• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Marmaris’ten bir Milletvekili Aday Adayı daha çıktı

Marmaris’ten bir Milletvekili Aday Adayı daha çıktı
Doğan Demiröz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Doğan Demiröz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Ülke bütünlüğünün ve devletin üniter yapısının tehdit altında olduğunu belirten Demiröz, “ Milliyetçi Hareket Partisi bu gidişe ‘dur’ diyecek kadrolara sahiptir. Bu sebeple etnik kökeni ne olursa, olsun, daha önce hangi siyasi partiye oy verirse versin tüm vatandaşları Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplamayı görev olarak kabul ediyorum” dedi.

Uzun yıllardır çatısı altında bulunduğu MHP’ye hizmet eden Doğan Demiröz, partisinin Muğla İl Başkanlığı ve yaşadığı Marmaris’teki İlçe Başkanlı binalarında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda buldundu. 2011 Genel Seçimlerinde MHP Genel Merkezi tarafından 5. sırada Muğla Milletvekili Adayı gösterilen emekli emniyet mensubu, turizmci Doğan Demiröz, İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Daha önce Milletvekili Adayı gösterilmem benim için gurur kaynağı olmuştur. Seçimin son saatine kadar partime yakışır şekilde, elimden geldiğince en iyi şekilde çalışmaya çaba gösterdim. Bu yıl Milletvekili aday adaylığı için tekrar başvuruda bulundum. Ülkemizin son 12-13 yıldır geldiği durum ortadadır, ayrı ayrı anlatmamıza gerek yok, olup bitenler hepimizin malumudur. Ülkemizi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak için tekrar aday adayı oluyorum. İsteğim, vatandaşlarımızın elini vicdanına koyarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne en azından bir sefere mahsus destek vermeleri. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadroları hazırdır. Dini anlamda, siyasi anlamda, sosyo-ekonomik anlamda bilinçli ve hazırdır. Hizmete talibiz. Etnik kökeni ne olursa, olsun, daha önce hangi siyasi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi altında toplanmasını sağlamayı ve partimizi iktidara taşımayı bir görev olarak kabul ediyorum. Bunun için elimizden geleni yapacağız. İnşallah, halkımız da Milliyetçi Hareket Partisi’ne teveccüh gösterdiği zaman 13 yılda bozulan ama her anlamda bozulan düzeni düzelteceğiz. İşimiz çok ağır. Ama çok çalışarak başaracağımıza inanıyorum.”

 Doğan Demiröz daha sonra gittiği MHP Marmaris İlçe Başkanlığı binasında aralarında İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve bir önceki dönem İlçe Başkanı Fatih Kaplan’ın da bulunduğu kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Demiröz, daha önce yönetim kurulunda görev aldığı İlçe Başkanlığı’ndaki konuşmasında da, etnik kökeni ne olursa, olsun, daha önce hangi siyasi partiye oy verirse versin tüm vatandaşları MHP çatısı altında toplamak için elinden geldiğince çabalayacağının sözünü verdi. Demiröz, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi 7 Haziran seçimlerinin telafisi ve kazası gerçekten yoktur. Ülke bütünlüğümüz, devletin üniter yapısı tehdit altındadır. Ne bütünlükten ne de üniter yapıdan taviz veremeyiz, verdirtmeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi bu gidişe ‘dur’ diyecek kadrolara sahiptir. Bu sebeple etnik kökeni ne olursa, olsun, daha önce hangi siyasi partiye oy verirse versin tüm vatandaşları Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplamayı görev olarak kabul ediyorum” dedi. Doğan Demiröz, hem Muğla he de Marmaris’teki toplantıların ardından partilileriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141