• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

İYİ PARTİ’DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

İYİ PARTİ’DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı kuruluşunun tamamlanmasının ardından açılış ve tanıtım toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı kuruluşunun tamamlanmasının ardından açılış ve tanıtım toplantısı düzenledi.

Muğla il genelinde teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti, Marmaris İlçe Başkanlığını da açtı. Cuma günü Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi’nde bulunan Tarık Akan sahnesi balonlar ve bayraklarla süslendi. Sinevizyon gösterileriyle partinin çalışmaları tanıtıldı. Çok yoğun katılımla gerçekleşen açılış ve tanıtım toplantısına, İYİ Parti kurucular Kurulu üyesi Prof. Dr. Metin Ergun, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Kurucu Üyesi Sevinç Çağlan, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İYİ Parti Datça, Bodrum, Fethiye, Dalaman, Muğla İlçe Başkanları, DP Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, TÜRSAB Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı, ADD Marmaris Başkanı Turan Sandıkçı, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Yüzlerce partilinin katıldığı açılış, miting havasında gerçekleşirken, Türk bayrakları ve İYİ Parti flamalarıyla süslenen  meydan İzmir ve 10. Yıl Marşı ile yankılandı. Program, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Daha sonra sahneye Marmaris İlçe Başkanı davet edildi.

Açılış konuşmasınıyapan İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Alirıza Doğanyılmaz misafirlerini selamladıktan sonra sözlerini şöyle sürdürdü;

"CESURLARIN PARTİSİYİZ"

‘İYİ Parti bir ihtiyaçtan doğdu. Tek adam rejimine sürüklenen Türkiye’de, insanların sindirildiği, korkutulduğu bir Türkiye’de yaşıyoruz. Hepimiz önce bulunduğumuz yerde bir yol inşa etmeye çalıştık ama gördük ki yeni bir yol inşa etmenin zamanı geldi. 'Yeter artık' diyerek bir araya gelmiş insanlar topluluğudur. Genel Başkanımız bizlere ‘cesurlar hareketi’ diyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü İYİ Parti zalimlerin karşısına çıkarak 'dur' diyenlerin, diyebileceklerin partisidir. Bu ülkeyi 15 yıldır yöneten insanlar, elindeki imkanlarla bu ülkenin insanlarını köşeye sıkıştırmaya devam ediyorlar. Ama göreceksiniz bu büyük millet ne zaman dara düşse bu karanlıktan kurtuluş yolunu hep buldu. Kurtuluş Savaşı’nda bu millet nasıl dimdik ayakta durduysa yine aynı kararlılıkla yeniden dirilecek, Marmaris İYİ olacak, bütün Türkiye İYİ olacak’

"YAKINDA İYİ BİR HABERİMİZ VAR"

Sempatik tavırlarıyla davetlileri neşelendiren İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Alirıza Doğanyılmaz, salondakilere seslenerek, ‘Yakında çok İYİ haberimiz var. Bir çoğunuz biliyor ya da haberlerden takip ediyorsunuz. Ben yinede buradan duyurmakta sakınca görmüyorum. Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı çok yakın bir zamanda partimize katılarak bizleri onurlandıracak ve bir dava arkadaşı olarak bizlerle beraber mücadelemize katkıda bulunacak. Bu gelişmenin yaşanmasında büyük payı olan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanımız Suat Aybek’e buradan teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

‘’BAŞARACAĞIZ’’

Alirıza Doğanyılmaz’ın ardından kürsüye çıkan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ;  Bu partinin milletimiz için benimsenmesindeki en büyük etken dürüstlüğümüz ve insan odaklı çalışmalarımız. İYİ Parti Genel Başkanı’nı milletimiz benimsedi, bağrına bastı. Bizler samimi insanlarız, sizin de samimiyetiniz yüzünüzden okunuyor. Hepimiz dimdik ayaktayız. Çalışıyoruz ve başaracağız. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, Meral Hanım gençlere, hanımlara büyük önem vermektedir. Türk kadını ülkesine sahip çıktığı müddetçe, ülkemizi hiç bir güç yıkamayacak, kardeşliğimizi bozamayacaktır. Bunun için yeni nesil gençlere ümit vaad eden, yeni nesil gençlere heyecan veren, kadın haklarının olmazsa olmaz savunucusu partimize, gençlerimizi, kadınlarımızı, toplumumuzun tamamını bekliyoruz.” dedi.

"HEPİMİZ DİMDİK AYAKTAYIZ"

İYİ Parti Kurucu Üyesi Sevinç Çağlayan ise yaptığı konuşmada; ‘Bizi bir araya getiren sebepler, ülkemizdeki hukukun üstünlüğü inancının ortadan kaybolması, adaletin ciddi derecede zarar görmesi, kardeşliğimize uygun olmayan ötekileştirici davranışların, iktidar tarafından Türk toplumuna yapılmasıdır. Milletimiz, inşallah Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında, bu sıkıntılı dönemi aşacak, milletin teveccühüne mazhar olacak, ilk yapılacak seçimde iktidar olacaktır. İnancımız budur, tamdır. Bütün milletimizi, mezhebi, ırkı, dini ne olursa olsun ülkemize, milletimize mensubiyet şuuru duyan herkese kapımız, gönlümüz, kucağımız tamamıyla açıktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türk Milletinin bölünmez bütünlüğünü korumak için, Kurtuluş savaşımızın eşsiz kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini esas alan bir anlayışla yola çıktık. Egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğu, kuvvetler ayrılığının tesis edildiği, hukukun üstünlüğü ilkesinin özümsendiği, siyasetin ahlak zemininde yapıldığı, devletin temeli olan adaletin güçlendirildiği, insanlarımızın daha huzurlu ve özgür yaşamasını hedefleyen görüş ve düşüncelerle Marmaris ilçemizde çalışmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından İYİ Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyeleri davetlilere tanıtılırken, program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141