• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

MARMARİS KAZANACAK

MARMARİS KAZANACAK
Marmaris Belediye Meclisi’nde ilk kez MHP’li bir üye olarak seçilen Bestami Şinik: "Marmaris’in yararına olan ne varsa, hangi öneri getirilirse, hangi karar alınırsa MHP’li üyeler olarak bunun arkasında ve destekçisi olacağız. Marmaris kazanacak"

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ilk kez Marmaris Belediye Meclis Üyesi seçilen Bestami Şinik, seçim dönemi ve görev süresi hakkında açıklamalarda bulundu. Marmaris Belediye Meclisi’nde ilk kez bir MHP’li üyelerin yer almasının partisi açısından sevindirici olduğunu kaydeden Bestami Şinik, “MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birlikte verdikleri kararın bir neticesi. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’nın hazırladığı listede yer aldık. Seçim neticesinde Cumhur İttifakı mecliste 8 üye ile temsil edilecek. MHP kontenjanından sayın Naci Alkan ve ben meclise girdik. Halkımız bize muhalefet görevi verdi. MHP Genel Merkezinin aldığı karar gereğince, herkesin kendi partilerine dönme zorunluluğunda dolayı dilekçe verdim. Art niyet ve kasıt yoktur. Tamamen kanuni bir prosedür gereğidir. Diğer ilçelerde de MHP listelerinden giren AK Partililer, kendi partilerine dönmüştür. Biz, MHP’lilerin verdiği oyların, hem de AK Parti’lilerin verdiği oyların sorumluluğunu taşımaktayız. Cumhur İttifakı Genel Başkanlarımızın anlaşması ve uyumu devam ettiği sürece, birlikteliğimiz devam edecektir.  AK Partili seçmenlerin akıllarına bizim istifamızla ilgili hiçbir tereddüt gelmesin. MHP doğru gördüğü herşeyi destekleyecek. Hiçbir zaman da sadece muhalefet etmek için muhalefet etmeyeceğiz. Marmaris’in yararına olan ne varsa, hangi öneri getirilirse, hangi karar alınırsa MHP’li üyeler olarak bunun arkasında ve destekçisi olacağız. Yanlış gördüklerimizi düzgün bir lisanla dile getiririz ve takipçisi oluruz” dedi.

e7adfce5-b6fd-46b9-ae31-f6caf9d36857.jpg

MHP'li Marmaris Belediye Meclis Üyeleri Naci Alkan ve Bestami Şinik

 “HERKESİN TEMSİLCİSİYİZ”

Görev süresince hiçbir ayrım gözetmeden hizmet edeceklerini vurgulayan Şinik şöyle konuştu: “Bundan sonraki çalışmalarımızda da hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin, rozetlerimizi çıkartarak, Marmarislilere hizmet vereceğiz.  Marmaris ve köylerinin, bize oy versin vermesin parti ayrımı gözetmeden herkesin temsilcisi olduğumuzu unutmuyoruz. Bundan sonra parti çalışmaları içerisinde köyleri dolaşacağız. Halkımızla bir arada olacağız. Marmarislilerin bize ilettiği huşuları parti üyelerimizle görüşüp, meclise taşıyarak takipçisi olacağız. Bunun yanında bütün köyleri ve mahalleleri gezerken, halka verdiğimiz, seçilelim veya seçilmeyelim, onların meclisteki sesi olacağımıza yönelik taahhütlerimizin arkasındayız. Zannediyorum ki verimli bir çalışma dönemi geçireceğiz. Şuanda gördüğüm, diğer meclis üyeleri de iyi niyetli. Yaklaşımlarında iyi niyetli olacağını ümit ediyor ve bekliyoruz. Birlikte Marmaris için çok iyi bir 5 sene geçireceğiz. Marmaris kazanacak. Ayrıştırmadan herkese eşit muamele edilmesini istiyoruz”

“ŞEFFAFLIK VE HESAP VERİLEBİLİRLİK İSTİYORUZ”

MHP’li Meclis Üyesi olarak Marmaris’in yararında yapılacak herşeyin destekçisi olacaklarının altını çizen Şinik, “Seçilen yeni yönetime hiçbir ön yargımız ve peşin hükümlülüğümüz yok. Verimli bir çalışma dönemi geçirmeyi arzu ediyoruz. Yapılacak çalışmalarda iyi gördüğümüz, yerinde gördüğümüz hususların destekçisi olacağımızın da peşinen bilinmesini istiyoruz. Fakat, hatalı, eksik veya yanlış gördüğümüz konularda da tenkitten kaçınmayacağımızı da belirtmek isteriz. Mesleğim gereği bize sunulan, rakamları, listeleri mutlaka gözden geçiririz. Kanunlar çerçevesinde, doğru olup olmadığını inceleriz. Ben mali müşavirim aynı zamanda bağımsız denetçiyim. Bu tarz şeyleri kontrol ederim. Bundan sonraki çalışmalarda yapılacak işlemlerin, halka açıklanacak dokümanların, inceleme raporlarının, faaliyetlerin şeffaf ve açık olmasını belirtmek istiyorum. Bunların takipçisi olacağız. Özellikle bazı kalemlerde muğlak ifadelerin kullanılması. Çeşitli gider, gelirler, harcamaların detaylı olarak açık ve net bir şekilde halka sunulması gerekiyor. Hem meclise hem de meclis kararıyla halka, detaylı olarak sunulması gerekiyor. Temennimiz belediyenin her hesap dönemi sonunda, hesaplamaların belediyenin kapısına asılacak dokümanlarla halka açıklanmasını istiyorum. Bizlerin görevi, halkımızın üzerimize yüklediği sorumluluğun bilinciyle sonuna kadar doğru ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz”

“CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bestami Şinik, “Seçim kampanyasın döneminde, başta Belediye Başkan Adayımız Serkan Yazıcı ve ekibine,  AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Zehra Tavacı, MHP Seçim Koordinasyon Merkezi üyemiz İbrahim Bolatkıran, birbirlerine çok iyi uyum sağlayan AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen ile MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci çok büyük gayret gösterdi. Kadın kollarımıza hepsine çok teşekkür ediyorum. Onları en iyi şekilde temsil edeceğiz. Onlar her zaman bizim yanımızda, diğer meclis üyesi adaylarımızı da seçilmiş bir meclis üyesi olarak kabul ediyoruz. Hepsi çok güzel bir seçim çalışma yaptılar”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141