• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Kalemci: "Türkiye’nin bu ucundan sesleniyoruz, bir uçtan diğer uca kadar bölünme istemiyoruz"

Kalemci: Türkiye’nin bu ucundan sesleniyoruz, bir uçtan diğer uca kadar bölünme istemiyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris ilçe Başkanı Kemal Kalemci yaptığı yazılı basın açıklamasında: "Türkiye’nin bu ucundan sesleniyoruz, bir uçtan diğer uca kadar bölünme istemiyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris ilçe Başkanı Kemal Kalemci yaptığı yazılı basın açıklamasında: "Türkiye’nin bu ucundan sesleniyoruz, bir uçtan diğer uca kadar bölünme istemiyoruz" dedi.

    Başkan Kalemci: "Türk milleti olarak Cumhuriyet tarihimizin en üzücü olaylarını ardı ardına yaşamaktayız. Hepimizi derinden üzen Özgecan Aslan’ın başına gelenlerin şokunu atlatamadan, Ülkü Ocaklarının üniversite temsilcisi, öğrenci kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK’lılar tarafından okuduğu üniversitenin içerisinde şehit edilmesi haberi ile sarsıldık. Bu iki gencimize Yüce ALLAH’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum.

     Bütün bu acıların peşine askerlerimizin şehit haberleri ise yüreğimizi daha da dağladı. Öyle bir duruma geldik ki millet olarak hergün yeni bir acı ile uyanıyoruz. İçinde bulunduğumuz tablo bu şekilde iken, Ortadoğu bizden sorulur diyerek bas bas bağıranların maalesef milletimize hayal sattığını da “SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ’NİN” tahliyesi ile de daha net görmüş olduk.

    Vatandan vazgeçerseniz, millet olma özelliğinizi de kaybedersiniz. Lakin vatan toprağını terk etmek bir siyasi başarıymış gibi lanse edilmek isteniyor. Bunu bizim kabul etmemiz söz konusu bile değildir.

     Türk milletinin sandıkta siyasi tercih olarak AKP demesi, AKP ye “ VATAN” dan vazgeçme hakkını vermez.Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin de bu konuda sorumluluk sahibi olan hükümet ve komutanlara yönelik eleştirisinin ne kadar yerinde olduğu aşikardır.

    “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” ifadesinin gereğinin yapılmasını istemek Türk milletinin en doğal hakkıdır. Hükümet bunu yapamamıştır. Vatanı savunmamış, vatandan vazgeçmiş, vatan toprağını kaderine terk etmiştir. Bu devran böyle dönmez. Türk milletini yanlı yayınları ile kandırdığını sananlara, Türk milleti muhakkak gereken cevabı verecektir. Bu bakımdan vatanımızın bekası için, milletimizin birlik ve bütünlüğü için, yarınlarımız için, gelecek nesillerin huzuru için önümüzde ki genel seçimlerin çok iyi idrak edilmesi gerekir.

       Genel başkanımız Devlet Bahçeli beyin dediği gibi,”7 Haziran’ın kazası, telafisi yoktur”. MHP Marmaris camiası olarak genel başkanımızın bu sözlerinin anlamının farkındayız. Karşı karşıya olduğumuz tehlikenin bilincindeyiz. Bizler Marmaris’te üzerimize düşeni yapmaya, ilçe başkanlığımızdan parti mensubu bütün üyelerimize, gönüldaşlarımıza kadar hepimiz hazırız. Türkiye’nin bu ucundan sesleniyoruz, bir uçtan diğer uca kadar bölünme istemiyoruz.

     Bu bakımdan MHP Marmaris ilçe teşkilatı olarak partimizin duruşunu, tavrını Marmaris kamuoyuna en iyi şekilde göstereceğimizi, düşüncelerimizi en doğru şekilde, net bir biçimde ifade edeceğimizi herkesin iyi bilmesi lazım.

     Marmaris’te yaşayan herkes bu gidişe Milliyetçi Hareket Partisinin dur diyeceğini görecektir. Halkımızın tertemiz oyları ile iktidara geldiğimizde yapılanların hesabını mutlaka sorulacaktır.

     Teşkilat olarak bunu başaracak güce ve potansiyele sahibiz. Bugün bize düşen ecdadımızın emanetine, bize bırakılan vatana sahip çıkmaktır.

      Dünya durdukça Milliyetçi-Ülkücü camia Türk milletine hizmet etmek için her zaman göreve hazırdır. Bunu engellemeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Yüce Allah Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141