• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Keramettin Yılmaz’a ziyaretçi akını

Keramettin Yılmaz’a ziyaretçi akını
AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda tanışma toplantısı düzenleyen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, ziyaretçi akınına uğradı. Fethiye’nin her bölgesinde gelen vatandaşlar, desteklerini bildirdiler

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, gün boyunca ziyaretine gelen vatandaşlarla sohbet etti. Talepleri ve bölgelerin sorunlarını dinleyen Yılmaz, verdiği barış ve sevgi mesajları halkın gönlünde yer etti. Fethiye’nin marka değerini arttıracak projeleri olduğunu belirten Yılmaz, bu destekle seçimden galip çıkacaklarını söyledi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Benim para alarak buraya geldiğimi iddia eden kişiler var. Gelsinler görsünler, burada sadece sevgi var. Dileyen herkes gelsin. Bizim anadilimiz sevgi olacak. Saygı çerçevesinde her şeyi konuşuruz. Lütfen biraz empati yapın. Şu birkaç gündür Fethiye’de insanların gözleri gülüyor. Ülkemizin her yerinden arayanlar var.  Bu desteği ve rüzgarı önümüze katarak, 31 Mart’ta değişimi başlatacağız” dedi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’ı ziyaret edenler arasında en dikkat çekeni eski kayınpederi Kemal Toraman’dı. Toraman, “Tüm ailem ve akrabalarım ile Keramettin Yılmaz’ı destekliyoruz. Allah’ın izniyle bu seçimlerden galibiyetle çıkacağız. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 

ŞEHİT NİNESİ, “BİRLİK OLMALIYIZ”

Yılmaz’ı ziyaret edenler arasında Hakkari’de şehit olan Yılmaz Cengil’in ninesi 85 yaşındaki Sebahat İgan da vardı. Ovacık Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten Sebahat İgan, “Şehit ninesiyim. Torunumla gurur duyuyorum. Muğla’da yılın annesi seçildim. Başkanımız sağ olsun evimizi yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Fethiye olarak tüm mahalleleriyle birlik olmalıyız. El ele verirsek, Fethiye’yi daha güzel günlere taşırız” ifadelerini kullandı.

 

ÖLÜDENİZ’DE RAKİPTİLER, FETHİYE’DE KUCAKLAŞTILAR

Samimi ve sohbet havasında geçen toplantıda Mehmet Tokgöz ve Keramettin Yılmaz’ın buluşması yüzleri güldürdü. Sevgiyle kucaklaşan Tokgöz ve Yılmaz, Ölüdeniz’deki seçimi yad ettiler. Tokgöz, “O dönem Ölüdeniz’deki seçimde hem beni hem de Hamit Yılmaz’ı yendi. Şu an ikimiz de ona destek için yanındayız. Halkımızın teveccühüyle bu seçimi kazanıp, ilçemizi AK belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

 

ÖZER ÇAKAL, “2 YILDIR KIRGINDIM”

Fethiye eski Gençlik Kolları Başkanlarından Özer Çakal, Keramettin Yılmaz’ı ziyaret etti ve desteklerini iletti. Çakal, “Karaçulha Mahallesi’nde ikamet ediyorum. 2002 yılından bu yana partinin kayıtlı üyesiyim. İlk gençlik kolları başkanıyım. AK Parti sevdalısıyım. Fakat iki yıldan bu yana bir kırgın, bir soğukluk vardı. Partiye uğramıyordum. Keramettin Başkanımızı yıllardır tanırım. Ölüdeniz’de başarılı işlere imza attı. AK Parti’ye katılımı hepimizi mutlu etti. Negatif enerji, pozitif enerjiye dönüştü. Belediye başkalığına giden bu yolda destekliyoruz ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

“HALKIMIZIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Her mahallemizden genci yaşlısı yüzlerce ziyaretçimiz geldi. Katılımlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Çok büyük destek ve güven mesajları aldım. Halkımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız. AK Parti olarak çok güçlüyüz, her geçen gün daha da güçleneceğiz. Halkımızın teveccühüyle 31 Mart tarihinde Fethiye’de değişimi sağlayacağız” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141