• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Kocadon: “Halk günü geldiğinde bu değişimi yapar!"

Kocadon: “Halk günü geldiğinde bu değişimi yapar!
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla il genelinde yaptığı ilçe ziyaretlerini Seydikemer ile tamamladı. Yaklaşık 1 ay içinde il merkezi de dahil olmak üzere 13 ilçedeki CHP ilçe başkanlıklarını, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret eden Ba

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yaptığı başvurunun ardından il genelinde çalışmalarını ivedilikle sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Sevdamız Muğla!” sloganıyla sahaya indi. Muğla merkez ve ilçelerine yaptığı ziyaretlerinde CHP ilçe başkanlıklarını, belediye ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Kocadon: “Halk günü geldiğinde bu değişimi yapar!"

Son ziyaretini ise Seydikemer’e yapan Başkan Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve partililer ile ilçe başkanlığında bir araya geldi. Misafirperverlikleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Kocadon, “Önce ben sayın başkanımıza, güzel ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. İlçeleri tek tek ziyaret ediyorum. Hem sivil toplum örgütlerimizi hem belediyelerimizi hem de partimizi ziyaret ettim. Seydikemer'imize gelememiştik ama herkes ‘Nasıl olsa başkan adayı açıklandı, Mehmet Başkan herhalde gezilerini iptal eder’ zannetti. Arkadaşlar bizde geri dönmek yok, söz verdiğimiz her yere gideriz, söz verdiğimiz her işi de yaparız. Tabi ki partimizin Osman başkanı atamış olması partililerimizi mutlu etmiştir. Bunun üzerine söz söyleme ve yorum yapma hakkımız yoktur. Bundan sonra önemli olan beraberce çalışmalarımızı götürmektir. Muğla'mıza şöyle bir baktığımızda arkadaşlar, 13 ilçede yaptığımız ziyaretlerde, gerçekten çok çalışmamız gerektiğini bir defa daha gördüm. Ben çalışmaya alışığım, tek başıma mücadele etmeye alışığım. Yenilirsem cephede yenilirim, savaşarak yenilirim. Benim de bu onurum, gururum, mutluluğum olur. Savaşarak mücadele etmek! Çünkü ben imkansızlıkların umuduyum arkadaşlar unutmayın. İmkansızlıkları başarıp gelmiş bir insanım ayrıca imkansız diye bir şey de yok! Yeter ki inanalım ve mücadele etme ruhumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim. Başarı da zaten kendiliğinden gelir” dedi.

Başkan Kocadon partililerin ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü de makamında ziyaret ederek belediye birim müdürleri ve personeline iyi çalışmalar diledi, Seydikemer hakkında Başkan Otgöz’den bilgiler aldı.

Seydikemer ziyaretlerini sivil toplum kuruluşlarıyla sürdüren Başkan Kocadon, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ile Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ü de ziyaret ederek sektörün ve vatandaşın sorunları hakkında bilgiler aldı. Başkan Kocadon daha sonra Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven’i de ziyaret etti.

Kocadon, Demir ve Karakaya ile bir araya geldi.

Seydikemer dönüşünde Göcek esnafı ile Yalçın Isparta'nın ev sahipliğinde buluşan Başkan Kocadon'a, daha önce de bir araya geldiği Prof. Dr. Nurettin Demir ve Oral Karakaya da eşlik etti.

Yalçın Isparta, Bodrum'da yapılan tanıtım çalışmalarının faydalarını Göcek'te de gördüklerini ifade ederek Mehmet Kocadon'a teşekkür etti. Başkan Kocadon ise esnafa nazik ev sahipliği için teşekkür ederek, "Biz hiç bir zaman mücadeleden vazgeçmedik. Turizmin en sıkıntılı olduğu yıllarda tanıtım çalışmalarını artırarak devam ettik. Ben hep söylüyorum ki bir şehrin ekonomisinde sıkıntılar başlarsa sosyal hayatında da başlar. O yüzden bu mücadeleyi hep sürdürdük. Bakın Bodrum'a 56 ülkeden turist geliyor. Bunu hep birlik beraberlik içinde çalışarak gerçekleştirdik. Biliyorsunuz bir seçim sürecinden geçiyoruz. Ben huzurunuzda çok uzun yıllardır tanıdığım değerli büyüğüm Prof. Dr. Nurettin Demir'e ve Oral Karakaya'ya teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız sırasında hep benzer tespitlerde bulunduk. Bu tespitler ile ilgili mücadelemizi de sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Muğla eski milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ise Mehmet Kocadon'a hoş geldiniz diyerek, "Diyoruz ki Muğla’mız demokrasiye aşık bir bölgedir, ildir. Biz demokrasi sayesinde yani sizlerin sayesinde siyasette var olabildik. -Basın açıklamamda da söylemiştim- Bodrum Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partili değerli bir dostumuzdur. Kendisini ben siyasetten çok daha önceden tanıyorum, yakın arkadaşlığımız var, ailecek tanıyorum. O nedenle kendisiyle gurur duyuyoruz. Gerçekten her zaman için saygılı, seviyeli bir ilişki içerisindedir. Daha önce bir araya gelmiştik, iade-i ziyaret gibi oldu bu. Sizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu oldum. İlk milletvekili adaylığımda Bodrum’un teknecilerinin büyük katkısı var. O nedenle ben Bodrum’un delegelerinin ve teknecilerinin katkısını hiçbir zaman unutmuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Başarı hepimizin olacak arkadaşlar. Saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Oral Karakaya ise tespitlerini akademik olarak da savunmaya devam edeceğini ifade ederek, "Ben iki temel paradigma değişikliğiyle bir değişim yaratma arzusuyla ortaya çıktım. Birincisi bürokratik belediyecilikten demokratik belediyeciliğe geçiş. İkinci paradigmamız da biz belediyeciler olarak, belediyeler siyasetle uğraşmasın belediye başkanları da belediyecilik yapsın. İki tane hedefimiz var. Aynı düşüncedeyiz, bunu akademik olarak da savunmaya devam edeceğiz. Bizi ağırladınız için çok teşekkür ediyoruz. Nurettin hocamla tanışmaktan çok onur duydum. Biz henüz aday açıklanmadan önce de Bodrum’da bir araya gelip birlik beraberlik mesajı verdik. Önemli olan partinin başarısıdır diye. Bundan sonra da aynı fikre aynı düşünceye sahibiz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141