• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Karacan AK Parti’de

Karacan AK Parti’de
Uzun zamandır AK Parti'ye geçeceği konuşulan Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan, Pineta Hotel'de düzenlenen İftar yemeğinin ardından Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır'ın rozet takmasıyla resmen Ak Partili oldu.

Karacan ile birlikte 725 kişi Ak Partili oldu. Rozet takılmasının ardından kürsüye çıkan Karacan Bu gün kurtuluş ateşinin yakıldığı gündür. Marmaris'te 5 yıldır süren zulüm yönetimi siz değerli kardeşlerimizle birlikte değiştireceğiz. Çıktığımız bu zorlu yolda karşımıza büyük engeller çıkacaktır. Ama yılmayacağız. Bizim tek sevdamız Marmaris'i o güzel günlerine taşımaktır” dedi.

Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Ak Parti İlçe Teşkilatı Pineta Hotel'de iftar yemeği düzenledi. Yemekte uzun zamandır Ak Parti'ye geçeceği konuşulan Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır'ın rozet takmasıyla Ak Partili oldu. Rozet takma töreninde Karacan ile birlikte 725 kişi Ak Partiye katıldı. katılım törenin öncesinde konuşma yapan Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Kadem Mete “Ramazan ayında nefsimiz terbiye ediyoruz. Bu nedenle de sataşmalara cevap vermiyoruz” dedi. Kurucu yönetim kurulu üyelerinden olduğunu söyleyen Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça “Eskiden Partimize üçer beşer üye katılırdı. Şimdi ise iki yüzer beş yüzer üye kayıtları yapılıyor. Ak Parti bir çiçek bahçesidir. Bu nedenle partimizde farklı karakterlerden insanlar bulunabilir. Ak Parti Türkiye'deki en büyük siyasi partidir. Biz 70 milyona hizmet veriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümüne ilişkin hedefleri olan tek partiyiz. 81 İlin 80'inde milletvekili çıkaran tek partiyiz. Türkiye 3 kasımdan itibaren değişmeye başlamıştır. Sorun değil çözüm üretiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi hedefimiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Partimizin kuruluşundan bu yana katılımlar olmuştur. Ve olmaya devam edecektir. Hedefimiz birlik ve beraberlik için yerel seçimlerde başarı sağlamaktır” dedi. İlçemizin her köşesinden iftarımıza katılanlar görüyorum diyen Muğla Milletvekili Dr. Nil Hıdır “Bu gün Marmaris için çok önemli bir gün. Yeni bir dönemin başlangıcıdır bugün. Marmaris'i dünyanın turizm göz bebeği yapacağız. Marmaris bu kötü günleri hak etmiyor. Marmaris bir 5 yıl daha kaybetmemeli. El ele vererek sorunlara çözüm bulacağız. Kaybettiğimiz yıllara üzülüyorum. Marmaris için çalışanların güzel günler göreceğine eminim. En kötüye en çok yardım yapmak amacıyla bu yola çıktık. Özellikle köylerimizde büyük çalışmalara imza attık. Tabi hizmetlerimi burada saymak mümkün değil. Üzülen pek çok esnafımız yarına umutla bakmasını sağlayacağız. Ak Partinin Belediyecilik yaptıkları yerlerde huzur ve güvenin olduğunu yaşayanlar biliyor. Bunu Muğla ve ilçelerinde de yapacağız. Muğlalı zeybeklerin artık Ak Partiyle yola devam etmeleri gerekiyor. Biz bir ekip çalışması ortaya koyduk. Kimsenin hakkını yedirmemek için yola çıktık. Üzerimizdeki ağır mesuliyetten ötürü eğilmedik. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan 725 kişiyle Ak Partiye katılmak istiyor. Bu şekilde yarınlar bizimdir. Kimse endişe etmesin. Marmaris'i el birliği ile yarınlara taşıyacağız.

  • Yorumlar 38
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141