• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Kaan Karaoğlan: Bu yolda yürümeye kararlıyım

Kaan Karaoğlan:  Bu yolda yürümeye kararlıyım
Ruhi Anılan Production Model & Oyuncularından Kaan Karaoğlan’la bir röportaj gerçekleştirdik.

Ruhi Anılan Production Model & Oyuncularından Kaan Karaoğlan’la bir röportaj gerçekleştirdik.

 

Merhaba Kaan Karaoğlan nasılsınız ?

Teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız?

Teşekkür ederiz, bizlerde iyiyiz. Bizlere biraz kendinden bahseder misin ?
Aslen Amasyalıyız 1993 İstanbul'da doğdum ve büyüdüm daha sonra babamın görevi icabı ile Ankara’ya taşındık. Ankara'da Elvankent IMKB Anadolu meslek lisesini bitirdikten sonra Kırıkkale Üniversitesi mekatronik ve otomasyon bölümünü kazandım hala okuluma devam etmekteyim. Ailemin tek çocuğuyum. Ayrıca yüzme ve halk dansları ile çok uğraştım kendimi bu dallarda çok yetenekli görüyorum. Yaşımın ve sağlığımın el verdiği sürece spor yapmaya kendimi başka dallarda geliştirmeye devam edeceğim.
 

İleride kendini nerede görüyorsun, hangi meslek senin için daha önemli ve kimlerin desteği var üzerinde ?


Söyle düşünmek gerekirse, modellik veya oyunculuk olsun bu işi profesyonellik anlamında yapan sayılabilecek insan var yalnız kendini profesyonel şekilde göstermeye çalışan bir çok model ve oyuncu arkadaşlarımız var ! Bu yüzden ben kendimi ileride Profesyonel bir model-oyuncu olarak görüyorum ve bunun içinde kendimi gün geçtikçe daha da çok geliştirdiğime inanıyorum inancım tam. Beni nelerin beklediğinin olumlu olumsuz farkındayım. Ama ne kadar hazırlıklı olsakta yaşadıkça öğreneceğiz. Bu sektörde emek veren binevi bir işçi olmak istiyorum. Bazı insanlar çağrıştıramayabilir ancak tek fark biz kamera önünde onlarda arkasındadır her zaman. Kısacası bu yolda yürümeye kararlıyım.

Başta ailem sonra Ruhi Anılan Bey olmak üzere bütün dostlarımın her daim desteği oldu bu yolda yürüyüşümde hepsine minnettarım. Sadece bu konuda değil yaptığım her işte bana destek olmuşlardır.

Seçtiğin meslekte ya da mesleklerde örnek aldığın ya da sevdiğin isimler var mı ?


Carlos Martin David Gandy Yayya Demir Adam Senn en çok takip ettiğim modeller oyuncu olarak Ali Ersan Duru ve bir çok emektar abilerimin isimlerini sayabilirim.

Özel hayatında biri var mı bizlerle paylaşır mısın ? ve Sence AŞK nedir ?


Şuan hayatım sadece kendi üzerime kurulu kendimi geliştirebilme çabasındayım hayatımda biri yok. Keşke olsa benim için güzel bir ilham kaynağı olurdu. Aşk benim için sadakattir. Aşkın şiddetli bir duygu hali olduğunu düşünüyorum içinde kavga gürültü olmayan aşkı sorgularım. Açıkçası kendi adıma huzurlu ve sakin bir aşka pek inanmıyorum.

Günlük yaşamında nasılsın, neler yaparsın ? Kısaca 1 gününü anlatır mısın ?


Şuan da tatil aşamasında olduğum için pek standart bir yaşantı tarzım yok. Bu aralar genelde Seyahat ediyor, geziyorum. Ama her günüm de sulak bir yerde büyüdüğüm için ve küçüklükten beri yüzdüğümden dolayı muhakak yüzerim. Ailemle ve yakın dostlarımla zaman geçiririm.


Bizlere, sevdiklerine ve sevenlerine söylemek istediğin bir şeyler var mı ?


Öncelikle sizinle yaptığımız bu keyifli sohbet için size ve bütün ekibinize teşekkürlerimi sunuyorum. Her daim üzerimde gelişmem konusunda bana desteğini sunan Ruhi Anılan'a ve Canımdan çok sevdiğim Aileme kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Her daim yanımda olan bütün dostlarıma minnettarım daima var olsunlar...

Sizinle tanışmaktan büyük keyif aldık, zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Hayatınızda başarılar diliyoruz.

 

Röportaj: Emir Keşan - İSTANBUL

185515_217633151622773_124258_n.jpg

 

945033_570351666350918_1614070672_n.jpg

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141