• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

KIRÇİÇEKLERİNDEN ÇAĞDAŞ HOLDİNG'E ZİYARET

KIRÇİÇEKLERİNDEN ÇAĞDAŞ HOLDİNGE ZİYARET
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Bodrum'u başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar’ı ziyaret etti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Bodrum'u başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar’ı ziyaret etti.

Ligin devre arasının tamamlanmasına üç maç kaldığını belirten Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, ligin büyük bir bölümünü 'namağlup' unvanıyla geçiren takımın Mersin deplasmanına hazırlandığını söyledi. Özmen, "Cumartesi günü oynayacağımız Yalova maçı bizim için önemli. Sonrasında 7 Ocak'ta 2018'in ilk maçı olan Mersin deplasmanımız var. O da önemli bir maç. 20 Ocak'ta kendi evimizde oynayacağımız Elazığ İl Özel İdare maçıyla ligin ilk yarısı bitiyor. Bu arada tabii 5 gün sürecek olan federasyon kupası karşılaşmalarımız da oynanacak. İkinci yarıda yine kendi sahamızda Edremit Bld. Güre Spor maçıyla da lig başlayacak. Kırçiçeği Basketbol olarak serüvenimiz doludizgin devam edecek" diye konuştu.

Ligin 5 Mayıs'ta biteceğini ve Play Off karşılaşmalarının da Mayıs sonuna kadar devam edeceğini belirten Özmen, Kırçiçeklerine yeni transfer olan Saynur Tozlu ile daha da güçlendiklerini kaydederek "11 kişiydik. Saynur ile birlikte 12 kişi olduk. Transferlerimiz kısa zamanda takıma adapte oldular. Bu da bizim için çok büyük bir avantajdı" dedi. Özmen, takımın kuruluşundan bu yana geçen süreçte Kırçiçeği Basketbol Takımı'na verdiği büyük destekten dolayı Çağdaş Holding'e teşekkür ettiklerini de ifade etti.

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar da Bodrum'da spora ve sporculara destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve kazanılan her başarıya tanıklık etmekten gurur duyduklarının söyledi. Çağlar, "Bodrum, başarılı sporcularıyla göz dolduruyor. Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon da Kırçiçeği Basketbol Takımımızın başarılı gidişatından çok memnun olduğunu ifade etti. Bu yıl basketbol sahalarında Bodrum'u başarıyla temsil etmekten mutluyuz. Takımımızı takdirle izliyoruz" diye konuştu. 

Kendisinin de uzun süre spor yaptığını ve Basketbol oynadığını kaydeden Dağlarca Çağlar, "Spor özellikle gençlik yıllarında çok önemli. Ben şunu gördüm ki, spor yapan bir insan her zaman kendisine ve çevresine faydalı bir birey olarak hayattaki yerini alıyor. Kaldı ki biz Türkiye olarak nüfus ortalaması oldukça genç bir ülkeyiz. O nedenle gençleri spora yöneltecek her yatırımda biz de yerimizi almaktan mutluluk duyuyoruz. Çok yakında spor alanında farklı gelişmelere imza atacağımızı ümit ediyorum. Yılın son günlerinde yaptığınız bu nezaket ziyareti için ben de size teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." diyerek, Kırçiçeği Bodrum Basketbol takım oyuncuları ve teknik kadrosu ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141