• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Marmaris’in ünlü müdavimleri kim?

Marmaris’in ünlü müdavimleri kim?
Bodrum’un, Çeşme’nin müdavimleri olur da cennet Marmaris’in olma mı!..

MARMARİS GÜNDEM ÖZEL

Gazeteler, internet siteleri, televizyonlarda görürsünüz, ‘Bodrum müdavimleri’, ‘Çeşme müdavimleri’ vardır..  Bunlar sezonu açarlar, kaparlar, bronzlaşırlar, yanarlar, iskeleden suya atlarlar, bir lahmacun için 50 TL para harcarlar, ama hep magazin sayfalarını kapatırlar.. Oysa, tüm bu isimler ve daha fazlasının Marmaris müdavimi olduğu nedense yazılıp çizilmiyor.. Biz, yazıp çizmeye çalıştık:

 

SELİMİYELİ KENAN

Kenan İmirzalıoğlu, aslında Marmaris müdavimlerinden sayılabilir.. Yakışıklı aktör, son 5-6 yıldır, yazları ilçeyi adeta mesken tuttu. Bozburun ve Selimiye’de defalarca görüldü. Selimiye’deki bir butik otelde defalarca konakladı. Ama 2013 yazındaki kadar hiç göz önünde olmamıştı. Bu kez objektiflere poz verince İmirzalıoğlu’nun Marmaris günleri hakkında basında bolca ‘haber’ yayımlandı. Selimiye’de mülk alacağı hatta aldığı bile yazıldı. Anlaşılan o ki, ekranların ‘Karadayı’sı, Marmaris’in yakışıklı siması olmayı sürdürecek.

 

KIVANÇ SEVGİLİLERİYLE GELİYOR
Kıvanç Tatlıtuğ, ‘yeni sevgilisi’yle, 2013 yazında Marmaris sokaklarında motosiklet üzerinde seyir halindeyken paparazziler tarafından fotoğraflandı. Medya organlarına ‘haber’ için tek kare fotoğraf yetti. O fotoğraf, internet siteleri, gazeteler hatta televizyonların gündeminde ilk sıralarda yer buldu.  Fotoğrafın altı içerisinde ‘Marmaris’ adının da bulunduğu metinlerle dolduruldu. Ancak haber arşivleri, “Türkiye’nin en yakışıklı” aktörü olarak gösterilen Tatlıtuğ’un daha önce bir başka sevgilisiyle Marmaris’te tatilini geçirdiğini belgeliyor.. Tatlıtuğ, Temmuz 2011’de ‘Dünya güzeli’ eski sevgilisi Azra Akın’la yaşadığı 3 yıllık ayrılığın ardından barışmış ve ikili soluğu Bördübet’te almıştı. Çift, Ankara’nın yüksek makamlarının da Marmaris’teki gözde tatil yeri Bördübet’te, dağ güvercini, saka, bülbül, balıkçıllar, atmaca ve daha birçok kuş çeşidinin sesleri arasında tatil yapmışlardı. Ayrıca Tatlıtuğ’un Marmaris’te yaşayan akrabalarının olduğu, bu sebeple her ne kadar gözükmese de hemen her fırsatta ilçeye geldiği de konuşuluyor..

 

 

SEDİR ADASI AŞIĞI NAOMİ

Dünyaca ünlü İngiliz top model Naomi Campbell, karaya ayak bastıktan sonra  iki saat kalıp, yemek yediği Bozburun’un, dolayısıyla Marmaris’in popülerliğine popülerlik katan isimlerden biri oldu. Neredeyse yaz boyu Güney Ege’de, süper lüks motor yatla cirit atan Naomi Campbell’ın günlerce Hisarönü körfezinin de tadını çıkardığı belirtiliyor. Bu işin 2013 versiyonu, oysa ki, Naomi de Marmaris’in yabancısı değil.. Başta Çamlı köyü yakınları olmak üzere daha önceleri de ilçede görüldüğü biliniyor. Hatta Sedir Adası’na ‘aşık’ olduğu, bu sebeple sevgilisi Rus milyarderinin, 2011’de adayı satın almaya kalktığı yönündeki medyada yer alan haberler günlerce konuşulmuştu. Velhasıl, belki ilk kez görüntülendi ama O da bir Marmaris gediklisi..

 

MARMARİS’İ ROTASINDAN ÇIKARMIYOR

Hülya Avşar’ın yanısıra O’nun kızı ve yakınlarını taşıyan gulet, geçtiğimiz Temmuz’da Marmaris koylarına demir attı. Avşar, kızıyla birlikte burada deniz sefası yaptı. Habercileri fark ettiği halde panik yaşamadı, sudan çıkarken de görüntülenmemek adına özel önlemler almaya gerek duymadı.  Hal böyle olunca, Avşar’ın Marmaris’te çekilmiş bikinili görüntüleri medyada boy boy yer aldı.  Avşar kızının Marmaris’teki ilk mavi tur keyfi değildi bu.. 2007 yazında Avşar’ın ve o dönemdeki sevgilisi Saadettin Saran’ın bulunduğu gulet de Marmaris’e, hem de belediye marinasına demir atmıştı. Mavi tur dünyasının temsilcileri Hülya Avşar’ın Göcek’le Marmaris arasında, tekne üzerinde tatil yapmayı çok sevdiğini bu sebeple Marmaris’i sürekli rotasında tuttuğunu söylüyor..

 

 

TAŞPINAR MARMARİS’TE BRONZLAŞIYOR

BODRUM, ÇEŞME’YE GİDİP HAVA ATIYOR

Eda Taşpınar, nam-ı diğer ‘ikoncan’ı kamuoyu, daha çok Bodrum’da, Çeşme’de çekilmiş ve kendisini bronz tenli gösteren fotoğraflarından tanır.   Halbuki Marmaris’in Selimiye köyünde yaşayan kime gitseniz, Eda Taşpınar’ı tanır. Çünkü, magazin dünyasının tanınmış ismi,  paparizzilerin gözdesi Eda Taşpınar’ın annesi, 10 yılı aşkın süredir Selimiye’de yaşamakta ve burada bir restoran işletiyor. Kızı da her yaz öncesi annesinin yanına gelip haftalarca tatil yapıyor. Daha çok Mayıs’ta ya da Haziran başlarında Hisarönü körfezinde yüzüp, Selimiye koylarında güneşleniyor. (Ki, 3 yıl önce Marmaris’teki gazeteciler, bu yıl da paparazziler tarafından Selimiye sahilinde hem yüzer hem de güneşlenirken fotoğraflandı) Selimiye’de bronzlaştıktan sonra da Bodrum, Çeşme turuna çıkıp boy gösteriyor. Paparazziler ile ilgili basın mensupları da yıllardır, Taşpınar’ın hazır bronzluğuna anlam veremiyor, bu duruma cevap arıyor. Yanıt basit: Marmarissss…

 

EN TANIDIK İSİMLER

Ferdi Tayfur ve Emel Sayın, onların Marmaris’e olan alakası ve sevdası herkesçe malum. Her ikisinin de ilçede yakınları, gayrimenkulleri var.. Yaz, kış demeden her an Marmaris’e uğrayan isimler ikisi de.. Yat Limanı’nda demirli guletin güvertesinde oturan, ilçedeki bir mağazada alış veriş yapan Ebru Gündeş’i görüp de ‘Aaaa bak Ebru Gündeş’ diyenlerin sayısı da oldukça fazla. Son olarak Türkçe sözlü pop müziğin önde gelen isimlerinden Nilüfer de tam bir Selimiye köyünün sevdalısı.. Artık huzuru arayan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Marmaris’in Selimiye köyünde ev aldığını ulusal gazeteler bile yazdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141