• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

KALEMCİ: PKK UZANTISI OLANIN MİLLİ İRADESİ OLMAZ

KALEMCİ: PKK UZANTISI OLANIN MİLLİ İRADESİ OLMAZ
MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci, bazı HDP’li belediyelere kayyum atanmasına ilişkin görüşlerini paylaşırken, “Terör örgütünün uzantısı olanın milli iradesi olmaz” ifadelerini kullandı.

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerinin HDP’li  başkanlarının, haklarında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında görevlerinden alınıp yerlerine kayyum atanmasını değerlendirdi.

 

Görevden uzaklaştırılan başkanlar yönetimindeki HDP'li belediyelerin açık ve aleni bir şekilde PKK terör örgütünün arka bahçesi haline geldiğini savunan Kemal Kalemci, şu sözleri kaydetti:

“HER ŞEY GÜN GİBİ ORTADA”

“Anlaşılan 105 belediyenin 95’ine kayyum atanmasından ders alınamamıştır. Ocaklara ateş düşürdüğünüz Mehmetleri unuttuğumuzu sanmayın. Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir kepazeliği izin verilir.? Ölmek ve öldürülmek üzere kurulmuş bir terör örgütünün uzantısı olanın  milli iradesi olmaz, demokrasisi olmaz, aksini söyleyenler ortalığı ayağa kaldıranlarda terörün açık destekçileridir ve suç işlemektedirler.

Belediye araçları ile asfalta bomba döşeyenler, tünel kazanlar, hendek açanlar, kanlı saldırıları provoke ve teşvik edenler terörist yedekleri ile aynı çemberde, aynı çukurdalardır. Terörün bahanesi olmaz insanlık suçudur. Klişe ve şablon ezberlerin arkasına saklananlar hiç kuşkusuz mayaları lekelidir insanlık  onurundan zerre nasip almamış  terörizmin hizmetkârlarıdırlar.  Devletin  kaynaklarını milletimizin parasını teröristlere peşkeş çekenleri analarından doğduğuna pişman edilmelidir. Milletimizi bölmek için uğraşanlar zoru görünce demokrasi, insan hakları, PKK cenazelerine gitmeyenler hakkında işlem başlatırım diyen Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenler suç işlemektedirler. Tarihimizde ilk defa ihanet bu kadar öne çıkmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti PKK'nın geçim kapısı değildir. Her şey gün gibi ortadadır. Siz Türk milletinin içine sokulmuş Bizans artıklarısınız.Siz demokrasinin, cumhuriyetin katillerisiniz.Siz bozkurt bakışlı Atatürk’ün en büyük düşmanlarısınız. Bizim için hiç bir şey Ülkenin varlığından, birliğinden, bölünmez bütünlüğünden daha önemli olamaz.

 MHP Marmaris ilçe teşkilatı olarak ömürlerinin devleti ve milleti  sevmekle geçtiğinin altını çizen Kemal Kalemci sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“TERÖRLE MÜCADELEDE DEVLETİN YANINDAYIZ”

“MHP, PKK'yı toprağa gömenle onu ezenle beraberdir. Safımız memleketten yana Türk Milletidir, yönümüz Türkiye ve Türk-İslam dünyasıdır. Terörle mücadelede devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Aziz milletimiz müsterih olsun vatan ve millet sevdalıları her türlü fedakarlığa ön şartsız hazır ve kararlıdırlar. Şeytan bilip taşladığın yerde yanlışla aynı safa dizilmişsen kıbleni sorgulamalısın.

Ömrünü milletinin kurtuluşuna ve bekasına adamış Atatürk’ümüzün hayat gayesinde bizlere bıraktığı en önemli miraslardan biri vatan severlik ve millet aşkıdır, vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. Bu bozkurt bakışlı Atatürk’ümüzün milliyetçilerine kimse yan gözle bakmasın.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141