• BIST 8718.11
  • Altın 2245.94
  • Dolar 32.3321
  • Euro 35.1754
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

İyi Parti Bodrum’dan değerlendirme toplantısı

İyi Parti Bodrum’dan değerlendirme toplantısı
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 31 Mart Yerel Seçimler öncesi geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen parti içi değerlendirme toplantısına katıldı. Bodrum Holiday Resort Otel’de düzenlenen toplantıya İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, gençlik kolları, Bodrum Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri ile yeni dönem Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi adayları katıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni dönem Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi adaylarının da partililere tanıtıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun şunları söyledi;

“İlçe Başkanımız ve Şahbaz Başkanımızın öncülüğünde geniş katılımlı bir parti içi değerlendirme toplantısı yaptık. Burada Mahalle Temsilcilerimiz, bağımsız belediye meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımız ve partimize gönül veren arkadaşlarımız ile birlikte hem bugüne kadar ki süreci değerlendirdik hem de bundan sonraki süreç ile ilgili planlamalar yaptık. Çünkü önümüzde bir yerel seçim var. 31 Mart’a çok az bir zaman kaldı ve bu süreyi en iyi şekilde kullanabileceğimiz bir planlama yaptık. Biz Bodrum siyasetinde 1 yıldan bu yana var olan bir partiyiz. Adımız gibi iyi bir ekibiz, iyi bir partiye mensubuz. Bugün de şahsımın öncülüğünde güzel bir meclis kadrosuyla parti içi demokrasimizin gereği belirlediğimiz yeni dönem meclis üyelerimizi 19 Şubat öğleden sonra İlçe Seçim Kuruluna verilecek olmasına rağmen, kendi içimizde arkadaşlarımızla paylaştık. Bunun da Bodrum siyasetine örnek olmasını diliyorum. Çünkü biz parti içi istişareye, parti içerisindeki demokrasiye çok önem veriyoruz. Partililerimiz Salı günü İlçe Seçim Kuruluna teslim edeceğimiz listeyi bugünden görmüş oldular. Bu da Bodrum siyasetinde örnek olacak bir davranış. Çünkü bu arkadaşlarımız önümüzdeki süreçte bizimle birlikte Bodrum’u yönetecek bir kadro. Bu kadroyu da en önce partililerimizin bilmesi gerekiyor. Güzel bir kadro hazırladık. İçerisinde her türlü dünya görüşünden, ilçe yönetim kurulumuzdan, bağımsız meclis üyelerimizden, gençlik kollarımızdan oluşan güzel bir kadroyla yolumuza devam ediyoruz. Bu kadronun Bodrumumuza, İYİ Parti ailesine hayırlı olmasını diliyorum.”

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Başkan Adayı Mehmet Tosun, yeni dönemde Belediye Meclis Üyesi adaylarını tek tek sahneye çağırılarak, partililere tanıttı. Hazırlanan meclis listesinin ise Salı günü saat:17.00’da İlçe Seçim Kuruluna teslim edileceği belirtildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141