• BIST 9645.02
  • Altın 2416.563
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8213
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Kayabaş, “Hizmet etmek için oylarınızı istiyorum”

Kayabaş, “Hizmet etmek için oylarınızı istiyorum”
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Akarca Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

Yaşadığı mahallede çiçeklerle karşılanan Kayabaş’a büyük bir sevgi ve teveccüh vardı.

 

250 milyon TL tutarındaki Fethiye Körfezi temizliğinin yapılabilmesi, otopark ve trafik sorunun çözülmesi adına destek isteyen Kayabaş; Fethiye’nin hizmetlerle buluşması ve dev projelerin hayata geçirilmesi için mutlaka devlet desteğinin olması gerektiğinin altını çizerek; “Bu projeleri gerçekleştirmek adına tüm Fethiyelilerden, partili partisiz herkesten bir defalığına ödünç oy istiyorum” dedi.   

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirilen mahalle mitinglerinde Fethiye’nin marka değerini arttıracak projelerini anlatıyor. Her mahallenin tespit edilen sorunlarını anlatan ve bunlara çözüm sözü veren Kayabaş, 31 Mart’ta Fethiye’nin Cumhur İttifakı işbirliğinde gönül belediyeciliği ile tanışacağını belirtti.

 

Akarca Parkı’nda gerçekleştirilen miting programında AK Parti Mahalle Başkanı Saime Göl ve yönetimi Cumhur İttifakı Adayı Kayabaş’a çiçek ve Türk Bayrağı takdim ettiler. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi.  

 

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, halkı selamladı. Ardından konuşmasına geçen Kayabaş, “Partisi ve görüşü ne olursa olsun, Fethiye’mizi hizmetlerle buluşturma adına tüm halkımızdan bir defaya mahsus ödünç oy istiyorum. İlk işlerimizden birisi şehir girişlerimizi bir turizm cenneti olan Fethiye’ye yakışır bir hale getirmek olacak. Daha sonra İmar planı revizyonu ve körfez temizliği gibi projelerimizi hayata geçireceğiz. 250 milyon TL tutarındaki körfez temizliğinin müjdesini geçtiğimiz gün verdik. TOKİ için başvuruların başladığının müjdesini Bakanımız geçtiğimiz gün vermişti. Mahallemizde bulunan Fethiye Devlet Hastanesi’nin mevcut durumu bildiğiniz gibi yetersiz. Bunun için ek hizmet binasının inşaatına başlanıyor. Gelişen ve büyüyen Fethiye hizmet vermesi adına bölge hastanesinin ilçemize kazandırılması için girişimlerde bulunacağız ve takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Kruvaziyer gemi limanı, kongre merkezi ve ilçemizde bulunan denize en yakın antik tiyatronun restorasyonu ile hem turizmimize artı değer kazandıracağız hem de gençlerimize istihdam olanağı sağlayacağız. Hazırladığımız projeler ile otopark ve trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Semt pazarlarını modern bir hale getireceğiz. Hayata geçireceğimiz Fethiye Üniversitesi’ne alanında uzman profesörleri davet edeceğiz, öğrencilerimizin kazandıkları başarılar ile bu eğitim kurumumuzu dünyanın en saygın üniversitelerinden birisi yapacağız. Öte yandan üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın talebi üzerine Kredi Yurtlar Kurumu ile görüştük, ilçemize bin kapasiteli öğrenci yurdunun yapımına başlıyoruz” dedi.

 

“Fethiyespor’u hiç kimsenin tekeline bırakmayacağız” diyen Kayabaş, “Anonim şirket şeklinde yönetim oluşturacağız ve bütün sivil toplum kuruluşları elini taşın altına sokacak. Fethiyespor’a herkes destek verecek ve kalıcı gelir getiren tesisler oluşturacağız. Gerekli altyapıyı oluşturup, takımımızı Süper Lig’e çıkaracağız. Değirmenbaşı’nda spor salonumuzun yanında 80 dönümlük bir arazimiz var. Buraya kuracağımız tesisler ile binlerce futbol kulübü Antalya’da olduğu gibi kamp dönemini geçirecekler. Böylelikle spor turizminden de gelir elde etmiş olacağız” şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141