• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Kayabaş; “Çamköy organik tarımın merkezi olacak”

Kayabaş; “Çamköy organik tarımın merkezi olacak”
Yoğun katılım olduğu halk buluşmasında Fethiye için projelerini anlatan Kayabaş, Çamköy’ün organik tarımda önemli bir merkez haline geleceğini söyledi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz durmadan halk ile iç içe olmaya eden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş gündüzleri esnaf ziyaretleri yapıyor. Akşamları da mitingler düzenleyerek vatandaşlara gönül belediyeciliğini anlatıyor.

 

Cumhur İttifakı Adayı gönüllere dokuna bilmek için çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik ticarethane bırakmamaya çalışıyor.  Belediye Başkan Adayı Kayabaş, geçmiş dönem AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti. Akşam saatlerinde yapılan Çamköy miting programında halk ile kucaklaştı. Yoğun katılım olduğu halk buluşmasında Fethiye için projelerini anlatan Kayabaş, Çamköy’ün organik tarımda önemli bir merkez haline geleceğini söyledi.  

 

Programda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, 15 yıl Çamköy Belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak; “2014 yılında beldeden mahalleye dönüştük. Araçları, bütçesi ve personeli ile çalışan bir belediyeyi teslim ettik. Geçen 5 yıllık süreçte Çamköy’e hiçbir şey yapılmadı. Buradaki parke çalışmalarını da Valilik kanalı ile AK Parti yaptırdı. Bizler az konuşup çok iş yapmak için AK belediyeciliğe ihtiyaç olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Kaynaksız, desteksiz belediyecilik olmuyor. Onun için Fethiye’mizin evladı Muhittin Kayabaş’a oy istiyoruz. Hizmetin gelmesi, kaynakların Fethiye’mize aktarılması için sizlerin rahat ve huzurlu bir yaşam AK belediyeciliğe ihtiyaç var ” dedi.

 

Konuşmasının ardından ilçe teşkilatı tarafından Eser’e sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Üzerinde “Nice başarı dolu yıllara” yazan pastayı Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ile birlikte kesen Eser, bu jest karşısında mutlu olduğunu ifade etti.

 

Daha sonra alkışlar eşliğinde coşkulu kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Çamköy üretimde önemli bir potansiyele sahip. Yıllardır tarım sektörünün içindeyim. Bütün sorunlarınızı yakından biliyorum. Organik tarım bizim önemli projelerimizden birisi… Tarımsal üretime gereken destekleri sağlayacağız. Çamköy organik tarımın merkezi olacak” dedi.

 

Büyük projelerin hayata geçirilmesi için devlet desteğinin gerektiğini kaydeden Kayabaş, “Şehir girişlerimizi Fethiye’ye yakışır bir hale getireceğiz. Körfez temizliğinin ardından kruvaziyer gemi limanını ilçemize kazandıracağız. Turizm alanında hayata geçirilen projeler, siz üreticilerimize daha fazla gelir getirecek. İmar revizyonu ile vatandaşlarımız hem tapularına kavuşacak hem de gönül rahatlığıyla evlerini yaptırabilecekler. Mevcut devlet hastanemizi ek hizmet binası ile rahatlatacağız. Değirmenbaşı’na yapılmasını planladığımız tam teşekküllü bölge hastanesi ile sağlık alanında önemli bir adım atmış olacağız. TOKİ için başvurular başladı. Bu sayede dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi olabilecekler. Her branştaki amatör spor kulüplerine katkı sağlayacağız. Malzeme temini ve ilçeler arası ulaşımını biz sağlayacağız” dedi.

 

Çamköy’de bulunan Tülüce Tepesi’nde gençlerin kendi imkanlarıyla kurduğu yamaç paraşütü atlama pistinin resmiyete kavuşturulması için gerekli desteğin sözünü veren Kayabaş, mesire alanlarının da eksiklerinin tamamlanacağını bildirdi.

 

ÖZYER İLE BİRLİKTE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ  

Öte yandan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş beraberinde geçmiş dönem AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

 

Geçmiş dönem Milletvekili Özyer, yerel seçimlerde Kayabaş için destek istedi. Çarşı esnafı Cumhur İttifakı’na teveccühlerini bildirirken; Cumhur İttifakı Adayı Kayabaş, gönül belediyeciliği anlayışıyla Fethiye’nin tüm sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141