• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Kayabaş, “Fethiye’de hizmet devri başlıyor”

Kayabaş, “Fethiye’de hizmet devri başlıyor”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Kayabaş, Fethiye’de görev yapan yazılı ve görsel medya kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı toplantıda bir araya geldi.

Programda basının önemine vurgu yapılarak, yaklaşan yerel seçim sürecinde kendilerine büyük görev düştüğünün altı çizildi.

 

Alesta Yacht Hotel’de gerçekleşen organizasyonda AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhur İttifakı Ortağı MHP’nin Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, önceki dönemlerde MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Cengiz Çay, AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi, AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, Belediye Başkan Aday Adayları Keramettin Yılmaz, Yusuf Çaylı, Melih Mehmet Tatlıcı ve Ergün Kocagöz ile Fethiye Belediye Meclis Üyesi Turgay Öztürk yer aldılar.

 

ESER, “SEÇİM SÜRECİNE GİRDİK”

Kahvaltının ardından toplantı salonunda, basın açıklamasına geçildi. İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Bildiğiniz gibi seçim sürecine girdik. Basın mensubu arkadaşlarımızı kurumlarında ziyaret etmiştik. Bizleri çok güzel karşıladılar ve ağırladılar. Bugün de bizler yine kahvaltılı toplantıda bir araya geldik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederiz” dedi.

 

CURA, “SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Ardından bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Ortağı MHP’nin Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “31 Mart 2019’da yerel bir seçim yapılacak. Moral ve motivasyon açısından seçime hazırız. Cumhur İttifakı olarak yerel seçimleri beka sorunu olarak görüyoruz. Bu süreçte liderlerimizin talimatlarına harfiyen uyuyoruz ve ittifaka gereken önemi veriyoruz. Seçim çalışmalarımızda her mahalledeki halkımıza ulaşıp, hedeflerimizi ve projelerimizi anlatacağız” dedi.

 

KAYABAŞ, “GELECEK YILLARA TAŞINACAK PROJELERİN MİMARI OLMAK İSTİYORUZ”

Son olarak konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Seçim sürecinde siz basın mensubu arkadaşlarımıza büyük görev düşüyor. Cumhur İttifakı olarak projelerimizin yüzde 50’si hazır. Keramettin Yılmaz’ın katılımı ile Millet İttifakı’nı bünyemize aldık. Hedefimiz, Fethiye’yi ayağa kaldırmak ve bekleyen büyük projeleri gerçekleştirmek. Gelecek yıllara taşınacak projelerin mimarı olmak istiyoruz. Fethiye’de her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Körfez temizliği için Ankara’nın desteğine ihtiyacımız var. Körfezi temizleyip, denize girilebilecek bir duruma getireceğiz. Şehir merkezimizde çok ciddi otopark ve trafik sorunumuz var. ‘Ben’ odaklı değil ‘biz’ odaklı olacağız. Fethiye’nin adı organik tarım ile anılacak. Denize en yakın antik tiyatroya sahibiz. Turizm ve sanat açısından burayı işlevsel bir hale getireceğiz” dedi.

 

PROJELER HALKIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA BELİRLENECEK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Yeşil alanlarımızı genişletip, Millet Bahçeleri oluşturacağız. İl olabilmek için önce gerekli altyapı çalışmalarımızı tamamlamamız gerekiyor. Bunları başardıktan sonra Cumhurbaşkanımıza başvurumuzu yaparız. Yapılacak her projede ilgili meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve uzmanların görüşü alınacak. Büyük organizasyonların yapılabileceği kongre merkezleri yapacağız. Fethiye’nin sorunları iyice birikti. Mahallelerimizi ziyaret edip, vatandaşlarımızın taleplerini dinleyeceğiz. Daha sonra bu yönde projelerimizi üreteceğiz. Fethiye’de artık slogan devri bitti, hizmet devri başlıyor. Seçildiğimiz takdirde parti rozetimizi çıkarıp, tüm halkımızı kucaklayacağız. Bodrum’da yaşanan sel felaketinde iki genç öğretmenimiz hayatını kaybetmiştir. Hepimiz çok üzüldük. Ailelerine ve tüm öğretmenlerimize baş sağlığı, hayatını kaybeden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141