• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Marmaris Esnafspor şampiyon oldu

Marmaris Esnafspor şampiyon oldu
Marmaris Esnafspor futbol takımı, Muğla 2. Amatör Küme B gurubunun şampiyonu olarak 1. Küme’ye yükseldi.

Marmaris Esnafspor futbol takımı,  Muğla 2. Amatör Küme B gurubunun şampiyonu olarak 1. Küme’ye yükseldi.

Muğla 2. Amatör Küme Futbol sezonu geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçların ardından sona erdi. Son haftaya en yakın rakibi Yeşilüzümlüspor’un 1 puan önünde giren Marmaris Esnafspor, Fethiye Günlükbaşıspor’la deplasmanda karşılaştı. Marmaris’in mor-beyazlı ekibi, zorlu mücadeleyi 2-0 gibi net bir skorla kazanarak, sezonu grubunun şampiyonu olarak tamamladı.

LİGLERİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

1. kümeye yükselmeye hak kazanan Marmaris Esnafspor çıktığı 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Rakip kalenin filelerini 39 kez havalandırırken, kelesinde ise sadece 5 gol gördü. Mor-beyazlılar, Muğla Amatör Futbol liglerinin ‘en az gol yiyen takımı’ unvanını da elde etti.

Fethiye’den gelen güzel haber, Kulübün 2006’da kuruluşu sırasında büyük çaba harcayan

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Danışma Kurulu Üyesi, Muğla Esnaf Odaları Birliği ile Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız’ı da mutlu etti. 

Şükrü Ayyıldız, “Öncelikle uzun lig maratonunda, antrenmanlarını kaçırmadan, disiplinli bir süreç içinde üzerilerine düşen görevlerini yerine getiren Marmaris Esnaf Sporlu gençlerimizi teker teker alınlarından öpüyor teşekkür ediyorum” dedi.

Antrenörleri Cihan Bulut’a da ayrıca teşekkür eden Başkan Ayyıldız, “Tabiî ki, bu zorlu süreci idare eden Marmaris Esnaf spor Başkanı Ömer Yüce ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Erden ve diğer yönetici arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü onlar hafta içi, hafta sonu demeden ailelerini ve işlerini bir tarafa bırakıp,futbolcularımızla ilgilendikleri için yönetimimize de ayrıyetten teşekkürlerimi bir borç biliyorum “ diye konuştu.

Ayyıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Demek ki, Marmaris’te yaşayan gençlerin elinden tutulduğu zaman, gençlerimiz birşeyler başarabiliyorlarmış . Çok büyük bütçelere ihtiyaç olmadan da başarılar elde edile biliyormuş. Yeter ki, elinde gücü ve imkanı olan kişiler, bu güç ve imkanları gençlerimizin doğru bir şekilde kullanmaları için onlara sunsunlar. Marmaris’te futbolu ve Marmaris’te yaşayan gençlerden oluşturulan futbol organizasyonlarını hiçbir zaman unutturmayacağız . Bizler gençlere bu güne kadar hep güvendik, bundan sonra da güvenmeye devam edeceğiz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141