• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Mehmet Kocadon “CHP Genel Merkezi Panik oldu ve Bizi oyaladılar”

Mehmet Kocadon “CHP Genel Merkezi Panik oldu ve Bizi oyaladılar”
Bodrum Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, resmi adaylık başvurusu sonrasında Menteşe’de seçim bürosu açılışını yaptı.
Adaylık sürecinde  CHP Genel Merkezi’nin kendisini sürekli oyaladığını ifade eden Demokrat Parti’nin (DP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a DP Genel Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal da eşlik etti. 
 
Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon Menteşe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında kalabalık bir kitle katıldı. Açılışta CHP Genel Merkezini eleştiri yağmuruna tutan Kocadon, CHP genel merkezi tarafından kendisinin sürekli oyalandığını belirterek “Hani diyorlar ya ‘Kocadon geç kaldı’, ‘Kocadon partisini değiştirdi’, ‘Kocadon partisine ihanet etti’ bu hikayeyi bir de benden dinleyin. Kim kime ihanet etmiş bir görelim. Öyle yağma yok, bunu tüm Muğla halkı ve 13 ilçesi bilecek. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaat ettik. Geçen süreçte mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımızın adı açıklandı. Biz de kendisine hayırlı olsun dedik” dedi. 
 
“CHP Genel Merkezi Panik oldu ve Bizi oyaladılar”
Mehmet Kocadon, adaylık sürecinde kendisinin resmen oyalandığını ifade ederek “Genel merkez beni çağırdı. Neden panik ettilerse anlayamadım. Genel merkeze gittim ve tekrar bana Bodrum’dan aday olmamı söylediler. Ben açık ve net söylüyorum. Bodrum Belediye Başkanlığı için bir müracaatım yok. Genel merkeze önce niçin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğumu anlattım. Sorunları dile getirdim. Genel merkez bunları benden yazılı olarak rica etti. Ben de kendilerine 16 Aralık’ta yazılı olarak bildirdim. Bana bu sorunların çözüleceğini, bizi kırma Bodrum’u kabul et dediler. Ben de aldığım siyasi terbiye, siyasi ahlak gereği lidere inanmaktır. ‘Bunları çözerseniz ben tekrar Bodrum’a aday olurum’ dedim. Ama bilemedik bu oyalama taktiğini. Son güne kadar biz bekledik. Zannetmeyin, o genel merkeze sunduğum yapılması gerekenlerin hiçbiri ne benimle nede Bodrum ile ilgili. Yapması gereken şeyler Muğla içindi. Şimdi onu da maalesef beceremediler ve Bodrum’a bir arkadaşımızı atadılar. Hayırlı olsun. Allah yollarını açık etsin” dedi.
 
“Ne Cumhur, ne Millet, esas Halkın ittifakı geliyor” 
 “Ama unutmasınlar, parti koridorlarında Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve 13 ilçe belediye başkanlığı verilmiyor. Bunu halk veriyor, meydanlar veriyor, sokaklar veriyor. Sandıkta vatandaşlar veriyor. Onun için parti koridorlarında Ali-Cengiz oyunları ile Belediye Başkanı olduğunu zannedenler 31 Mart’ta görecekler ki, bütün güzelliklerin temeli Muğla’dan atılıyor olacak. Çünkü Türkiye’nin birleştirici gücü ve her zaman bana sahip çıkan Demokrat Partim bunu Muğla’dan öğretecek. Bu sevgi bir çığ gibi Muğla’nın her ilçesinde öyle bir büyüyecek ki, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı açık ve net söylüyorum, ne Cumhur, ne Millet ittifakı ile geliyor.  Esas halkın ittifakı  kıratın şahlanışı geliyor. Muğla’yı bir metropol, gerçek anlamda bir dünya şehri yapmak ve Türkiye’nin yüz akı yapmak için yollardayız. Bu görevi halktan, sizlerin oyları ile alacağız” dedi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141