• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kavaklıdere'de MHP'ye 41 kişi katıldı

Kavaklıderede MHPye 41 kişi katıldı
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde aralarında eski AK Parti ve CHP’lilerin de olduğu 41 kişi MHP’ye katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenen, MHP Kavaklıdere İlçe Başkanlığında tertiplenen katılım törenine, aralarında MHP Myk Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Bodrum ilçe Başkanı Cengizhan Sancar ve çok sayıda partili katıldı.

MHP'ye Katılımlar Önümüzdeki Günlerde De Devam Edecek

Yeni üyelere tek tek rozetlerinin takıldığı törende konuşan MHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Nazmi Can; “MHP Kavaklıdere İlçe Teşkilatı olarak liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin ve MHP’nin her zaman olduğu gibi devletten ve milletten yana takındığı tavrın hemşerilerimiz tarafından teveccühle karşılandığını bugün burada hep birlikte görüyoruz.” dedi. MHP’ye katılımların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyleyen Can; “Önümüzdeki haftalarda yine burada daha büyük bir katılım töreniyle huzurlarınızda olacağız.” ifadelerini kullandı.

Köpeksiz Köyde Değneksiz Gezenler MHP'yi Anlayamaz

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’da yaptığı açıklamada “ Yıllardır partiye uğramayan, her seçim zamanı MHP’ye köstek olmayı marifet sayan 10-15 kişiyle fotoğraf verip abartılı rakamlar kullanarak algı oluşturmaya çalışanlara bugün Kavaklıdere’li hemşehrilerimiz cevap veriyor. Önümüzdeki günlerde Kavaklıdere’de katılımların devam edeceğini de söyleyen Korkmaz; “Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da herkes MHP rüzgârına hazır olsun. Köpeksiz köyde değneksiz gezenler olağanüstü bir dönemden geçen ülkemizde MHP’nin konumunu ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin yaptığı cesur girişimleri anlayamazlar. Belki bir gün anlarlar ama inşallah onlar için çok geç olmaz.” ifadelerini kullandı.

MHP Elinden Geleni Değil Gereğini Yapıyor

kavaklidere-1.jpeg

MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ise yaptığı açıklamada: “MHP Bugün Kavaklıdere’de “41 Kere Maaşalah” dedirtti. Partimiz MHP’ye katılan 41 Kavaklıdere’li hemşehrimize bugün burada herkesin huzurunda “partimize hoşgeldiniz” diyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte MHP’nin ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu duruş gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Amasız, fakatsız milli çıkarları savunmaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadrolarıyla Başbuğu Alparslan Türkeş’in yolunda, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni değil, gereğini yapmaya devam edecektir. Tabii geçtiğimiz günlerde, 26 Kasım’da Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 100. Doğum yıldönümünde, 140 bin kişi ile Ankara Spor Salonunda yapmış olduğu 3. Türk Gençlik Kurultayı Türk’e hasım olanları korkutmuş, dosta güven vermiştir. 140 bin ülkücü “biz bitti demeden Türkiye asla teslim alınamayacaktır!” demiştir. “- Türk devletinin ve Büyük Türk milletinin bekasını, canımız ve kanımız pahasına koruyacağız.” diye söz vermiştir. “Milliyetçi Hareket’in Üç Hilalli bayrağını zafer burcuna mutlaka dikeceğiz.” diyerek ant içmiştir. Bugün burada da bu kutlu çağrıya “ben de varım” diyerek partimiz MHP’ye katılan hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 41 Kere Maaşallah Kavaklıdere!” dedi.

rozet-3.jpeg

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve partililer Kavaklıdere Çamlıbel ve Menteşe Mahallesinde de vatandaşlarla buluşup temaslarda bulundular. Heyete MHP’li Eski Çamlıbel Belediye Başkanı Kamil Öztürk ve beraberindekilerin de eşlik ettiği görüldü.

kavaklidere-4.jpeg

Gün boyu Kavaklıdere ‘de vatandaşlarla buluşan Erdoğan ve beraberindekiler Pazar esnafını da ziyaret edip hayırlı işler diledi.

kavaklidere-3.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141