• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

KORKMAZ: TÜRK MİLLETİ BU SON ŞANSINDIR

KORKMAZ: TÜRK MİLLETİ BU SON ŞANSINDIR
MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz bir basın açıklaması yaptı.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz bir basın açıklaması yaptı.             

 

             Korkmaz: "Bu gün Türk milleti için kara bir gündür. Türk milletinin bekası ve vatanın selameti için mücadele eden bir yiğidimiz, Fırat Yılmaz, AKP iktidarının besleyip büyüttüğü, aynı masaya oturup ülkeyi bölmek için pazarlık yaptığı, bölücü terörist PKK lılar tarafından Şehit edilmiştir. Başın sağ olsun.

                  Olay İzmir de Ege Üniversitesinde meydana gelmiştir. Ülkü Ocakları ve MHP yöneticileri tarafından, Üniversite yönetiminin ve polisin uyarılmasına rağmen hiçbir tedbir alınmamış, üstelik bölücü terörist PKK lıların üniversite içinde yuvalanmalarına fırsat verilmiş ve olayların çıkmasına zemin hazırlanmıştır. PKK nın üniversite içinde göstermiş olduğu faaliyetler diğer öğrencileri rahatsız etmiş, huzur ortamını bozmuş ve olaylara hazırlık yapmışlardır. Çıkan olayda Kardeşimiz, ülküdaşımız İzmir Ülkü Ocakları Üniversite temsilcisi Fırat Yılmaz bıçaklanarak şehit edilmiştir. Yaralanan kardeşimiz, polisin müdahalesi ve rektörün izin vermemesi sonucu 45 dakika ambulans beklemiş ve kan kaybından şehit olmuştur. Bu PKK lı teröristleri besleyip şımarttığı için iktidar’ın eli kanlıdır. Uyarılara rağmen PKK lıların yuvalanmalarına fırsat veren ve olaylara zemin hazırlayan Üniversite yönetiminin ve gerekli tedbiri almayan iktidar yanlısı yöneticilerin eli kanlıdır.

TÜRK MİLLETİ BU SON ŞANSINDIR.

                Türk milleti, sana emperyalistler ve içerdeki uzantıları olan AKP ve PKK el birliği yaparak vatanını bölmeye ve seni yok etmeye çalışmaktadırlar. Kardeşi kardeşe düşman edip iç savaş çıkartıp, ülkenin bölünmesine zemin hazırlamaktadırlar. Bizim Kürt sorunumuz yoktur, Kürtler bizim kardeşimizdir. Bizim emperyalist devletlerin taşeronu PKK sorunumuz vardır. Bizim Kürt kardeşlerimizin diliyle, kültürüyle, yaşantısıyla bir alıp veremediğimiz yoktur. Herkes evinde barkında sokakta istediği dili konuşabilir, ancak Türkiye cumhuriyetinin tek dili vardır o da Türkçedir.

                 7 Haziran seçimleri senin son şansındır. Eğer seçimlerde seni gerçekten sahiplenen ve derdine derman olacak olan Milliyetçi Hareket Partisine oy verirsen Dilin, Dinin ve kültürün yaşayacak, vatanın bölünmeyecek, hırsızlardan, hortumculardan ve en önemlisi PKK teröründen ve onun masa arkadaşı AKP den kurtulmuş olacaksın. Bu son şansını iyi kullan Türk Milleti. Doğu, Batı, Güney, Kuzey hepsi bir kardeştir. Ayrım yapan kalleştir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ, YAŞASIN TÜRK DEVLETİ" dedi.

 

                                   

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141