• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

“Marmaris’i Marmaris’te yaşayan insanlar yönetecek”

“Marmaris’i Marmaris’te yaşayan insanlar yönetecek”
Son günlerde gündemden düşmeyen, çıkan ve çıkacak olan adaylarıyla sıkça kendinden söz ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Gürbüz Gürcoşkun içini Gündem Gazetesi'ne döktü.

Son günlerde yaşadığımız ve 17 şehit verdiğimiz Aktütün saldırısıyla konuşmasına başlayan Gürcoşkun, şehit ailelerine bir kez daha baş sağlığı diledikten sonra şöyle devam etti; Yaşanan olaylar çok üzücü ve akıllardan çıkmayacak şekilde. Benimde kardeşlerim var Şırnak'ta ast subay başçavuş. Bu haberleri her duyduğumuzda hop oturup hop kalkıyoruz. Allaha çok şükür onur da duyuyoruz. Hani şehit olacak diye korkumuz da yok. Bizim düğünümüz bayramımız olur, şehitliğin mertebesini bilmeyenler çıkıp ta orda alay ediyorlar. Örneğin önceki günlerde genel başkanımız tampon bölgeden bahsetti. Başbakan efendimiz 'sen hiç oraları gezdin mi? gittin mi?' diyor. Sanki kendisi pikniğe gitti gördü de, onun için eleştiriyor. O kelimeyi konuşur ardından iki dakika sonrada değerlendiririz diyor. Bu değerlendirme kelimesini konuşacaksa Sayın Başbakan neden önceki kelimeyi sarf ediyor.

Bu yola nasıl baş koyduysak öyle devam edeceğiz


Yerel seçimler ile ilgili olarak Gürçoşkun “MHP, Yerel seçimlerde yine eskiden olduğu gibi hiçbir seçimlerde Marmaris ve Beldelerinde aday çıkarmamazlık yapmadı. Allah'ın izniyle bu seçimlerde de en güçlü ve en iyi kişiyle çıkıp adayımız diye bizde yürüyeceğiz. Ne yazık ki bu memlekette siyaset allak bullak. Kimin ne yaptığı belli değil. Biliyorsunuz ki biz bir ideolojik partiyiz. Nasıl baş koyduksak bu yola öyle devam edeceğiz. Şu an ki siyasi partilere bir göz atacak olursak; adam iki üç parti değiştirmiş. Kökeni olmayan bir partinin adayından seçimlerde ne bekleyebilirsiniz. Acaba Partimi o adayı kullanacak, yoksa aday mı o partiyi kullanacak. Kişinin idealine bakarsak o kişinin partiyle uzaktan yakından bir bağlantısı olmayacak. Herkes kendi kafasına göre hareket ederse bu memleket harap olur. Bu günlere de şükret etmek lazım. Her ne kadar bize yabancı gözüyle baksalar da biz de buranın evladıyız. 22 senedir burada yaşıyorum. Esnaf bir adamım. Buradan evlenmişim. Üç tane erkek evladım var. Çocuklarım Allah'ın izniyle bu memlekete hizmet edecekler. Ama maalesef bazı kişiler ayrımcılığa sebep oluyor. Kendileri gelsin benim davamı savunsun da ben onlara destek vereyim. Milliyetçi Hareket partisi, her başı sıkışanın, derdi olanın, yardıma ihtiyaç duyanın başvuracağı bir merci değil. O zaman bu sandığa da yansımalı. Sandığa yansımazsa ne olacak. Sıkıştığı zaman aman başkanım, sandığa geldiği zaman iktidar partisi şunları bunları yapar. Yok o öyle yapmaz. Milliyetçi Hareket Partisi memleketin hizmet taşıdır. Herkes bunu bilsin. Değiştirmeyi de düşünmesin. Burada Marmaris'te yaşayan insanlar Marmaris'i yönetecek. Zenginmiş, filanca ağanın çocuğu, filanca paşanın kökeniymiş, hayır. Bu memlekette kimler yaşıyorsa, esnafı, bakkalı, kuyumcusu, çöpçüsünden tutun biz bu insanlarla aday olup bu insanlarla bu memleketi yöneteceğiz. Gerekirse her esnaftan bir kişi alacağız yönetime, aday kadromuza yerleştireceğiz.

Bu memleketi ne AKP'ye ne de diğer partilere bırakmayacağız


Gürcoşkun Ak Parti'ye de yüklendi. “Şu anki AKP'yi anlatmak istersem. Hani bir pop sanatçısı çıkar yeni, birden bir reyting yapar ama 3-5 ay sonra biter. Şu anki AKP'de aynen öyle, ne kökeni var ne başka bir şeyi. Şuanda yaptıklarını yapacaklar, ettiklerini edecekler sonrada çuvallarını sırtlarına alıp gidecekler. MHP kurulduğu 1969 yılından itibaren nasıl varsa, bugünde var olacak yarın da var olacak. Bu memleketi ne Ak Parti'ye ne diğer partilere bırakmayacağız.”

Anlı secdeye değmeyen insanlar, bu vatanı savunmaya kalkıyorlar


Burada yanlış olan şu; anlı daha şehitliğe değmemiş insanlar bu vatanı savunmaya kalkıyorlar. Ben vatanımı seviyorum, Allah benim içimi bilir. Böyle saçmalık mı olur. Vatanını sevmeyen Peygamberini sevmez, peygamberini sevmeyen Allah'ı sevmez. Sen camiinin önünden geçme, gel ondan sonra ben vatanımı seviyorum. Cenazeye gitme, cenaze namazı kılma, sonra Allah benim içimi bilir de. Dini siyasete alet edenlerin Allah bu dünyada da öteki dünyada da yakasını bir araya getirmez. Benim Marmaris halkına söyleyeceklerim; kendilerini kullandırtmasınlar, geçmişteki hataları tekrarlamasınlar, bir kere inansınlar, sorup soruştursunlar gelsinler, sonrada el ele verelim bu Marmaris'i, bu güzel Marmaris'i kurtaralım. Bence bu seçimler Marmaris için son şans, gelip partileriyle birlik olsunlar yoksa bu şansı bir daha yakalayamayabilirler.

Benim partilime mesaj çekmiş


Bazı arkadaşlar benim içmeler yönetimimde bulunan şahsa, özünde ülkücü, Milliyetçi Hareket Partili olan şahsa mesaj çekmiş. 'AKP'nin katılımı var, gel' diye. Bu adam senin yanına gelirse kendi çıkarları için gelir. O da onu çağırıyorsa menfi çıkarları için ikisinden de hiçbir şey olmaz. Her ikisi de çıkarları için birbiriyle yan yana gelir, kopardığını koparır ama kökenine bakınca hiçbir işi yürümez, yürütemezler. Yine geçen gün bir aile geldi yanıma, sana ve ailene yardım edeceğiz gel AKP'ye üye ol diye evine gitmişler. Bunlar nasıl iştir anlamadım. Ben tüm ülkücü camiasındaki arkadaşlarıma sesleniyorum; bizim aramızda, bizim partimizde ayrılık gayrılık olmaz. Bugüne kadar ne ben onlara bir çift laf söyledim ne de onlardan tek kelime duydum. Bu teşkilatı birlikte buralara getirdik ve daha da iyi yerlere getireceğiz.

İçmeler'de kazanma şansımız %100


İçmeler'de kazanma şansımız %100. %99 bile demiyorum. Bu diğer beldelerimizde neden olmasın. Hep beraber sırt sırta verelim, el ele tutuşalım 1 oyumuzu 2, 2 oyumuzu 4, 4 oyumuzu 8 yapalım. Birlik içinde olduktan sonra kimse bizi tutamaz.

Temel Irmak/ Marmaris

  • Yorumlar 19
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141