• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

Kayabaş “Kimseyi ötelemedik, herkesi bağrımıza bastık”

Kayabaş “Kimseyi ötelemedik, herkesi bağrımıza bastık”
Bekir Eser başkanlığındaki AK Parti Fethiye İlçe Yönetimi geleneksel hale gelen vefa çayı etkinliği düzenledi. Geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı, gençlik ve kadın kolları yönetiminin yanı sıra teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan isimleri bu organi

Sohbet havasında geçen programda, yerel seçim sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı.

 

Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli Salonu’nda gerçekleşen organizasyona AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı. Geniş bir katılımla yapılan toplantıda 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

ESER, “HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Bir ay önce göreve başladık. Teşkilatlanma, yapılanma derken bugünlere geldik. Adayımız belirlendi ve ziyaretlere başladık. Parti olarak hiç kimseyi ötelemedik, herkesi bağrımıza bastık. Şu an hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yönde çok güzel tepkiler alıyoruz. Biz bu davaya baş koyduk. Her zaman birlikte olacağız. Seçimlere az bir zaman kaldı. İyi niyetimizin mükafatını alacağımıza inanıyorum. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAYABAŞ, “AK BELEDİYECİLİĞİ FETHİYE’YE GETİRECEĞİZ”

Ardından bir konuşma yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Yerel seçimlerde halkımızın desteği ile Fethiye Belediyesini kazanacağımıza inanıyoruz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Sefer bizden, zafer Allah’tan… Mümkün olduğu kadar mahallenizdeki sorunları bizlere iletin. Aday adayı arkadaşlarım projelerini bizlerle paylaşacaklar. Mahalle temsilcilerimize dilek kutuları vereceğiz. Vatandaşlarımız bunlara o bölgedeki sorunlar yazılacak. Bunlar incelenip, o sorunların çözümü olan projelerle kendilerini ziyaret edeceğiz. AK Belediyeciliği Fethiye’ye getireceğiz. Her mahalleye eşit hizmet vereceğiz. Fethiye’nin sorunları iyice birikti. Bunların çözümünü daha sonra projeler halinde sizlere aktaracağız. Ankara’nın gücünü burada hissettireceğiz. Projelerimizin giderlerini karşılamak için hükümetimizin desteğini alacağız. Fethiye’yi mega kent yapmaya söz verdik” dedi.

 

HIDIR, “FETHİYE’NİN ANA SORUNLARINI TESPİT ETTİK”

Son olarak konuşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, “Bu seçimlerde yeni bir meşale yaktık. Fethiye’de meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Bölgenin ana sorunlarını tespit ettik ve notlarımızı aldık. Bir anlamda ilçemizin fotoğrafını çektik. Bu sorunların çözümünü hükümet desteği ve AK Belediyecilikle gerçekleştireceğiz. 31 Mart tarihi Muğla’nın iktidar ile buluşması olacak” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141