• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Kumtaş Yaşamkent görkemli bir törenle açıldı

Kumtaş Yaşamkent görkemli bir törenle açıldı
Marmaris’in ilk akıllı sitesi Kumtaş Yaşamkent’in görkemli bir tören ile açılışı yapıldı. Bu güne kadar inşaat sektöründe ilk kez yapılan bu görkemli açılışta 100’ün üzerinde personel çalışırken 1000’i aşkın davetli katıldı.

 Ziyaretçiler Yaşamkent’in tüm sosyal alanlarını ve konutlarını gezerken görevlilerden bilgi aldılar.

 

Konutlarda akıllı oldu

Yaşamkent Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Nayci yaptığı açılış konuşmasında; “Hayatımıza yeni bir kavram girdi AKILLI.  Artık telefon akıllı, araba akıllı hatta kentler akıllı.

  Bu kadar akıllı neslelerle çevrili bir dünyada bizde Kumtaş İnşaat olarak bu akıma uygun akıllı evler yaptık. Ve bugün onları siz değerli Kumtaş Dostlarına teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

  Marmaris Cenab-ı Allah tarafından özenle yaratılmış ve biz kullarına sunulmuş olan doğa harikası bir hediyedir. Eşi ve benzeri olmayan özellikleri ve güzellikleri vardır. Ne yazık ki biz bu doğa harikasını bir uygarlık simgesi ve bir markaya dönüştüremedik. Ona gelişi güzel bir yerleşim alanı muamelesi yaptık.

  Marmaris’in geleceği için biz artık Parsel bazında yapılaşma değil Ada bazında yapılaşmaya geçmeliyiz. Biz Yaşamkent’i gerekli ve zamanı gelmiş bir proje olarak görüyoruz.

Hayırlı olsun derken bu projede emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bu mutlu günde bizi yalnız bırakmayan ve sevincimizi paylaşan siz dostlarımıza da şükranlarımı sunarım. Allah’a emanet olun. ” dedi.

 

Sırada Starlife projesi var

Yaşamkent Satış ve Pazarlama Müdürü Yavuz Mülayim’de yaptığı konuşmada; “ Bir yıl önce Yaşamkent’in temelini atarken bir hayalden bahsetmiştik. Bu gün ise yaptığımız bu açılış ile hayalimizi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu gün ayrıca Kumtaş Yaşamkent dostlarına Şimdiden müjdelemek isterim ki gelecek sene inşallah STARLIFE adlı projemiz ile tekrar benzer adımları atmaya devam edeceğiz.  Dünya’nın incisi ve turizmin en popüler destinasyonu olan Marmaris’e de Kumtaş’ın bu projeleri ile güzellikler ve değer katıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Ankara ve Marmaris’te 11 yıldır çok özel projelerle adından söz ettiren Kumtaş İnşaat yeni projeleri ile Marmaris’e değer katmaya devam ediyor.

2014 yılında yaşamın başladığı Marmaris’in ilk akıllı sitesi Yaşamkent’in anahtar teslim töreninde site yaşayanları memnuniyetlerini açıklarken siteden konut alan üç kişiye de özel hediyeler verildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141