• BIST 9677.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Aydın 31 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Kapıdan içeri Sokmam Demişti Ama!

Kapıdan içeri Sokmam Demişti Ama!
Kara kartal ın yeni çalıştırıcısının Mustafa Denizli olacağı iddia ediliyor. Oysa Demirören başkan olduğum sürece Aybaba ve Denizli kapıdan içeri giremez. demişti

Başkan Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu ile yaptığı toplantı sonrasında yabancı bir teknik adamın uyum süresi göz önüne alınarak Mustafa Denizli'nin takımın başına getirilmesinin daha doğru olacağı konusunda fikir birliğine varıldığı öğrenildi.


Sağlam'ın istifasının ardından temasa geçilen Denizli'nin Siyah-Beyazlı takımın teklifine olumlu yaklaştığı ve şartların uygun olması halinde çalışabileceğini ifade ettiği belirtildi. Dün akşam Başkan Demiören'in Kandilli'deki villasında yapılan toplantıda, detayların görüşüldüğü ortaya çıktı. Genel Sekreter Kenan Öner ve yönetici Mario Berk'in de bulunduğu görüşmede Denizli'ye sezon sonuna kadar görev yapmasının teklif edildiği, ancak tecrübeli ismin bu konuda olumsuz cevap verdiği öne sürüldü. Ancak toplantının sonlarına doğru anlaşmanın 31 Ocak 2010 tarihinde yapılacak kongreye kadar olması konusunda el sıkışıldığı kaydedildi. Bu tarihin devre arasına denk gelmesi nedeniyle, yapılacak sözleşmenin mayıs ayına kadar uzatılması konusunda da uzlaşmaya varıldı. Tecrübeli çalıştırıcının takımı kendisi kurmadığı için devre arasında takviye yapılması isteğinde de bulunduğu öğrenildi.


Denizli'nin yardımcıları konusu ise henüz netlik kazanmadı. Sergen Yalçın'ın isminin gündeme gelmesine karşılık Denizli'nin Tayfur Havutçu ismi üzerinde durduğu belirtildi. Havutçu, görev verilmesi halinde bu görevi seve seve kabul edeceğini açıkladı. Menajer Sinan Engin konusunda da yapılan görüşmede Denizli'nin Engin'i menajer olarak istemediği, bu konuda ise başkanın ısrarcı olduğu kaydedildi. Demirören-Denizli görüşmesindeki en önemli pürüzün de menajer konusunda yaşandığı ortaya çıktı.

Yıldırım Demirören, Denizli'yi veto etmişti

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Sağlam'ın istifasından sonra takımın başına getirmeyi düşündüğü Mustafa Denizli'yi daha önce istememişti. Demirören'in, 8 Aralık 2008'de dile getirdiği, "Ben Beşiktaş Kulübü başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli, bu kulüpten içeriye giremez." sözleri çok tartışılmıştı. Geçen sezon Ertuğrul Sağlam'ın gönderileceği şeklindeki dedikodulara son vermek için konuşan Demirören, şu ifadeleri kullanmıştı: "Ertuğrul Sağlam'a 2 maçlık kredi verdiğimiz iddiaları yalan. Daum ile 1,5 yıldır görüşmüyorum. Ben Beşiktaş Kulübü başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeriye giremez."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141