• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 27 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

İzmir Özel Türk Koleji Marmaris'te

İzmir Özel Türk Koleji Marmariste
İzmir Özel Türk Koleji 3.kampüsünü 2013-2014 Eğitim-öğretim yılında Marmaris’te hayata geçiriyor. İzmir Özel Türk Koleji, Özel Marmaris KEV Koleji'nin eğitim kampüsünü devralarak Marmaris'te 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmet veremeye başlayacak. 12

Marmarislileri otel girişinde İzmir Özel Türk Koleji öğrencilerinden oluşan bando karşıladı. İzmir Özel Türk Koleji yetkililerinin tam kadro olarak velileri karşılamasının ardından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Özel KEV Koleji öğrenci velileleri ve Marmarislilerin ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısına, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet ünlü, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, İzmir Özel Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit tatış, Eğitim Danışmanı Prof.Dr. Atilla Sezgin, İzmir Özel Türk Koleji Kampüsü Müdürü İpek Deniz ve İzmir Özel Türk Koleji üst düzey yönetimi ve öğretmenlerin yanı sıra İzmir Özel Türk Koleji'nden mezun olmuş Marmaris'te yaşayan öğrenciler katıldı.

İzmir Özel Türk Koleji Bilgilendirme toplantısında konuşan İzmir Özel Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit Tatış, Marmaris'te kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ve kendilerine gösterilen bu ilgi ve güvenden dolayı heyecan ve gurur duyduklarını ifade etti. Yiğit Tatış, Marmaris'ten İzmir'e uzun bir zaman öğrencilerin okumak için gittiklerini ancak bu kaderi artık tersine çevirmek için Marmaris'e geldiklerini belirtti. Tatış; "Marmaris'ten yıllardır öğrencilerimiz oldu. Hala burada öğretmenleri ile kucaklaşan öğrencilerimizin olmasıda bizler için gurur verici. Burada yapmak istediğimiz güzel hedeflerimiz ideallerimiz var. Güney Ege'nin en başarılı okulu olmaya geldik. Marmaris'ten İzmir'e giden öğrenciler varken Ülkemizin dört bir yanından buraya eğitim için gelen öğrenciler olacak. Bu hayal değil, gerçekleştireceğimiz ideallerimiz. 1950 yılında özel okul kuracağım diyen kurucumuzun açtığı yol o günlerde hayal bile edilemiyordu. İzmir Özel Türk Koleji hayallerinde ötesinde bugünlere geldi.

İzmir Özel Türk Koleji olarak, köklü ve başarılı geçmişe sahip İzmir kampüslerimizin ardından, üçüncü İTK Kampüsümüzü 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında Marmaris’te, İzmir Özel Türk Koleji Marmaris KEV Kampüsü adıyla hayata geçiriyoruz. Hedefimiz 2001 yılında eğitime başlayan ve daha önce Kenan Evren Vakfı tarafından Marmaris Koleji adı altında yönetilen bu okulu çok kısa zamanda kendi eğitim öğretim felsefemiz ile bölgenin en başarılı okulu haline getirmektir. Sizlere bugün akademik olarak çocuklarımıza ve sizlere neler sunduğumuzu anlatacağız. Okullarımızın vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler vereceğiz" dedi.

Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral'da konuşmasında görev yaşantısı boyunca İzmir'de görev almadığını ama İzmir Özel Türk Koleji'nden mezun olmuş kamu ve özel sektör görevlileri ile her zaman karşılaştığını ve onların özverili çalışmaları, milletin hak ve hukukunu gözeten işler yaptıklarına şahit olduğunu ifade etti.

İzmir Özel Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit tatış, Eğitim Danışmanı Prof.Dr. Atilla Sezgin, İzmir Özel Türk Koleji Kampüsü Müdürü İpek Deniz ve Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Göksel Bozok, İzmir Özel Türk Koleji yapısını, eğitim öğretim anlayışını, kolejin vizyonu ve misyonunu akademik olarak hangi yolları izlediğini veliler ve Marmarislilerle paylaştılar.

Bilgilendirme toplantısının ardından Veliler ve İzmir Özel Türk Koleji yetkilileri düzenlenen kokteylde hem tanışmış oldular hemde detaylı bilgiler aldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141