• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Kayabaş, “Herkes şeffaf belediyecilik görecek”

Kayabaş, “Herkes şeffaf belediyecilik görecek”
Fethiye ve mahallerinde adım adım seçim çalışmalarını yürüten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, her bölgede çalışmaların sürdüğünü, buradaki amacın Fethiye’nin kazanması olacağını ifade etti.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, halk buluşma mitinginde Babataşı Mahallesi halkı ile kucaklaştı. Sinevizyon eşliğinde 38 projesinin tanıtımını yapan Kayabaş, halkın desteği ve oylarıyla Fethiye’yi hizmetle buluşturacaklarının altını çizdi.                

Bazı kesimlerden gelen sözler üzerine Belediye Başkan Adayı Kayabaş, “AK Parti belediyesi iş başına geldiği zaman bazı mekanlar kapatılacak” şeklindeki sözlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızla arttıran AK Partili Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Babataşı Mahallesi’nde soğuk havaya rağmen halk buluşma alanını dolduran vatandaşlara projelerini anlatarak; destek ve oy istedi. Fethiye’yi mega kent yapmak için birbirinden güzel projelere imza atmak istediklerini söyleyen Kayabaş, “Devletimizin desteği ile büyük projeleri hayata geçirip, Fethiye’nin marka değerini arttıracağız” dedi.

 

Program başlangıcında mahalle halkı tarafından çiçeklerle ve meşalelerle karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Şehir girişlerimizi, dünyanın gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. Körfezi temizleyip, yüzülebilir bir hale getireceğiz. Kruvaziyer gemi limanı, kongre merkezi, spor tesisleri ve antik tiyatronun restorasyonu ile turizme katma değer sağlayacağız. Kangren haline dönüşmüş olan trafik ve otopark sorununu hazırladığımız projeler ile ortadan kaldıracağız. Fethiye Belediyesi’nin bütçesi belli… Bu projeleri devletimizin desteği ile sizlerin hizmetine sunacağız. Şu zamana kadar yapılanlara ve bunlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha fazlasını yapmak için yola çıktık. Her mahalleye kazandıracağımız sosyal tesisler ile çocuk parkları hem yaşlılarımızın hem de çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesini sağlayacak. Bisiklet yolları projemiz ile Fethiye’yi bisiklet şehri haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Fethiye’nin sorunlarını biliyoruz. Yıllardır biriken sorunları gönül belediyeciliği ile çözeceğiz. Seçim süreci boyunca Sayın Cumhurbaşkanımız,  Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz; Fethiye’yi mega kent haline getirecek projelerimizin arkasında olduklarını bildirdiler. Fethiye’yi hizmet ve iktidarla buluşturma adına sizlerden destek ve oy istiyoruz. Büyük projelerin hayata geçirilmesi ile hem Fethiye’nin marka değeri artacak hem de gençlerimize istihdam olanağı sağlamış olacağız. Mevcut devlet hastanemizin ek hizmet binası için 4,5 milyon TL ödenek ayrıldı. Bölge hastanesi projemizi de sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyefendinin müjdesini verdiği TOKİ için başvurular devam ediyor. Bunun yanında koyları halkın hizmetine kazandıracağız. Halkımız rahatça denize girebilecek. Halk koylarının sayısını arttıracağız” ifadelerini kullandı.

 

“İmar revizyonu ile vatandaşlarımız hem tapularına kavuşacak hem de gönül rahatlığıyla ev yaptırabilecekler” diyen Kayabaş, “Bu çalışmanın ardından yeni ara yollarımız ortaya çıkacak. Böylelikle trafiğin rahatlaması adına ara yollar açılabilecek. Tüm amatör spor kulüplerine gereken destekler sağlanacak. Önemli bir değerimiz olan Fethiyespor’a kalıcı gelir getirecek tesisler oluşturacağız. Yönetimini anonim şirkete çevireceğiz, böylelikle kimsenin tekelinde olmayacak. Tüm sivil toplum kuruluşları elini taşın altına sokacak. Ardından takımımızı Süper Lig’e çıkaracağız. Akhisar ve Alanya ilçeleri bunu başardı. Biz de bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Fethiye Üniversitesi ve bin kişilik öğrenci yurdu ile önde gelen bir üniversite şehri olacağız. Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimiz zaman şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Elektronik ortamda belgelerinizin takibini yapabileceksiniz. Belediye ihaleleri de kameralar önünde yapılacak” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141