• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Kadıköy'de 14 maçtır yenilmediler

Kadıköyde 14 maçtır yenilmediler
Saatler 21:45'i gösterdiğinde Fenerbahçeliler'in kalbi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Dinamo Kiev karşısına çıkacak futbolcularla atacak. İşte Fener'in 11'i.

Türkiye bugün bayram coşkusunu yaşıyor... Eller öpülecek, tatlılar yenecek, saatler 21:45'i gösterdiğinde Fenerbahçeliler'in kalbi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Dinamo Kiev karşısına çıkacak futbolcularla atacak. Avusturyalı Thomas Einwaller'in yöneteceği maç Star TV'den canlı yayınlanacak.

F.Bahçe'de sakatlıkları süren Semih ile Josico, D.Kiev'e karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Edu ise sahada olacak. Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ilk maçında Porto'ya 3-1 yenilen, Türkiye Ligi'nde 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak ağzının tadı kaçan Sarı- Lacivertliler için D.Kiev en kritik viraj. F.Bahçe, Ukrayna ekibini yenerek hem Devler Ligi'nde gruptan çıkma umutlarını yeşertmek hem de bu sezon üzdüğü taraftarına bayram hediyesi vermek istiyor.

KADIKÖY'DEN ÇIKIŞ YOK

Devler Ligi'nde geçen sezon çeyrek final oynayan, Türkiye'de her sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan o eski görüntüsünden bir hayli uzak kalan Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev karşısındaki silahı taraftarı. Ukrayna Ligi'nde lider durumda bulunan ve gruba 1-1'lik Arsenal beraberliği ile başlayan D.Kiev karşısında F.Bahçe, Kadıköy'deki etkili performansına güveniyor.

32 GOL ATIP 13 GOL YEDİ

Son iki sezondur saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Sarı-Lacivertliler, 23 Kasım 2005'te Şampiyonlar Ligi'nde Milan'dan aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından, Kadıköy'de yenilgi yüzü görmedi. 11 kez kazanıp, 3 maçta eşitliği bozamayan F.Bahçe, üst üste 8 Avrupa kupası maçını kazandı. Kanarya, 32 gol atıp 13 gol yedi.

KADIKÖY'DEKİ SON 14 MAÇ

F.Bahçe-Torshavn: 4-0
F.Bahçe-D.Kiev: 2-2
F.Bahçe-Randers: 2-1
F.Bahçe-Palermo: 3-0
F.Bahçe-E.Frankfurt: 2-2
F.Bahçe-Alkmaar: 3-3
F.Bahçe-Anderlecht: 1-0
F.Bahçe-Inter: 1-0
F.Bahçe-PSV Eindhoven: 2-0
F.Bahçe-CSKA Moskova: 3-1
F.Bahçe-Sevilla: 3-2
F.Bahçe-Chelsea: 2-1
F.Bahçe-MTK: 2-0
F.Bahçe-Partizan: 2-1

KAZANMAYA MECBURUZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, D.Kiev maçını taraftarın desteğiyle kazanacaklarını söyledi. İspanyol hoca, “Bizim için son derece zor bir maç. Her rakibe saygı duyuyoruz. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Onların da desteğiyle kazanmak için her şeyi yapacağız. Rakip kontratağa hızlı çıkıyor. Presi nerede yapacağımızı iyi ayarlamalıyız. Bu sonucu belirler” dedi.

TOPLANTIYI ERKEN BİTİRDİ

Aragones sakatlıklardan etkilendiklerini kabul ederken ligdeki kötü gidişle ilgili sorular üzerine toplantıyı erken bitirdi. Toplantıya katılan kaptan Alex, “Maç zor ve sıkıntılı geçecek. Porto karşısında aldığımız kötü sonuç bu maçın önemini artırdı. Önümüzde 5 maç ve 15 puan var” dedi. Volkan Demirel'in yokluğunda görev yaptığı 2 maçta beğenilen Volkan Babacan ise “Oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum ama kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin maça şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Maldonado, Uğur, Alex, Guiza Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Avusturyalı hakem Thomas Einwaller yönetecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141