• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

KADEM METE “HDP’NİN CHP ZİYARETİ ÇOK MANİDAR”

KADEM METE “HDP’NİN CHP ZİYARETİ ÇOK MANİDAR”
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem MeteHDP Muğla İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığını ziyaret etmesi ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaparak “HDP’nin oy oranı olarak en güçlü olduğu il olan Diyarbakır’da, anaların evlatl

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem MeteHDP Muğla İl Başkanlığı tarafından  geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığını ziyaret etmesi ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaparak  “HDP’nin  oy oranı olarak en güçlü olduğu il olan Diyarbakır’da, anaların evlatlarını terör örgütünden kurtarmak için HDP İl Başkanlığı önünde protesto etmeye devam ettikleri bir zamanda gerçekleşen bu ziyaret en basit anlatımı ile manidardır”  şeklinde konuştu.

HDP Muğla İl Başkanlığı tarafından  geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen  CHP İl Başkanlığı ziyareti kamuoyu tarafından tepki çekmeye devam ediyor. Son olarak da konu ile ilgili AK Parti  Muğla İl Başkanı Kadem  Mete yazılı bir basın açıklaması yaparak bu ziyaret hakkında aklına gelen soruları sordu.

kdm-mete.jpg

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete yaptığı açıklamada, “HDP’nin oy oranı olarak en güçlü olduğu il olan Diyarbakır’da, anaların evlatlarını terör örgütünden kurtarmak için HDP İl Başkanlığı önünde protesto etmeye devam ettikleri bir zamanda gerçekleşen bu ziyaret en basit anlatımı ile manidardır. 31 Mart seçimlerinde birçok il ve ilçede yapılan ittifak ile HDP aday çıkartmamış ve CHP’nin kazanmasına yol açmıştır.

Muğla’da da seçime çok az bir zaman kala HDP adayını çekerek, CHP’nin kazanmasını sağladığı açık bir gerçektir. Bu haliyle HDP Muğla gibi CHP’nin kazanmasına yol açtığı birçok il ve ilçede CHP’li belediyelerden “gizli eş başkanlık” talebinde bulunduğu kamuoyunun malumudur. Esasen HDP Muğla İl Başkanlığı, CHP Muğla İl Başkanlığından bu tür bir EŞBAŞKANLIK talebinde bulunmuş mudur?” diye konuştu.

Mete açıklamasının devamında, “Bu ziyarette, özellikle son aylarda Muğla’mızda sıkça çıkan/çıkartılan!!!,PKK’nın alt kanadı olduğu iddia edilen “ateşin çocukları” nın yaktığı ve bunu da açıkça üstlendikleri orman yangınları için gelen HDP’li heyete CHP’li yerel yöneticiler tek bir söz söylemişler midir? Yoksa CHP’li yöneticiler Adına “çevrecilik” dedikleri maskelerini çıkarıp öyle mi konuşmuşlardır bu heyetle?31 Mart seçimlerinde ittifak yokmuş gibi yapan ve bu yalana inanmış gibi yapan milliyetçi duyarlılığa sahip İyi Parti Muğla yerel yöneticileri bu ziyaretle ilgili ne düşünmektedirler?

İyi Partili yöneticilerin, Diyarbakır da analar gözyaşı ile protesto ederek evlatlarını terör örgütünden kurtarmaya çalışırken Genel Başkanları “HDP’yi rahatsız etmeyin, devletin kapısına gidin” minvalinde açıklama yaptığında hissettikleri ile bu ziyareti gördüklerinde hissettikleri arasında bir fark var mıdır?” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141