• BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Aydın 31 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

KIŞ SEZONUNDA MARMARİS’E ÜNLÜ YAĞACAK!

KIŞ SEZONUNDA MARMARİS’E ÜNLÜ YAĞACAK!
Uluslararası üne sahip Osmanlı ve Dünya Mutfağı Şefi Ahmet Usta’dan Marmaris Basınına özel, “ Tendrilon Spesiyal Bonfile

Uluslararası üne sahip Osmanlı ve Dünya Mutfağı Şefi Ahmet Usta’dan Marmaris Basınına özel, “ Tendrilon Spesiyal Bonfile”
 Marmaris’te Ağustos ayında hizmete giren QUEEN STAGE Steak House, kış sezonu öncesi ilk olarak, Marmaris Basınını ağırladı.

basin-queen-gunay-karaman.jpeg
 Henüz iki aylık olmasına rağmen Berkay, Halil Sezai, İlyas Yalçıntaş gibi popüler sanatçılara sahne olan Queen Stage, Türkiye’nin ilk 20 Mixolog’undan (Bar Mutfak Teknikleriyle Kokteyl Yapma Sanatı Uzmanı)  birisi olan henüz 29 yaşındaki Günay Karaman yönetiminde; mutfağını da Kuveyt, Dubai, Özbekistan ve Azerbaycan’ın yanı sıra Marmaris’e transferi öncesi son 25 yılını İstanbul’un ünlü mekanlarında Mutfak şefliği yapmış 35 yıllık deneyimli Şef Ahmet Saçaklı’ya teslim etmiş.

basin-queen-ahmet-sacakli.jpg
MARMARİS’TE  HER GECE 180 DERECE EĞLENCE

 İstanbul sahnelerinin ünlü sanatçıları Gamze Sargın, Serkan Oktay ve Yusuf Gültekin’in haftanın 3 günü sahne aldığı Queen Stage Önceki gün (5 Ekim 2019) alışılmışın dışında, Marmaris Basın Mensuplarına özel “Kışa Merhaba Yemeği” verdi.
Mutfak Şefi Ahmet Usta’nın;
35 çeşit Et Barbekü menüsünün yanı sıra basın mensuplarına özel hazırladığı ateşli “Tendrilon Spesiyal Bonfile”, basın mensupları için çok lezzetli sürpriz bir sunum oldu.

basin-queen-stage.jpg
ÜNLÜLERİN YENİ ADRESİ MARMARİS OLACAK
 Bulunduğu konum olarak; sol tarafında marina, ana cephesinde Marmaris Körfezi ve sağ tarafında da Marmaris Kalesi bulunan, Denize karşı 180 Derecelik açılı panoramik manzarasıyla konuklarını karşılayan Queen Stage Yöneticisi Günay Karaman verdiği bilgide; “işletme olarak yoğunluktan dolayı özel bir açılış yapmadık. Kış sezonu hazırlığımız devam ederken, klasik açılışlar yerine halkın gözü kulağı siz değerli gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Marmaris son yıllarda kaliteli canlı müzik yapan mekan olarak çok geriledi. Biz henüz iki aylık bir mekan olmamıza rağmen, şu an için alternatifimizin olmadığını düşünüyoruz. İstanbul sahnelerinin ünlü isimler  Gamze Sargın, Serkan Oktay ve Yusuf Gültekin sürekli sahnemizde olacak. Bunu yanında ayda en az bir kez ses getirecek ünlü sanatçıları Marmaris’e getirip, Queen Stage olarak kısa zamanda bir marka adayı olmaktan çıkıp bir Marmaris Markası olacağız.” dedi.
 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141