• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

KADEM METE’DEN TEŞEKKÜR

KADEM METE’DEN TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz hafta yapılan Ak Parti Muğla İl Kongresi’nde tekrar başkan seçilen Kadem Mete, yazılı bir açıklama ile teşekkür etti.

Mete açıklamasında, Bildiğiniz üzere 10 Şubat Cumartesi günü Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendinin katılımlarıyla Menteşe Spor Salonumuzda İl Başkanlığı kongremizi gerçekleştirdik.

 Partililerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın da katıldığı, coşkunun ve kardeşliğin hâkim olduğu bir ortamda gerçekleşen kongre sonucu, delegelerimizin oyları ile İl Başkanlığı görevine seçildim.

Hiç şüphe edilmeyecek bir gerçektir ki Ak Partide görevler halka ve hakka hizmet için verilir.  Millete hizmet esastır. Partimizin her kademesindeki kardeşimiz bu bilinçle hareket eder.  İşte bizler de kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimi başarı ile taçlandırmış olan partimizi, güzel şehrimiz Muğla’da da iktidara taşımak, Muğla’da yaşayan vatandaşlarımızı Ak Belediyecilik ile tanıştırmak, artık insanımızı canından bezdiren sorunları ortadan kaldırmak amacıyla mücadele edeceğiz.

2019-2023-2071 istikametinde aydınlık ve güçlü Türkiye’nin bir parçası olan aydınlık ve güçlü Muğla için çaba sarf edeceğiz.

 İl kongremizle birlikte tamamlamış olduğumuz kongre sürecinden sonra yeniden çalışmalarımıza başlayacak, ilk gün ki aşkla yollara revan olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerçekleştirmiş olduğumuz İl kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma,   katılımları ile bizleri mutlu eden kıymetli Muğlalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Kongre günü görev yapan başta emniyet ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu görevlilerine, sesimize ses olan değerli basın mensuplarımıza, kongremizin düzen ve intizam içerisinde geçmesini sağlayan görevli arkadaşlarımıza, teşkilatımızın kadın ve gençlik kollarına, Stk temsilcilerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Kongremize katılarak bizleri onurlandıran başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendiye, Başbakan Yardımcımız Sn Mehmet Şimşek’e, Ekonomi Bakanımız Sn Nihat Zeybekci’ye Maliye Bakanımız Sn Naci Ağbal’a,  Ekonomi İşlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sn  Cevdet Yılmaz’a, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Çiğdem Karaaslan’a, Soyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık ve Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn  Hamza Dağ’a  önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sn Akif Çağatay Kılıç Beye   Bölge Koordinatör milletvekilimiz Sn Ömer Ünal’a Mkyk Üyemiz Bülent Karakuş’a Muğla Milletvekillerimiz Sn Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’e Tanıtım Medya Başkan Yardımcımız Yelda Erol Gökcan’a, kongremize katılamayıp gönülleri bizimle olan tüm dostlarımıza   teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141