• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

KÖKTEN Seçim çalışmalarına start verdi

KÖKTEN Seçim çalışmalarına start verdi
AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Hasan Kökten, Muğla’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Hasan Kökten, Muğla’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti’den Muğla 2. Sıra milletvekili adayı gösterilen İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, Muğla İl Teşkilatı Seçim Kurulu Merkezi ve Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi ve bilgiler aldı. Milletvekili Adayı Kökten, yaşlılarla ve çocuklarla kurduğu diyaloglarla da dikkat çekti.

Milletvekili adayı Kökten, Muğla’da sırasıyla; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Müftülük, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, İmam Hatip Lisesi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Turizm Müdürlüğü, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Öz-Or İş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Muğla Üniversitesi Rektörlüğü,  Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.  AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kurşunlu Cami Meydanında vatandaşlara dağıtılan lokma ikramına da katılan milletvekili adayı Kökten, burada vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karılaştı. Vatandaşlara Lokma dağıtan Kökten, Muğlalıların görüş, öneri ve taleplerini de dinledi. 

Ziyaretlerinde ilk olarak kurum çalışanlarıyla görüşmelerde bulunan AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten, kurum amirleriyle de görüşmelerde bulunarak bilgiler aldı.

Muğla halkıyla birlikte başarılabilecek birçok proje olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Kökten; “Tek derdimiz Muğla ve Muğlalı hemşerilerimiz. Bu anlamda Muğla’daki ziyaretlerimizde beklentiler neler, görüşler neler, vatandaşlarımız neler istiyor ve neler bekliyor konulardan istişarelerde bulunduk. Geçtiğimiz gün Ankara’da yapılan aday tanıtımından sonra Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’yla bir araya geldik ve bu esnada bizden Muğlalılara selam söylememizi istedi. Bizde İl ve Merkez ilçe teşkilatı yetkililerimizle birlikte hemşerilerimize bu selamı ilettik” dedi.

ÇOCUKLARA VE YAŞLILARA ÖZEL İLGİ

Muğla’da ziyaretleri esnasında özellikle çocuklarla kurduğu diyaloglara dikkat çeken AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Kökten, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde de yaşlılarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Kökten, bakım merkezindeki vatandaşların ilgi odağı oldu. Yaşlılarla birlikte şarkılar söyleyen ve şiirler okuyan Kökten, bakım merkezinde kalan tüm vatandaşlarla tek tek sohbet ederek bir sıkıntıları olup olmadığını sordu.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Milletvekili adayı Kökten, “Unutulmamalıdır ki bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bu anlamda tüm yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız. Hükümetimiz yaşlıların bakımına ve onların sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Yaşlı vatandaşlarımız için bizlerde elimizden geleni yapacağız. Onlarla bir araya gelmekten son derece mutlu oldum. Şahsıma gösterdikleri ilgi içinde hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141