• BIST 9524.59
  • Altın 2492.257
  • Dolar 32.5506
  • Euro 34.6708
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Martı turnuvanın lideri oldu

Martı turnuvanın lideri oldu
Devre arası kampı için geçtiğimiz hafta Antalya'ya giden Profesyonel Marmaris Belediyespor Futbol Takımı katıldığı Çolaklı Cup turnuvasındaki son maçında Pazarspor'a 2-1 yenilmesine rağmen turnuvanın lideri oldu.


Maça 1- Özcan,2-Tolga (Servet), 3-İsmail, 4-Ali, 5-İbrahim, 6-Gökhan, 7-Bahadır(Şaban), 8-Yunus, 9-Ahmet (Korhan), 10- Doğukan (Fatih), 11- Nuri kadrosuyla çıkan takım Turnuva'da oynadığı üç maçın ikisini kazanarak liderliği aldı.
Maçla ilgili değerlendirme yapan Genel Kaptan Bülent Tokaç ; “Bu maçta görev alan oyuncular hepsi ellerinden geleni yaptılar. Amaç skordan çok verilen görev ve oyun sisteminin futbolcular tarafından uygulanmasıydı. Bunu da ikinci yarıda başarıyla gerçekleştirdiler. Oyunun başında yediğimiz gol takımı strese soktu ve oyun disiplini bozuldu. Ancak toparlanma süresi kısa sürdü. Etkin bir mücadeleye başlayan takımımız ne yazık ki 45. dakikada ikinci gole maruz kaldı. İlk devrede yapılan hataların yapılmaması açısından Teknik Heyet gerekli uyarıları yaptı ve futbolcularımız 2. Devreyi rakibe pozisyon vermeden tamamladı. 5o. Dakikada Yunus 25 metreden önüne gelen topa çok mükemmel bir şekilde vurarak topu bağlara gönderdi. Estetik açından bakıldığında bu şimdiye kadar oynadığımız maçlarda attığımız en iyi goldü. Takımımızın rakip takıma baskıları golden sonra da devam etti. Direkten birçok topumuz döndü ama ne yazık ki golle sonuçlanamadı. Bu maçta kötü skora rağmen sevindirici taraf takımımızın koordinasyon açısından en iyi yere geldiğini görmekti. Maç da yaşanan en üzücü olay ise ilk yarıda Pazarspor'lu savunma oyuncusunun bir anlık ters dönmesiyle sakatlanarak çapraz bağlarının kopmasıydı. Oyunu her iki takım da daha temkinli ve üzüntü içinde oynadı. Bizler de Teknik Heyet olarak üzüldük.
Oyunun genelini değerlendirirsek bizler için memnuniyet verici bir tabloydu. Bu turnuvada üç periyotluk maçta iki galibiyet, bir mağlubiyet alarak turnuvanın birincisi olduk. Teknik Heyet olarak oynanan üç maçtan da çok memnun kaldık.” Dedi.
Antalya Kampıyla ilgili de değerlendirme yapan Genel Kaptan Bülent Tokaç ; “ Kamp boyunca futbolcularımız günde çift idmanla yoğun bir tempoda çok iyi çalıştılar. Maçlar bitti. Ayın 14'üne kadar çalışacağız. 14 sabahı Marmaris'e dönmek için yola çıkacağız. Hem kamptaki antrenmanlarımızda hem de turnuvada oynanan 3 maçımızda da futbolcularımızın hiçbirinde sakatlanma olmaması memnuniyet verici. Maçlarda kart görmeden çok güzel bir tablo çizdik. Kampta her şey çok güzel, çalışma ortamımız çok iyiydi. Burada aldığımız motivasyonla ikinci yarıda oynayacağımız maçlarda çok daha iyi mücadele vereceğiz. Marmaris2e döndükten sonra vakit kaybetmeden 18 Ocak'ta oynayacağımız Adana Demirspor Maçı'nın hazırlıklarına başlayacağız” dedi.




İLK MAÇIMIZI ADANA DEMİRSPOR İLE OYNAYACAĞIZ

TFF 2. Lig Yükselme ve Klasman Grupları'nın kura çekimi Ataköy Olimpiyat Evi'nde yapıldı. Buna göre Martı ilk maçını 18 Ocak'ta kendi evinde Adana Demirspor ile oynayacak.
Kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman ve Profesyonel Maç Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı.

Yükselme Grubu ve 9 takımlı 1, 2, 3 ve 4. klasman gruplarında 17–18 Ocak tarihlerinde, 8 takımlı 5. Klasman Grubu'nda ise 14-15 Şubat tarihlerinde başlayacak. Yükselme ve Klasman Grupları'nda müsabakalar 17 Mayıs 2009'da sona erecek.

Yükselme Grubu'nda yer alan takımlar sıfır puandan başlarken, klasman gruplarındaki takımlar ise kademe gruplarında aldıkları puanlarla devam edecek. Yükselme Grubu müsabakaları sonunda birinci ve ikinci sırada yer alan iki takım direkt olarak Bank Asya 1. Lig'e yükselecek. Yükselme Grubu'nu 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan 3 takım ile Klasman müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan 5 takımın katılımı (toplam 8 takım) ile oynanacak eleme maçları sonunda bir takım daha Bank Asya 1.Lig'e yükselmeye hak kazanacak. Klasman Grubu karşılaşmaları sonunda gruplarında son üç sırayı alan toplam 15 (on beş) takım TFF 3. Lig'e düşecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141