 yılına kadar geçen bu süreçte, yanlışlıkları görerek defalarca uyardım ama nedense bizleri hiç dikkate almadılar. 2016’da, bütün basının önünde ‘Bodrum aşkım, Muğla aşkına dönüşmüştür’ dedim. O gün bugündür de mahallenin asi çocuğu oldum. Ne yapalım? Biliyorsunuz ilçeleri gezerek sorunları tespit ettik.  Bir şeyi unutmasınlar ki, parti koridorlarında Muğla büyükşehir belediye başkanlığı ve 13 ilçe belediye başkanlığı verilmiyor arkadaşlar. Bunu halk veriyor, halk! Meydanlarda veriyor, sokaklarda veriyor, oyları sandığa tek tek atarak veriyor! Onun için parti koridorlarında ‘Ali Cengiz’ oyunlarıyla belediye başkanı olduğunu zannedenler, 31 Mart’ta görecekler ki, bütün güzelliklerin Muğla’dan temelli atılıyor olacak çünkü Türkiye’nin birleştirici gücü ve her zaman bana sahip çıkan Demokrat Parti’me, Türkiye’ye Muğla’dan oy atacak. O birleştirici gücün çocuğu Mehmet Kocadon, Muğla’da da birleştirici güç olacak. Muğla büyükşehir belediye başkanlığı -açık ve net söylüyorum- ne Cumhur ne Millet İttifakının olacak, başkanlık Halkın İttifakının olacak. Biliyorsunuz ki, Muğla’mızın seçilmiş sivil toplum kuruluşları başkanları, muhtarlarımız, maalesef bu süreçte yeterli yardımı hiçbir zaman alamadılar. Bir ilçe ziyaretimde, bir seçilmiş oda başkanının bana ettiği bir laf adeta yüreğime oturdu… Aynen şöyle söyledi Başkan:  ‘Başkanım ne olur Muğla’ya gel, biz seçilmişlerin itibarını bizlere geri ver. Evet, seçmişin itibarını geri almak için bugün bu meydanlardayım. Başta da söylediğim gibi çözümden yanayız her zaman. Ne hakkımızdan vazgeçeriz ne esnafımızdan vazgeçeriz ne şoförümüzden, yatırımcımızdan, kaptanımızdan ne de tersanecimizden vazgeçeriz. Biz kırsalıyla kıyısıyla bir bütünüz. Bugün burada toplanan bu güzellik, Muğla’da bir değişim rüzgarının başlangıcıdır. Muğla’da bir değişim rüzgarı esiyor arkadaşlar!” dedi.
 
‘Muğla bir!’ dediler 1000 parçaya böldüler
Seçim ofisi önünde toplanan partililerin ve vatandaşların yoğun alkışları arasında geçen konuşmasının devamında Demokrat Parti Başkan Adayı Kocadon, halkla bir olmanın gerekliliğine vurgu yaparak, “Bir sloganları var, hepiniz biliyorsunuz; ‘Muğla bir!’ dediler. Yahu Muğla’yı 1000 parçaya böldünüz! Bir dediniz 1000 parçaya böldünüz! Bu mu Muğla olmak? Bu ofisin açılması, ileride mitinglere dönüşecek ve meydanlar bizleri almayacak, ‘Kırat’ şahlanarak geliyor arkadaşlar. Çünkü kırat, Türkiye’nin birleştirici çimentosudur. Buradan, Muğla’dan başlayacağız Anadolu’ya yayılacağız” şeklinde konuştu.
 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise konuşmasında, “buraya hasretimizi gidermeye geldik. İşte bugün Muğla’mızdan sizlerin yaktığı ateşi, umut ediyorum ki yarınlarda milletimiz adına, ülkemiz adına, devletimiz adına bir gün başarıya tekabül edecektir. Başkanımız Mehmet Kocadon az önce Muğla’mız gibi dünyanın belki de en güzel noktasının ne tür sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını ifade etti. Ortakent’te sizin desteğinizle yıllarca yine Bodrumlu hemşerilerimizin desteğiyle Bodrum’da hizmetlerini ortaya koydu. Ve gün geldi çattı, irade koyarak Muğla’mıza, değişen altyapısıyla beraber büyükşehirde hizmet etmek istiyorum diyerek bir cesaret ortaya koydu. İşte değerli hemşerilerim, kıymetli misafirler, bugün Türkiye sıkışmıştır, derinden bir nefes almaya ihtiyacı vardır. Bugün burada sizlerin ve değerli büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Mehmet Kocadon’un ortaya koyduğu; iradedir, cesarettir, inançtır. Sayın Mehmet Kocadon’un işini kolaylaştırmak için tüm ilçelerimizde adaylarımızla arkadaşlarımızla var gücümüzle mücadelemizi ortaya koyacağız. Bu güzelliği taçlandırmak, daha da genişletmek mecburiyetindeyiz. Attığımız adımları Muğla’mızın en ücra köşelerinde, sahil kenarından dağ başlarında, en küçük mezrada yaşayan tüm insanlarımıza suyun toprağın hasretini giderdiği gibi bu hasreti gidermek için taşımaya var mıyız? Siz varsınız biz dünden varız. Allah razı olsun. Allah’ın izniyle Muğla’mızda bir demokrasi destanı yazarak dayatmalara karşı bu milletin mahkum olmadığını göstermek gibi Bir sorumluluğumuz var. Bunu da partili partisiz bütün insanlarımızın, bu yürüyüşe destek vereceğini biliyorum” dedi.
thumbnail_kocadon-muglada-degisim-ruzgari-esiyorjpg-(4).jpg
 
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, konuşmasının ardından  DP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ile birlikte diğer DP Muğla ilçe belediye başkan adaylarını partililerin yoğun desteği ve coşku dolu alkışları arasında Muğla halkına takdim etti. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141